Fantastisch product,eenvoudig in gebruik met een mooi resultaat, snelle levering van de producten.
Topspul! Makkelijk verwerkbaar en een prima resultaat!
Super, vloer ziet er weer super netjes uit! Advies, ik zou wel extra stiftjes bestellen.
Ben er net mee gestart en dekt veel beter dan de eerdere stiften die ik elders kocht. Ik kan me voorstellen dat je met een zwarte stift slechts 1 keer over de voeg hoeft te gaan. Witte voegen vragen toch wel wat meer lagen. Best een klusje, maar mooi resultaat.
Prima stift,goed om kleine verfplekjes mee bij te werken.
Prima product
Heb nog geen m2 met die stift kunnen doen. Je blijft schudden en er komt maar zo weinig uit dat je na elke streep weer moet schudden. Niet te doen! 60m2 ga je nooit halen met zo’n stiftje.
Beste K. van der Weide, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. waarschijnlijk is er een beetje miscommunicatie dan want met een Voegenstift is geen 60 vierkante meter te verven maar maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Aangeven hoeveel vierkante meter u met 1 stift kan doen is helaas niet mogelijk gezien de voegen een raster in de vloer zijn welke variëren afhankelijk van de afmetingen van de tegels. Hierdoor verschilt het aantal meters aan voeglengte in een vierkante meter proportioneel aan de maten van de tegels. Afhankelijk van de afmetingen van de tegels kan de hoeveelheid voeglengte in een vierkante meter wild verschillen waardoor zelfs een benadering niet mogelijk is. Anders dan dat, als een Voegenstift snel leeg lijkt te zijn ligt dit 99% van de tijd aan de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er minder tot geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Hoelang een stiftpunt mee gaat hangt af van de voeg en het gebruik, er wordt helaas al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Prima product! De voegen van de wandtegels in de badkamer zijn weer mooi wit, waardoor deze weer schoon en fris oogt. De voegen van de vloertegels heb ik behandeld met de lichtgrijze voegenstift. Ook de vloer is hierdoor weer veel mooier geworden. Dit product is een echte een aanrader.
Onze tegelvloer is weer als nieuw, ooit met deze kleur begonnen. Erg blij met het resultaat
Makkelijke verwerking van het materiaal. Goede beschrijving en een prima resultaat. Erg tevreden.
Prima product, niets op aan te merken.
Werkt zeer goed, en je kan er ontzettend veel oppervlakte mee bedekken.
De voegen zijn weer keurig netjes! Duidelijke beschrijving,
Product is gemakkelijk in gebruik en je kan heel makkelijk binnen de voegen blijven. Dekking is alleen wel minder dan ik had verwacht, ik moest het echt een paar keer herhalen voordat het helemaal wit was.
Top product, erg makkelijk aan te brengen. Voegen zien er weer netjes uit!
Lang op zoek geweest naar een goede voegenstift! Gevonden, op basis van de reviews. Bij ietwat donkere voegen is het wellicht nodig om 2x over dezelfde voeg heen te gaan om het dekkend te krijgen. Perfect in gebruik, voornamelijk ook het omdraaien van de punt! Zeker een aanbeveling voor anderen die hun voegen willen opknappen! (Ik heb 2 witte stiften besteld voor onze badkamer) Snel bezorgd!
Werkt eenvoudig met perfect resultaat. Eerste keer dat ik dit doe. Kind kan de was doen.
Fijne verfstift om onze kitrandjes in het badkamerraam met schimmel bij te werken. Prettig ‘systeem’ met het kwastje en doseren. Initieel een stift ontvangen die het niet deed (kwam geen verf uit) maar goed geholpen door de klantenservice en er is direct een nieuwe stift verstuurd.
Super tevreden heb er weer 4 besteld nu voor badkamer
Prima product, snel geleverd
Snel geleverd, makkelijk in het gebruik en prima resultaat.
Heel goed kwaliteit.
Top product. Voegen als nieuw
Makkelijk aan te brengen en nu afwachten hoelang het blijft zitten Makkelijk te gebruiken, uitstekend product
Werkt heel goed! Wat ik ook een voordeel vind is dat de stift niet uitdroogt en ik nu na een jaar nog steeds kleine beschadigingen kan bijtippen. Ik raad het iedereen aan. Toen we het huis kochten had de keukenvloer witte voegen tussen bijna zwarte natuurstenen plavuizen. Ik koos voor de stiftkleur antraciet en wat een verschil! De verf droogt ook snel. Gewoon doen dus!