Voegenstift Crèmewit

De stift werkt heel goed en dekt geweldig. De keuze uit alle kleuren is een pre terwijl anderen maar enkele kleuren hebben. Makkelijk in gebruik dus niet twijfelen gewoon doen.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Goede, betaalbare oplossing om je voegen op te vullen en te repareren.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Fantastisch product

top product

Voegenstift Bruin

Heel blij dat dit product bestaat! Wij hadden verkeerde voegkleur gekozen voor een douchewand. Na wat zoeken zijn we hier terecht gekomen en de stift aangekocht. Het was even de handigheid door hebben van het gebruik maar toen we het eenmaal door hadden ging het super makkelijk. Raak je de tegel kan je het makkelijk weer afvegen met een licht nat doekje.

Voegenstift Lichtgrijs

Goede ervaring, prima product! Snelle levering, goede service.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Ik had niet verwacht dat deze verf in een keer zou dekken maar het is werkelijk super ik heb wel doordat ik ruwe voegen heb meerdere stiften gebruikt maar de verf dekt in een keer. Werkt eenvoudig Product is perfect doordat ik ruwe voegen had heb ik vier stuks moeten gebruiken maar de stiften werken grandioos op 3 mm voeg. Werkt eenvoudi met de douchekop nagespoeld de hechting van de verf is geweldig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

zeer gemakkelijk aan te brengen en mooi resultaat

Voegenstift Lichtgrijs

werkt makkelijk.,de goede kleur kiezen is minder makkelijk

Voegenstift Grijs, Reservepunten Kogel 5mm

Mooie kleur en dekt in 1 keer zeker als je het rustig aanbrengt en punt gaat best lang mee

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Goede productinformatie, makkelijk te bestellen en prima te verwerken!

Voegenbeschermer Nano, Nano-Kwast, Ontvetter

We waren echt verbaasd over het resultaat! We testten het eerst uit in onze hal omdat dit een drukbezochte ruimte is met best wel wat vuile schoenen die over de vloer komen en de voegenbeschermer legt echt 'n laagje over je voegen waardoor het vuil er netjes OP blijft liggen in plaats van IN de voegen te trekken. Na een kleine maand hebben we nu ook beslist om de rest van het huis met de voegenbeschermer te behandelen. Dat gaan we ons niet beklagen! :-D Enige werkpuntje is dat de nanokwast net niet in het potje geraakt, dus dat is wat knoeien - maar wij zijn fan!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Nano-Kwast, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Product doet integenstelling van reeds eerder geprobeerde producten WEL wat het moet doen. Het is zeer handig in gebruik en het resultaat is prima. Een aanrader voor een opfrisbeurt van je oude voegen.

Voegenstift Wit

Super spul , zelfs urine plekken achter de toilet die in de oude tegels zaten zijn weg

Voegenstift Zilvergrijs

Wat een top uitvinding!! Echt een mini upgrade voor de badkamer als je last hebt van aanslag/schimmel die je niet meer weg geboend krijgt.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

Heel handig en makkelijk om aan te brengen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Bruin

Sterke en juiste kleur. Gemakkelijk aan te brengen.

Voegenstift Crèmewit, Voegenreparatie Crèmewit

Zeer positief verrast door dit product! Zowel de voegen van de badkamer, als die van de wc zien er weer als nieuw uit. Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk in gebruik! Ik zou het zeker aanraden. Blij met het resultaat! De kapotte voegen in de badkamer hebben we gerepareerd en een bijpassende kleur stift gekocht om de andere voegen in dezelfde kleur te krijgen. Het ziet er weer als nieuw uit!

Voegenreparatie

Super makkelijk als je het stappenplan volgt!Zeer tevreden.

Voegenstift Grijs

Zeer tevreden over dit product! Op een makkelijke manier weer mooie frisse voegen in onze vloertegels .

Voegenstift Wit

Super handige stift. Werkt snel en perfect zonder geknoei!

Voegenstift Wit

Goed product, kleur blijft goed zitten in de voeg als het droog is en makkelijk van tegel zelf te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat hij vrij snel op is. Ik heb er voor een badkamer van 4m2 vijf stiften moeten gebruiken.

Voegenstift Grijs

Super goed! Het geeft een mooi resultaat, de voegen zien er weer uit als nieuw.

Voegenstift Zilvergrijs

Lang getwijfeld of we het zouden proberen ofniet. Maar wauw! Wat een mooi resultaat.. zo blij dat de het geprobeerd hebben. Gemakkelijk in gebruik en super mooi eindresultaat.

Voegenstift Wit

Fantastisch product, makkelijk aan te brengen. Zo lang lelijke voegen en binnen minuten opgelost!

Lingewei 41

4004 LK Tiel