Voegenstift Wit

Fantastisch product,eenvoudig in gebruik met een mooi resultaat, snelle levering van de producten.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Topspul! Makkelijk verwerkbaar en een prima resultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Super, vloer ziet er weer super netjes uit! Advies, ik zou wel extra stiftjes bestellen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ben er net mee gestart en dekt veel beter dan de eerdere stiften die ik elders kocht. Ik kan me voorstellen dat je met een zwarte stift slechts 1 keer over de voeg hoeft te gaan. Witte voegen vragen toch wel wat meer lagen. Best een klusje, maar mooi resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Lichtgrijs

Prima stift,goed om kleine verfplekjes mee bij te werken.

Voegenstift Zilvergrijs

Prima product

Voegenstift Crèmewit

Heb nog geen m2 met die stift kunnen doen. Je blijft schudden en er komt maar zo weinig uit dat je na elke streep weer moet schudden. Niet te doen! 60m2 ga je nooit halen met zo’n stiftje.

Voegenstift Lichtgrijs

Prima product! De voegen van de wandtegels in de badkamer zijn weer mooi wit, waardoor deze weer schoon en fris oogt. De voegen van de vloertegels heb ik behandeld met de lichtgrijze voegenstift. Ook de vloer is hierdoor weer veel mooier geworden. Dit product is een echte een aanrader.

Voegenstift Crème

Onze tegelvloer is weer als nieuw, ooit met deze kleur begonnen. Erg blij met het resultaat

Voegenreparatie Zilvergrijs

Makkelijke verwerking van het materiaal. Goede beschrijving en een prima resultaat. Erg tevreden.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Prima product, niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenverf Zwart

Werkt zeer goed, en je kan er ontzettend veel oppervlakte mee bedekken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenreparatie Crème

De voegen zijn weer keurig netjes! Duidelijke beschrijving,

Voegenstift Wit

Product is gemakkelijk in gebruik en je kan heel makkelijk binnen de voegen blijven. Dekking is alleen wel minder dan ik had verwacht, ik moest het echt een paar keer herhalen voordat het helemaal wit was.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Top product, erg makkelijk aan te brengen. Voegen zien er weer netjes uit!

Voegenstift Wit

Lang op zoek geweest naar een goede voegenstift! Gevonden, op basis van de reviews. Bij ietwat donkere voegen is het wellicht nodig om 2x over dezelfde voeg heen te gaan om het dekkend te krijgen. Perfect in gebruik, voornamelijk ook het omdraaien van de punt! Zeker een aanbeveling voor anderen die hun voegen willen opknappen! (Ik heb 2 witte stiften besteld voor onze badkamer) Snel bezorgd!

Voegenreparatie Zilvergrijs

Werkt eenvoudig met perfect resultaat. Eerste keer dat ik dit doe. Kind kan de was doen.

Kitstift Crèmewit

Fijne verfstift om onze kitrandjes in het badkamerraam met schimmel bij te werken. Prettig ‘systeem’ met het kwastje en doseren. Initieel een stift ontvangen die het niet deed (kwam geen verf uit) maar goed geholpen door de klantenservice en er is direct een nieuwe stift verstuurd.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Super tevreden heb er weer 4 besteld nu voor badkamer

Voegenstift Lichtgrijs, Kitstift Lichtgrijs

Prima product, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Wit

Snel geleverd, makkelijk in het gebruik en prima resultaat.

Voegenstift Crème

Heel goed kwaliteit.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Top product. Voegen als nieuw

Voegenstift Wit, Ontvetter

Makkelijk aan te brengen en nu afwachten hoelang het blijft zitten Makkelijk te gebruiken, uitstekend product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit

Werkt heel goed! Wat ik ook een voordeel vind is dat de stift niet uitdroogt en ik nu na een jaar nog steeds kleine beschadigingen kan bijtippen. Ik raad het iedereen aan. Toen we het huis kochten had de keukenvloer witte voegen tussen bijna zwarte natuurstenen plavuizen. Ik koos voor de stiftkleur antraciet en wat een verschil! De verf droogt ook snel. Gewoon doen dus!

Lingewei 41

4004 LK Tiel