Voegenstift Wit

Zeer tevreden, duidelijk gebruiksaanwijzing, makkelijk in gebruik!

Voegenstift Wit

Troep! De filmpjes die getoond worden op de socials van deze partij, komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Er komt nauwelijks verf uit. Na enkele tientallen centimeters was de stift al leeg/kurkdroog. Stiftpunt was ook na een klein stukje voeg al helemaal kapot. Stiftpunt omgedraaid en ook die was na een klein stukje voeg al kapot. Vervelende klantenservice ook: zeker 5 keer aan mij verzocht m’n negatieve reacties te verwijderen en deze partij spreekt zichzelf ook tegen: zogenaamd alleen maar positieve reviews maar als je goed zoekt, ben ik niet de enige met bovengenoemde kritiekpunten. En per mail zielig doen dat ze gezinnen moeten onderhouden. Onprofessioneel!

Voegenstift Wit

Werkt prima , echt een aanrader .

Voegenreparatie Grijs

Prima product. Gemakkelijk in gebruik en hecht/droogt snel. Kleur is moeilijk in te schatten.

Voegenreparatie Crèmewit

Werkt makkelijk af iets minder water doen dan voorgeschreven kleuren zijn top. Relatief duur maar dan heb je ook wat.

Voegenstift Zilvergrijs

Super gemakkelijk in gebruik en hoeft maar een keer, badkamer weer als nieuw.

• Snelheid/Levertijd

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Kitstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Prima alternatief voor de vieze grijze voegen. Geweldig werken bij smalle voegen. Minder verf op je tegels. Raad dit product zeker aan bij hele smalle voegen Werkt echt geweldig! Eerst even goed reinigen met de Ontvetter en het verven is zo gemakkelijk, Kind kan de was doen zeg maar. Geen idee of het werkt, maar beter er op gesmeerd dan straks lelijke kitranden. Is net zo makkelijk aanbrengen als de kitverf. Is even een klusje, maar zo goed krijg je het niet schoon en ontvet met huishoudelijke spullen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Kitbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Had er eerder al eens één gebruikt en werkt perfect!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Geweldig product!heel snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen !

Voegenstift Crèmewit

Snelle levering en goed product.

Voegenreparatie Lichtgrijs, Ontvetter

Prima product, goed werkbaar en prima resultaat Prima product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Beige

Buitengewoon snel en conform de bestelling

Voegenstift Beige

Eindelijk de juiste kleur. Prima product!

Voegenstift Wit

Doet wat het moet doen een goed product met snelle levering

Voegenstift Zwart, Voegenverf Zwart

Heb de voegen van mijn keukenvloer gedaan. Gaat heel snel en je doet heel veel met 1 stift. Wel extra punten aanschaffen. Helemaal een top product. Vind ik iets minder handig dan de stift en er zit in zo'n blikje zoveel dat je er wel 50 vloertjes mee kan doen. Droogtijd is wel langer dan de stift. Verder krijg je een mooi resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Grijs

Prima product en levering. Ik hoop alleen dat ie niet te snel leeg is maar dan koop ik wel weer een nieuwe:-)

Voegenstift Wit

In eerste instantie was ik sceptisch, maar ik besloot een stift te bestellen omdat deze niet te duur is voor wat hij belooft. Het kwam heel snel aan, een paar dagen, en ik volgde de instructies en deed een test in mijn badkamer. Ik heb al eerder geprobeerd mijn fugen schoon te maken met bleekmiddel en speciale schoonmaakproducten voor fugen en ze zijn nog steeds superdonker. Dus heb ik de stift op die plekken getest, één laag, en laten drogen. Nu al GROOT verschil! Het bedekte het grootste deel van de donkere kleur in 1 laag, en later deed ik een tweede laag en nu is het helemaal wit tussen de tegels. Ik ga mijn hele badkamer met de stift doen, maar tot nu toe ben ik tevreden. Enige "klacht" die ik heb is dat de stiftpunt naar mijn mening te groot is voor bepaalde fugen. En als ze dunnere stiftpunten of schuine stiftpunten verkochten, omdat ik wat kleurfouten maak. En natuurlijk moet je het foutje direct herstellen, anders droogt het snel! Maar dit is geen groot probleem. Over het algemeen ben ik blij.

Voegenstift Lichtgrijs

Heel fijn product en gewoon leuk om te doen.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Zeer handig

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Werkt geweldig mijn douche is als nieuw , en snel geleverd

Werkt super om je voegen mooi wit te krijgen. Bij mij was wel een 2e laag nodig

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ik ben erg tevreden over deze voegenstift, de voegen zijn weer stralend wit. Het is heel eenvoudig aan te brengen, kortom een aanrader!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt prima! Badkamer weer als nieuw!

Voegenreparatie Beige

Goed product. Eenvoudig te mengen met bijgeleverd spuitje. Droogt mooi glad op. Ik had met schilderstape rondom de plekken de tegelranden afgeplakt, dus bleven de tegels schoon. De kleur was in mijn geval precies goed. Aanrader? Zeker wel!

Voegenstift Lichtgrijs

Topproduct. Zeer eenvoudig aan te brengen en het resultaat mag er zijn.

Lingewei 41

4004 LK Tiel