Voegenstift Lichtgrijs

zeer goede stiften het heeft goed gewerkt de voegen zijn weer ais nieuw

Voegenstift Wit

Het dekt wel maar ik had het witter gedacht. Zoals op de reclame.

Goed product

Voegenstift Grijs

Heel blij met deze stift! :) M’n badkamer laten renoveren maar de voeg had een andere kleur dan ik in de showroom had gezien . Namelijk Zilvergrijs (bijna wit) en had zelf zee blauw groene kleine tegeltjes .met grijze voeg bedoeld .Van een paar tegeltjes die ik over had een proefstuk gemaakt met zilvergrijs gevoegd en toen 2 stiften gekocht om te testen . Uiteindelijk bleek grijs de beste , ik zie nu 1 geheel ipv 300 wit omlijste tegeltjes . Makkelijk in gebruik . (Hangt denk ik ik wel van de breedte van de voeg af of je met een stift toe kan of dat je beter verf kunt kopen ) ik had een smalle voeg. Door deze stift eindelijk helemaal gelukkig met m’n nieuwe badkamer ! Een aanrader dus

Voegenstift Crèmewit

Juiste kleur zoals afgebeeld top. Het is een secuur werkje maar een prima resultaat. De inhoud is voldoende zoals opgegeven. Top en mogelijk tot weer eens.

Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Wat een fantastisch resultaat! De voegen waren verouderd en gescheurd. Eerst goed ontvet en losse deeltjes weggehaald. De voegen in de douchecabine voorzien van nieuwe voegen. Ik heb 2 zakjes gebruikt voor 2 muren van 90 × 250.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Lekker makkelijk! Werkt goed

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Beige

Snelle verzending Prima uitleg erbij en gemakkelijke verwerking. Blij met het resultaat

Voegenverf Zwart

Dit is echt een geweldig product! Ik had al goede ervaringen met de voegenstift, maar heb nu ook de voegenverf gebruikt en het resultaat is echt fantastisch! Heel handig in gebruik en werkelijk een heel mooi eindresultaat, de zwarte mozaïektegeltjes in de badkamer zijn nu zwart opgevoegd ipv wit en we zijn echt gelukkig met het resultaat

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Wit, Ontvetter

Top product, ondergrond ff goed reinigen van te voren. Heb de daarvoor bestemde ontvetter nog even nabesteld. Ziet er weer fris uit. Kreeg het niet zo netjes met schoonmaakmiddelen

Voegenstift Wit

Nog niet ontvangen dus kan moeilijk een review schrijven :(

Voegenstift Grijs

Heel goed produkt content van

Voegenstift Bruin

Het product voldeed aan alle verwachtingen. Zou het verder aanbevelen.

Voegenstift Wit

Werkt makkelijk en fijn, heel blij met het resultaat. En nog leuk om te doen ook :)

Voegenreparatie Lichtgrijs

Prijzen maar wel echt goed spul. Beschadigde voegen gerepareerd na het plaatsen van een nieuw keukenblad. De reparatie is volledig onzichtbaar,

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Heel goed, handig

Voegenstift Grijs

Goed product en prima werking. De voegen knappen echt op.

Voegenstift Wit

Werkt super, precies zoals beloofd!

Voegenstift Wit

Prima product, snelle levering. Makkelijk in gebruik.

Voegenstift Grijs

Super! Makkelijk te gebruiken en de badkamer is weer als nieuw!

Voegenreparatie Grijs

Prima product en zeer makkelijk in het gebruik!

Voegenstift Wit

Toilet is er erg van opgeknapt. Vloer is wel makkelijker te behandelen en geeft beter resultaat dan de wanden. Als ik doorheb hoe ik de punten kan omdraaien, dan ben ik helemaal blij.

Voegenstift Wit

Fantastisch product! Was wat sceptisch, maar het eindresultaat is echt geweldig, met relatief weinig effort.. Kan nog niet veel zeggen over de lange termijn, maar voor nu een heel tevreden klant!

Supergoed resultaat!Heel blij mee

Voegenreparatie Grijs

Makkelijk te bereiden en aan te brengen. De voeg is net hersteld en ziet er goed uit.

Lingewei 41

4004 LK Tiel