Pracht product om mee te werken als je volgens de gebruiksaanwijzing werkt En bezorging was ook top Binnen 24uur Kunnen vergelijkbare sites een voorbeeld aannemen Van mij krijgen jullie 10 sterren
Het is een fantastisch product, alleen ik kan er toch minder oppervlakte mee bedenken dan ik had gehoopt. Ik moet daarom nog meer pennen aanschaffen.
Werkt prima, voegen worden als nieuw
De stift werkte maar even, terwijl hij nog wel vol was maar de punt werkte niet waardoor de verf er niet goed uit kwam.
Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Problemen met verf uit de stift halen worden 99% van de tijd veroorzaakt door de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt perfect, heb alleen een te lichte kleur besteld, dus ga het nog een keer overdoen, maar dat is geen probleem want het is zo gepiept.
Goed product, makkelijk in de verwerking en zeer tevreden eindresultaat!! Een aanrader
Werkt naar behoren, heldere kleur. Foutjes zijn aan te passen met een natte doek.
Echt een aanrader tegel vloer voegen Echt als nieuw geworden. Heel blij mee
Goed spul makkelijk in gebruik. In de middag besteld volgende dag in huis.
Ik ben erg tevreden over het resultaat. Met de voegenstift de voegen in de badkamer opgefrist.
Super!!
Wel eens vaker een voegenstift geprobeerd, maar die waren nooit zo nauwkeurig en fijn als deze. Meteen nog maar wat extra besteld voor een andere ruimte. Top kwaliteit en ook een goede prijs.
De voegen van de badkamer tegels zijn weer heerlijk fris of terwijl SPIERWIT! Perfect resultaat dus! En dat was exact wat ik hoopte toen ik dit product bestelde!
Deze stift werkt erg goed, je kunt er heel goed een mooie strakke voeg mee kleuren. De kleur grijs die wij hebben gebruikt past heel mooi bij de kleur van de bestaande schone voegen.
Werkt supergoed ik heb 2 stiften besteld om de grijze voegen van de badkamer vloer wit te maken & kan het iedereen aanbevelen het is snel makkelijk met een mooi resultaat
Prima middel met een hele duidelijke handleiding.
Goed product! Dekte echter niet in één keer. Oorzaak: grove voeg. Na twee tot drie keer goede dekking. Ik ben zeer tevreden.
Snel en gemakkelijk de vloer van de badkamer gedaan . Ziet er weer super uit
Makkelijk aan te maken droogt relatief snel op en is dan veel moeilijker te verwerken .Eind resultaat is prima
Super product! Van lelijke, grove, donkergrijze cementvoegen naar helder witte voegen. Badkamer lijkt als nieuw, superblij mee.
Dekt super goed! En is heel makkelijk om aan te brengen.
Goed product, prima kleur. Snelle correcte levering, gewoon in de brievenbus.
Ik was nogal sceptisch maar wilde het toch proberen. Omdat ik de keuken en de hal wilde doen, heb ik een potje verf genomen en niet de stiften. Ik had dezelfde kleur genomen als de tegels en dat klopte wel vrij goed. Wij zijn van een lichte voeg naar een donkere voeg gegaan. De verf is heel makkelijk aan te brengen met een fijn borsteltje en dekt zeer goed. Het lijkt wel of we een hele nieuwe keukenvloer hebben. Ik ben hier zo blij mee. Wij hadden ook even gedacht om de voegen uit te slijpen en opnieuw in te voegen omdat de voegen zo lelijk geworden waren. Ben ik blij dat ik de voegenverf geprobeerd heb want het resultaat is super en veel makkelijker dan de voegen uit te slijpen. Een product dat doet wat het belooft.
Goed product
Heel goed en snelle bezorging