De stift werkt heel goed en dekt geweldig. De keuze uit alle kleuren is een pre terwijl anderen maar enkele kleuren hebben. Makkelijk in gebruik dus niet twijfelen gewoon doen.
Goede, betaalbare oplossing om je voegen op te vullen en te repareren.
Fantastisch product
top product
Heel blij dat dit product bestaat! Wij hadden verkeerde voegkleur gekozen voor een douchewand. Na wat zoeken zijn we hier terecht gekomen en de stift aangekocht. Het was even de handigheid door hebben van het gebruik maar toen we het eenmaal door hadden ging het super makkelijk. Raak je de tegel kan je het makkelijk weer afvegen met een licht nat doekje.
Goede ervaring, prima product! Snelle levering, goede service.
Ik had niet verwacht dat deze verf in een keer zou dekken maar het is werkelijk super ik heb wel doordat ik ruwe voegen heb meerdere stiften gebruikt maar de verf dekt in een keer. Werkt eenvoudig Product is perfect doordat ik ruwe voegen had heb ik vier stuks moeten gebruiken maar de stiften werken grandioos op 3 mm voeg. Werkt eenvoudi met de douchekop nagespoeld de hechting van de verf is geweldig.
zeer gemakkelijk aan te brengen en mooi resultaat
werkt makkelijk.,de goede kleur kiezen is minder makkelijk
Mooie kleur en dekt in 1 keer zeker als je het rustig aanbrengt en punt gaat best lang mee
Goede productinformatie, makkelijk te bestellen en prima te verwerken!
We waren echt verbaasd over het resultaat! We testten het eerst uit in onze hal omdat dit een drukbezochte ruimte is met best wel wat vuile schoenen die over de vloer komen en de voegenbeschermer legt echt 'n laagje over je voegen waardoor het vuil er netjes OP blijft liggen in plaats van IN de voegen te trekken. Na een kleine maand hebben we nu ook beslist om de rest van het huis met de voegenbeschermer te behandelen. Dat gaan we ons niet beklagen! :-D Enige werkpuntje is dat de nanokwast net niet in het potje geraakt, dus dat is wat knoeien - maar wij zijn fan!
Product doet integenstelling van reeds eerder geprobeerde producten WEL wat het moet doen. Het is zeer handig in gebruik en het resultaat is prima. Een aanrader voor een opfrisbeurt van je oude voegen.
Super spul , zelfs urine plekken achter de toilet die in de oude tegels zaten zijn weg
Wat een top uitvinding!! Echt een mini upgrade voor de badkamer als je last hebt van aanslag/schimmel die je niet meer weg geboend krijgt.
Heel handig en makkelijk om aan te brengen
Sterke en juiste kleur. Gemakkelijk aan te brengen.
Zeer positief verrast door dit product! Zowel de voegen van de badkamer, als die van de wc zien er weer als nieuw uit. Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk in gebruik! Ik zou het zeker aanraden. Blij met het resultaat! De kapotte voegen in de badkamer hebben we gerepareerd en een bijpassende kleur stift gekocht om de andere voegen in dezelfde kleur te krijgen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Super makkelijk als je het stappenplan volgt!Zeer tevreden.
Zeer tevreden over dit product! Op een makkelijke manier weer mooie frisse voegen in onze vloertegels .
Super handige stift. Werkt snel en perfect zonder geknoei!
Goed product, kleur blijft goed zitten in de voeg als het droog is en makkelijk van tegel zelf te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat hij vrij snel op is. Ik heb er voor een badkamer van 4m2 vijf stiften moeten gebruiken.
Beste Jesse, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is jammer om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Hoeveel oppervlakte u met 1 stift kan doen hangt af van de afmetingen van de tegels. Kleine tegels zorgen voor fijner raster dan grote tegels en dus ook meer voegen. Verder als de Voegenstift snel leeg lijkt kan het zijn dat dit aan de stiftpunt ligt, hiervoor kunt u het beste even punt 25 van de FAQ pagina van de Voegenstift doornemen of contact opnemen met onze klantenservice. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Super goed! Het geeft een mooi resultaat, de voegen zien er weer uit als nieuw.
Lang getwijfeld of we het zouden proberen ofniet. Maar wauw! Wat een mooi resultaat.. zo blij dat de het geprobeerd hebben. Gemakkelijk in gebruik en super mooi eindresultaat.
Fantastisch product, makkelijk aan te brengen. Zo lang lelijke voegen en binnen minuten opgelost!