Supergoed en makkelijk te gebruiken. Geeft meteen een fantastisch resultaat en goed afneembaar.
Echt een fijn product die mijn badkamer een upgrade heeft gegeven! Weg met vieze voegen en mijn. badkamer als nieuw.
Zonder een verbouwing ziet de toilet er weer als nieuw uit, nu de voegen zijn bijgewerkt. Goed product.
Werkt goed, maar er zit niet veel in een stift ...
Beste Markus, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Problemen met verf uit de stift halen worden 99% van de tijd veroorzaakt door de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Echter kan het gebeuren dat de punt slijt of beschadigd waardoor deze dit mechanisme niet meer kan openen. Hierdoor komt er dus geen verf meer uit de stift ook al zit er nog ruim voldoende verf in de stift. Hierdoor kan een stift leeg/opgedroogd/kapot lijken. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Ik heb de voegenstift gebruikt voor het kleuren van de voegen tussen lichtgekleurde woonkamer tegels, even wennen met het schudden en drukken van de punt, maar De stift werkt inderdaad heel gemakkelijk en resultaat ziet er met crème wit kleur voegen fraai uit. Bovendien weinig bijwerken nodig . Prima!
Heel praktisch en gemakkelijk aan te brengen , top produkt !
Precies de kleur die ik moet hebben. Makkelijk in gebruik
Makkelijk aan te brengen, goed ontvetten, wel goed de overige voegenvuller van de tegels halen. Het zit nu een paar maanden in de badkamer, schimmel krijgt geen kans meer, is waterdicht, kleurecht en makkelijk schoon te maken. Mooi spul!
Super spul dekt in een keer had ik eerder moeten weten . En nog bedankt voor de snelle levering
Werkt perfect op de tegeltjes in de douche..
Levering zeer vlot verlopen. Ik probeer de verf meteen uit.
Super snel, werkt goed en blijft goed zitten. Aanrader!
Eenvoudig een goed resultaat!
Een handig zakje van 100 gram met duidelijke instructies. Ik heb een deel gebruikt en de rest bewaar ik voor een volgende keer. Ook goed te doen voor mensen die normaal niet tegelen.
Werkt super makkelijk!
Werkt super goed en geeft een mooi resultaat.
Top product! Werkt goed en een prachtig fris resultaat!!
Heel snelle levering. Werkt goed. Onze voegen zijn wat onregelmatig, dus moet je steeds kleine stukjes verven. Ook tussentijds schudden en drukken. Maar ben heel blij met het resultaat, zwarte tegels met mooie zwarte voegen!
Deking is enorm Aanbrengen vereist wat oefening maar is goed te doen Goed produkt maar ietwat prijzig
Werkt goed. Kon ook best een groot oppervlak doen met 1 stift.
Geweldig de juuste kleur en makkelijk in gebruik ik ben er super blij mee
Brilliant product used in my kitchen on dirty grouting my tiling looks like new.
Werkt perfect en gemakkelijk aan te brengen
Geweldig product dekt goed en makkelijk aan te brengen Mooi resultaat
Zoals verwacht. Gemakkelijk aan te brengen. Heeft probleem van gescheurde voegen opgelost.