Heb gisteren de badkamer gedaan en het resultaat is zelfs beter als ik verwachtte. Wel eerst goed schoongemaakt. En nu ziet het er weer prachtig uit.
Dekt goed
Dit product is echt geweldig , het is juist zoals hij beschreven word ! Mijn toilet ermee gedaan ! TOP !
Heel.tevreden mijn voegen zijn weer toppie zou het iedereen aanraden .....TOP
Perfect!!! Super blij met de voegen stift. Wij vinden het een aanrader!
Bezorging was snel en de voegen zien er weer prima uit!
Ongelooflijk verrast over dit product. Via Facebook gezien en nu zelf gebruikt, voegen zijn zo opgeknapt, 't ziet er weer fris uit. Gemakkelijk in gebruik en een mooie kleur.
Prima, ik zou er wel extra reservepunten bij bestellen
Super product net of is het opnieuw betegeld alles weer lekker fris !!!makkelijk in gebruik
Makkelijk aan te brengen. Ziet er goed uit.
Perfect!!! Precies waar ik op hoopte ! De voegen op de vloer in badkamer zijn weer mooi wit !
Ideaal product voor uitvoering van kleine herstelling aan voegen. Gebruiksvriendelijk mede door de bijhorende handleiding
Werk mega goed. Kleur is waarheidsgetrouw. Ook gemakkelijk te verwijderen van de tegel, terwijl de kleur wel op de voeg pakt. Ik ben blij!
Nog druk bezig met verbouwen, dus nog niet gebruikt. Levering was kei snel
Een eerste test uitgevoerd, de instructies staan goed op de pen zelf, inkt komt er vlot uit na het pompen. Het zou handig zijn als de kleur ook woordelijk vermeld staat op de pen, ik kon dit niet terugvinden.
Uitstekend Heel goed Uitstekend
Goed,snel en makkelijk te gebruiken product Voegen zijn weer mooi opgeknapt De levering was snel Ik ben er blij mee,zeker een aanrader
Dekt goed Makkelijk aan te brengen
Werkt gemakkelijk met mooi resultaat.
Heb jaren gezocht en heb het nu EINDELIJK gevonden. Plinten reeds 2 x laten herschilderen zonder resultaat. En dit kan je zelf schilderen. Fluitje van een cent. Bestel zeker binnenkort. Kwestie van in voorraad te hebben. Perfect voor plinten en muur. Bedankt Lu.
perfekte afdichting van de douchevoegen tegen vocht. ik gebruik dit product al enkele jaren. zeer tevreden
Fijn product. Makkelijk aan te brengen en dekt in 1 keer.
Doet precies wat het beloofd!
Duidelijke handleiding, makkelijk te verwerken (ik gebruikte een plamuurmes in plaats van het stokje).