Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Supergoed product! Je voegen worden spierwit ervan. Ik heb al ervaring met dit product en ik kan vertellen dat het wit blijft! Onmisbaar want sommige voegen krijg je gewoon echt niet meer schoon

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Wit

Super! Makkelijk verwerkbaar, mooi resultaat en snelle levering!

Kitstift Wit

Al jaren tegen vervuilde kit aan gekeken. Is nu weer schoon wit Gemakkelijk aan te brengen.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Lichtgrijs, Kitstift Crèmewit, Ontvetter

Fantastisch! Binnen een handomdraai een totaal verzorgde look in onze badkamer. Wat een verschil kan dit maken. Super makkelijk klusje, veel effect. In tegenstelling tot andere merken, deze dekt wel in een keer!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs

wat een verschil, ik heb de stiften voor de voegen in de keuken gebruikt, wauw... als nieuw. de kleur licht grijs is een aanrader.. knoeien? nee hoor de stift is breed genoeg voor de voeg.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Heb nog niets ontvangen dus kan ik ook nog geen oordeel geven

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Handige stift en mooi resultaat

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Grijs

Een uitstekende stift, makkelijk aan te brengen. De kleur is prima nauwelijks verschil te zien. En snelle levering, raad dan ook zeer aan.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Super gemakkelijk aan te brengen en mooi resultaat. Op het begin was ik lichtelijk sceptisch, maar van de gebroken voegen zie je niks meer van. Top spul!

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goed product. Klantendienst is super!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Van de week gebruikt nadat ik eerst de voegen vernieuwd heb. Resultaat van gebruikte nanostift weet ik nog niet, dat moet na verloop van tijd blijken

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie

Geweldig spul .erg tevreden

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Vind het een goed product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Super makkelijke, snel en fijn in het gebruik. En het eindresultaat is echt verbluffend!!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Vandaag mijn voegen gerepareerd, het is heel makkelijk te verwerken en ziet er prachtig uit. Was eigenlijk van plan om alleen een deel te repareren, maar het ziet er zo fantastisch uit dat ik toch maar de hele muur heb gedaan.

Voegenstift Wit

Wat een super stift!! De verkleurde voegen hadden we opnieuw gevoegd, vlekken kwam er zo weer doorheen. Als laatste redmiddel de voegenstift aangeschaft. En wat blijkt, voegen weer stralend wit en blijven wit. Aanrader

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

- handleiding voor het vervangen van de stiftjes moet je online opzoeken, niet op de verpakking aangeduid - 60 m is toch zeer optimistisch + goed resultaat + zeer handig + proper in gebruik

Voegenstift Wit

Wauw, wat een verschil! Ik heb inmiddels de badkamer, de douche en de wc gedaan en nu nog de keuken. Superblij met deze voegen stiften. Het zo er weer zo fris en nieuw uit! Echt een aanrader!

Voegenstift Crèmewit

Goed werkend product. Beloofd wat bij de beschrijving staat. Wel even de beschrijving goed lezen. Voegen zien eruit als nieuw

Voegenstift Crèmewit

Het is een fantastisch product, voegen zijn weer als nieuw. Eenvoudig aan te brengen en vochtbestendig. Doet wat het belooft. Ook de snelle en accurate verzending is top. Kortom een echte aanrader.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Eindelijk een voegenstift dat niet vervaagt met water! Makkelijk in gebruik en doet het vrij lang dankzij de vervangbaar punten dat je ook kan aanschaffen.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Gemakkelijk te verwerken produkt. Ik kan niets zeggen voor de werking op de lange termijn.

Voegenbeschermer Nanostift

Prima product voor zoverre. Makkelijk en goed zelf aan te brengen. Voor zover ik nu kan beoordelen trekt er geen water meer in de voegen en blijven de voegen schoon.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Wat een fantastisch product! De hele gang ermee opgeknapt. De plavuizen kunnen nu blijven liggen ipv te worden gesloopt. Want alles ziet er weer netjes uit en dat voor zo weinig geld. Het werkte gemakkelijk en precies, vloeiend

Goed product wel duur!

Lingewei 41