Voegenbeschermer Nano

Topproduct en makkelijk aan te brengen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano

Voegenstift Lichtgrijs

Heel fijn spul. Badkamer en toilet zien er weer tiptop uit!

Voegenstift Wit

Top product! Ik ga meteen nog 2 stiften bestellen. Precies werken, mooi resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Werkt erg fijn, blij mee! Erg makkelijk in gebruik en zeker nodig bij grote oppervlakten. Perfect als voorbereiding, top.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crème, Kitstift Crèmewit

Badkamer ziet er zoooveel mooier uit nu! Maar het dekte niet in één keer en was (met stift) moeilijker aan te brengen dan ik had gedacht, er kwam veel op de rand van de tegels dat vrij lastig te verwijderen is. Maar goed, ik ben toch heel blij met het resultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Positief. Goede beschrijving erbij. Ietsie pietsie kleine lettertjes. Maar met loup goed te doen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Prima product, gemakkelijk te verwerken. De vloer is enorm opgeknapt!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Crèmewit

Had hele lelijke rand kit in serre. Was bruin geworden. Nu prachtig creme-wit. Gemakkelijke kwast. Goed geschud en daarna aan dop aan onderkant draaien en dan zie je de kit eruit komen. Heel goed uit te smeren. Echt top

Voegenstift Beige

Heel tevreden van het product. Mijn grijze cement voegen zijn helemaal verdwenen. Het is alsof ik een nieuwe vloer heb gekregen. Ook de kleur van mijn tegels lijkt nu veel mooier.

• Communicatie N.v.t.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Heel handig! Gemakkelijk en goed. Ik was sceptisch, maar ik ben zeer aangenaam verrast!

Voegenstift Wit

Heel fijn product , mooi geworden . Nu zien hoelang het mooi blijft! Tot nu toe tevreden.

Voegenstift Grijs

Ik ben heel blij met voegenstift ,. Het het heel goed

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Prima product! Dekking naar behoren. Goed product! Zeker noodzakelijk als de voegen erg ruw zijn, waardoor de stift snel afslijten. Makkelijk oplosbaar in 5 liter water.. Belangrijk product om de voegen voor bewerking met de voegenstift te ontvetten

Voegenreparatie Grijs

Super spul, makkelijk te maken. Alleen misschien kleine tip ipv het aantal grams aangeven naar het aantal schepjes met een bijgeleverd schepje geven.

Voegenstift Grijs

Goede kwaliteit, makkelijk in gebruik een aanrader

Voegenreparatie Grijs

Voegenstift Crème

Het is makkelijk om mee te werken, dekt goed. Het ziet er uit alsof het een nieuwe badkamer is. prima spul.

Kitstift Wit

De levering ging erg snel maar het product viel een beetje tegen. De sterk vergeelde kit had meerdere keren een behandeling nodig om weer wat witter te worden.

Voegenstift Lichtgrijs

De kleur was lichter dan ik verwacht had, De klantenservice heeft me toen gevraagd een foto te maken en een staaltje met kleuren gestuurd zodat ik een betere keus kon maken.

Doet wat het beloofd , makkelijk in gebruik … mooi resultaat . Thanks

Kitstift Wit

Goed.

Voegenstift Wit

Werkt heel goed en is makkelijk om te gebruiken. Badkamer weer als nieuw!

Voegenstift Crèmewit

Erg blij met dit product, na een tijdje duurt het iets langer voordat er iets uitkomt maar het resultaat is geweldig!

Kitstift Zwart

Wij hadden een witte voeg in de garage, en die wou ik graag zwart hebben. Na even online zoeken kwam ik deze kitstift tegen, snel klaar! En mooie zwarte voeg nu.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Echt geweldig! Super makkelijk, snel en praktisch in gebruik. Ik was wat sceptisch, maar ben echt onder de indruk.

• Communicatie N.v.t.

Lingewei 41