Voegenstift Crèmewit

Voegenstift Wit

Werkt zoals beloofd. Voegen weer stralend wit. Erg tevreden.

Voegenstift Wit

Hele fijne voegenstift. Mooie kleur, pakt goed. Er zit nog best veel in de stift. De vloer van de badkamer en wc met 1 stift gedaan. Helemaal blij mee Versturen duurde wel erg lang

Voegenstift Zilvergrijs

Werkt redelijk makkelijk en de voegen zien er weer lekker fris uit Het is alleen wel wat lastig,omdat sommige voegen wat bobbelig zijn en je snel uitschiet

Voegenreparatie Lichtgrijs

Doet wat het belooft!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Kitstift Grijs

Ik had al eerder een voegenstift gekocht, en had er nu één nodig voor de zwarte plekjes op de voegen in de douche. In plaats van schrobben en schrobben, en middeltjes zonder chloor, en dan toch maar met chloor... Je blijft bezig, en echt schoon wordt het nooit. Dit is echt een fijne oplossing, en het werkt super. Ik raad wel de extra stiftpuntjes aan, die had ik er dit keer niet bij, en de punt wordt na een tijdje wel heel pluizig. Maar de voegen zijn weer wit, en ik ben heel tevreden. Deze stift is echt fantastisch, ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken. Ik had een kitrand die nog prima was, maar wel met vieze schimmelplekjes. Deze stift is precies de goede breedte, de goede kleur (grijs), en dekt in één keer. De verf vloeit heerlijk, en het kwastje werkt goed. Ik heb voor de zekerheid nog een tweede laag gedaan, maar het was eigenlijk niet nodig. De kit ziet er echt uit als nieuw, en alles is weer fris.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Kitstift Wit

Wat een wereld van verschil van vergeelde kitranden naar mooi wit . Dat alles in combinatie met voegen verf hoef ik geen nieuwe badkamer.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Crèmewit

Fijne stiften om precies te werk te gaan.

Voegenstift Wit

Al jaren ergerde ik me aan de vuile witte voegen tussen de lichtgrijze tegels in het toilet boven. Met alle producten heb ik dit proberen oplossen, maar zonder succes. Tot een buurman me de link naar 'Voegenstift.nl' doorstuurde. Ondertussen heb ik de witte stift gebruikt en het resultaat mag er zijn. Had ik dit maar vroeger geweten !

Voegenstift Beige

Prima Product. Werkt snel en makkelijk!!

Voegenstift Wit

Gekocht met het idee ‘ baat het niet dan schaadt het niet’. Het werkt inderdaad zoals beloofd.

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Prima product. Weer mooie voegen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Voldoet aan de verwachting, werkt goed op smalle voegen.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Aangezien ik mijn vloer grondig wilde reinigen, zodat de vettige waas er goed af zou gaan, leek het me een mooie aanvulling om de voegen lichtgrijs te maken. Ik heb de voegen schoon gemaakt tegelijk met het spul om de waas van mijn vloer af te halen, en toen dat droog was kon ik gaan lijnen trekken. Een saai maar echt heel makkelijk klusje, wel echt goed dat ik de extra punten bij had besteld. Ik sta echt versteld van het resultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Kitstift Wit

Aan te raden. Handig in gebruik en kitranden zien er weer fris uit.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Superprodukt

heel goed

Voegenreparatie Grijs

Prima product dat fijn te verwerken was. 4 sterren vanwege de prijs voor een tamelijk klein zakje voegenmortel.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Product werkt goed. Had niet verwacht dat het zo slijtvast zou zijn. Maar vorig jaar zomer de voegen hiermee opgefrist. En nu nog steeds ziet het er erg goed uit.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Wit

Top, makkelijk te gebruiken Goed product en gemakkelijk te gebruiken

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Ik had het product vroeger al eens gebruikt en de ervaring was zeer positief. Voldoet volledig aan de verwachtingen !

Voegenstift Lichtgrijs

Werkt makkelijk . Nu ook kijken of het ook waterdicht blijkt

Voegenstift Wit

Geweldig product! Super makkelijk om aan te brengen. Onze badkamer is weer als nieuw. De punt van de stift slijt wel door de voegen, maar je kunt de tip omdraaien, dat is top.

Super spul !

Voegenstift Wit

Werkt perfect! Zelfs wit op oude donkergrijze voeg. Goed product.

Lingewei 41

4004 LK Tiel