Voegenreparatie Lichtgrijs

heb het gebruikt in het douche gedeelte is geweldig opgeknapt ben helemaal blij ga ook nog de stift proberen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Goed Top

Voegenreparatie Beige

Prima product met duidelijke gebruiksaanwijzing en benodigde materialen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Lichtgrijs

De hele voeg rondom tussen de tegels en de granito vloer van de douche opnieuw gevoegd. Voegenvuller werkt perfect. Makkelijk de verwerken Overtollig materiaal eenvoudig te verwijderen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Fijn product, gemakkelijk in gebruik en precies zoals omschrijving weergeeft.

Voegenstift Wit

Makkelijk te gebruiken en goede dekking.

Voegenstift Zwart

Werkt perfect ! In een half uurtje mijn hele tegelvloer in douche gedaan 2,5×2,5 .

Voegenreparatie Zilvergrijs

Keurig netjes en snel bezorgd, product voldoet aan verwachting kleur komt goed overeen, makkelijk te verwerken hoe het product voldoet op langere termijn is nog niet bekend bij mij maar tot dusver tevreden.

Voegenstift Wit

Zo blij met mijn "nieuwe" badkamer. Ik was sceptisch, want heb wel vaker iets geprobeerd van een ander merk. Dit is super! En heel makkelijk te gebruiken. Dat ik meteen nog een pen besteld heb voor het toilet, dat zegt wat....

Voegenstift Wit, Voegenbeschermer Nanostift, Kitstift Grijs

Na een heel makkelijk bestelproces de stift snel ontvangen. Het aanbrengen van de verf op de voeg gaat eenvoudig. Resultaat voorlopig geweldig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Doet wat het beloofd, prima product en goed uitvoerbaar zelfs met twee linkerhanden.

Voegenstift Zilvergrijs

Dit was precies wat we zochten!! We hadden een probleempje met de kleur van ons voegsel die anders is uitgeslagen door de vloerverwarming. Met deze stiften hebben we toch nog de gewenste kleur kunnen bereiken. TOP PRODUCT

Voegenstift Wit

Werkt goed! Heb alle voegen weer mooi netjes.

Kitstift Lichtgrijs

Ik ben er zeer te vreden mee . Had echt gelen kidnaden en 1 keer met de stift erover . Zo mooi . !!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Lichtgrijs

Uitstekend! Moest even wennen bij het aanbrengen maar resultaat is prima. Oude tegels als nieuw in de nieuwe keuken! Geen nieuwe tegels nodig.

• Snelheid/Levertijd

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Hele fijne stift werkt erg makkelijk. Makkelijk verwisselbaar en ze doen het goed op brede voegen Ook deze zijn fijn bij smalle voegen Goed spul je ziet het al schoner worden

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit

Fijn spul werkt perfect! Zwarte voegen vd witte plavuizen wit gemaakt en je krijgt een hele andere vloer! Nu kan ik weer met de plavuizen leven.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Wit

Het product is snel geleverd makkelijk in gebruik ik had 3 stiften gekocht de punten waren snel beschadigd, de stiften waren snel op, bij het lezen van andere reviews las ik dat het kan liggen aan verkeerd gebruik dus ik heb weer nieuwe besteld plus reserve punten hopelijk gaat het wel goed dit keer

Voegenstift Crème

Het beste product om de voegen bij te werken. Gemakkel8jk aan te brengen en een prachtig resultaat.

Voegenstift Wit

Mijn douche is weer helemaal als nieuw. Een genot om er weer in te stappen.ben bijzonder tevreden over het product.

Voegenreparatie Zilvergrijs

De voegenvuller was makkelijk toe te passen en mijn tegelwand ziet er weer netjes uit.

Voegenstift Wit, Kitstift Wit

Superhandig stift. Gemakkelijk aanbrengen. Heel mooi resultaat . Blij mee ! Snelle levering ook een mooie pluspunt.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Werkt perfect, voordelige manier om lelijke plekken op de voegen weg te werken.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

snelle levering en product is super handig in gebruik heel praktisch voor het proper maken van kleine voegen, zeer gebruiksvriendelijk dank!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Geweldig. Na het ontsmetten en drogen in een oogwenk gepiept en de douchecabine is als nieuw. Ook de wastafel die al xzo lang zwarte plekken op de voeg had, schittert weer blank wit. Een heel goed ontsmettingsmiddel. De voegstift pakte goed na de schoonmaak en droopperiode. Ik ben heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Lingewei 41

4004 LK Tiel