Voegenstift Wit

Perfect! Ik heb al eerder de voegen van de douchevloer gedaan met een grijze kleur en het is erg mooi geworden. Daarom een witte stift besteld voor de voegen van de badkamertegels. Gewoon doen zou ik zeggen!!!

Voegenstift Beige

Deze voegenstift is echt een uitkomst. Ik ben er heel blij mee. Het werkt heel makkelijk en het lijkt of we weer nieuwe tegels hebben, omdat het met de mooie voegen er weer heel netjes uitziet. De kleur komt ook overeen met de verwachting. Echt een aanrader!

Voegenstift Grijs, Voegenreparatie Grijs

Het gebruik van de voegenvuller is erg makkelijk. Droogt binnen 1 dag, en een keurig resultaat. Kortom een aanrader!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Zwart

Dekt goed

Voegenreparatie Wit

is een super voegmiddel, alles mooi egaal en mooie afwerking. super in gebruik doe het zelver top. zeer makkelijk aanbrengen enmooi resulaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Zilvergrijs

Fantastisch product! Heel gemakkelijk in gebruik voor een metamorfose in een mum van tijd!

Voegenstift Wit

Na aanvankelijk verkeerd gebruik( te hard drukken, waardoor de stift kapot ging en verf niet meer liep) en lezen van reviews waarin juiste gebruik goed beschreven stond, ben ik zeer tevreden en ziet de wc er als nieuw uit. Ik heb nieuwe stiftjes gekocht en voor de zekerheid ook een nieuwe stift, maar de nieuwe stift was niet nodig. Er was in stift 1 voldoende verf voor alle voegen ( een aantal ook 2 keer). Nieuwe stiftjes werkten prima. En tip dus: niet hard drukken, gewoon even op en neer bewegen stift tot de verf gaat lopen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Wit

Werkt zoals beloofd Nog niet nodig gehad Zeer makkelijk te maken, aanbrengen en afwerken

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Wauw! Wij zijn supertevreden met de voegenstift! De stift glijdt vlotjes over de voeg met een prachtresultaat! Wij zullen er meteen 2 bijbestellen! Ook wil ik jullie bedanken voor de snelle levering naar België!

Voegenstift Wit

Super fijn product! Voegen zijn mooi wit geworden

Voegenreparatie Crème

Goed en makkelijk product om kleine voeg reparaties in de juiste kleur te repareren.

Voegenstift Wit

dit is wat ik zocht. perfect. werkt de voegen terug mooi af

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten, Ontvetter

Prima dekking en goed te verwerken Fijne kwasten om de verf te verwerken Fijn spul om mee te werken, let goed op wat je nodig hebt. Je maakt snel veel te veel aan en dat is zonde.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Crème

Top product! De voegen in onze badkamer waren erg verouderd en vol met scheurtjes / gaatjes. Met de geadviseerde voegen ontvetter alles ontvet en na een nachtje drogen de off white voegen reparatie set gebruikt. Instructie om alles te mengen en aan te brengen duidelijk en simpel. Voegen zien er weer als nieuw uit.

Voegenstift Zilvergrijs

Super dekkend. Zeer tevreden

Voegenstift Zwart, Voegenverf Wit, Ontvetter

Wauw onze vloer is echt zo mooi geworden! Enige nadeel is dat we 2 stiften nodig hadden (misschien was de verf dus handiger achteraf gezien). Tip: kijk even goed hoeveel m2 je hebt en wat het beste past. De stift zelf is fantastisch!! Snel geleverd! Makkelijk product! 5 liter is wel heel veel, wij hebben 1/5e deel afgewogen en het gebruikt in 1 liter voor het schoonmaken van onze vloer. We zijn zo enthousiast dat we ook de voegen van de muren gaan verven dus het komt goed uit dat we nog wat over hebben. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Zeer goed, ik had antraciet gekocht, en dat dekte zelfs de zwarte voeg die ik voorheen had. Erg blij mee. En wat een uitkomst. Top

Voegenstift Grijs

Zeker aan te raden, makkelijk in gebruik en mooi resultaat.

Voegenstift Wit

Super makkelijk aan te brengen . Je hoeft niet handig te zijn

Voegenstift Lichtgrijs

Wat een geweldige uitvinding deze voegenmarker voegen van de wandtegels op de badkamer gedaan zo goed gelukt helemaal blij mee, alweer nieuwe kleur besteld voor de voegen van de vloertegels ik kan dit product iedereen aanbevelen super!!!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Ik was huiverig, maar ik ben blij verrast met het resultaat. Ik heb het idee dat ik wat meer stiften nodig heb dan dan benodigd zou zijn voor de oppervlakte. Met name als de stift wat langer gebruikt is, moet je er war frequenter op duwen. Maar nogmaals, ik ben blij met het resultaat!

Voegenstift Wit

Makkelijk te gebruiken en geurarm. Eén stift was voldoende om het toilet van witte voegen te voorzien. Wel wat aan de prijzige kant, maar wel waard!

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

Geweldig resultaat. De voegen in de douche hoek waren vies en schimmelig. Na behandeling met de voegenstift zijn ze weer als nieuw. Zeer makkelijk op te brengen

• Snelheid/Levertijd

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Wat prijzig. Ik heb ze meebesteld, maar denk niet dat iemand ooit een reservepunt nodig heeft. Zou net zijn als Voegenstift.nl een extra puntje meelevert.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Wat een wonder product. Van zullen we de badkamer eruit slopen ??? Naar wauw wat hebben we eigenlijk een mooie badkamer. Ik raad het IEDEREEN aan.

Lingewei 41

4004 LK Tiel