Voegenstift Crèmewit

Doet wat het moet doen. Resultaat is wat het moet zijn

Voegenstift Zwart

Werkt top! Tussen onze zwarte tegels zaten grijze voegen en met deze stift heb ik deze binnen no-time omgetoverd naar mooie zwarte voegen!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Super product , zeer makkelijk aan te brengen, en met een stift zeer veel voegen te doen , prijs kwaliteit top, zeer aan te bevelen

Voegenstift Crèmewit

Stiften snel geleverd, kleur perfect, makkelijk aan te brengen.

Voegenreparatie Crèmewit

Werkt super! Had er eerst niet zoveel vertrouwen in maar is echt goed gelukt en blijft mooi zitten! Blij mee!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Crèmewit

Heel efficiënt in gebruik, de voegen kunnen netjes in orde gebracht worden met weinig arbeid..

Voegenstift Zilvergrijs

Mijn ervaring wordt gevraagd maar ik heb het product nog niet ontvangen na 5 dagen

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

De Voegenstift is waarlijk een echte TOVERSTOK! Bedankt!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenverf Crèmewit

Werkt makkelijk , resten op de steen zijn makkelijk te verwijderen met een doek of huishoudpapier . Geeft goede dekking . Zeer zuinig in gebruik.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Vandaag de voegen bewerkt met de voegenstift. Vooralsnog ziet het er goed uit. Maar een definitief oordeel kan ik pas met een week of 3 geven.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Makkelijk in gebruik. Douche ziet er weer als nieuw uit!

Werkt perfect

Voegenreparatie Crèmewit

Ik ben heel tevreden over het verwerken en resultaat. Ik moest de voegen van de verticale tegels in de douchecabine aansmeren omdat daar kieren waren ontstaan tussen voeg en tegelwerk. Tot nu toe goed resultaat. Ptoduct is goed verwerkbaar. Ik heb maar een half zakje gebruikt.

Voegenverf Wit

Geweldig product zowel de stiften als de verf

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt top

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Prima product werkt makkelijk en snel

Voegenstift Crèmewit, Kitstift Crèmewit

Werkt uitstekend

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Lichtgrijs

Mijn badkamer is als nieuw en ook nog eens makkelijk in gebruik!

Voegenstift Wit

Top product! Lang gezocht naar een goede oplossing voor verkleuringen, maar dit is echt de uitkomst!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Kitstift Wit

Top! Het werkt echt en is makkelijk. Ik zou wel extra puntjes te kopen als je een groot oppervlak doet met de stift. Het is makkelijk, da's wel zo fijn met zo'n (rot)-klus.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Grijs

Prima alleen wat te donker voor mijn voegen

Voegenstift Wit

De vergeelde voegen in de douche zijn terug helder wit....wauw, zalig !!!!

Voegenstift Wit

Makkelijk en snel resultaat, prima product

Voegenstift Wit

Stift werkt goed maar 60 meter dekking is wel wat overdreven vermits men meerdere keren over de voegen moet gaan om een goed resultaat te hebben. Goed product voor kleine opfrissingen.

Voegenstift Wit

Wat een geweldige stift!! Ik was radeloos. Had alles geprobeerd wat ik maar kon vinden om mijn badkamer voegen weer mooi te krijgen. Internet compleet uitgespit en al de tips en tricks die ik vinden kon gedaan maar geen resultaat. Deze stiften DOEN wat ze beloven mijn voegen zijn weer stralend wit!! Heb er gelijk nog een aantal besteld. Eindelijk weer een frisse, mooie en schone voeg!!

Lingewei 41

4004 LK Tiel