Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Wel wat duur maar dan ook heel goed spul!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Grijs

Fijn product! Heb er donkere voegen lichter mee gemaakt, werkt perfect. Makkelijk in gebruik en dekt goed.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Kind kan de was doen. Alles supersimpel. En met een topresuultaat

Voegenverf Zilvergrijs

U.i.t.s.t.e.k.e.n.d!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenreparatie Crèmewit

Makkelijk te mengen, wel 2x de helft gedaan. Omdat het snel droogt. Jammer dat het zo weinig is. Voor nu een fantastisch resultaat

Voegenreparatie Beige

Goed Aangekomen ! Blij mee !

Voegenstift Grijs, Voegenreparatie Grijs

Gemakkelijk in gebruik

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenreparatie Wit

Werkt zoals het hoort!

Voegenstift Zwart

Beetje sceptisch tijdens de aankoop. Voor zwart gekozen, bang dat antraciet te blauw uit zou vallen.. ik moet zeggen het doet echt wat het beloofd. Wij hadden antraciet gevoegd maar was lichter opgedroogd. Nu met zwart nagetrokken en het is echt mooi. Dus wel op nieuwe voegen gebruikt.

Voegenstift Lichtgrijs

Mooi resultaat en gemakkelijk en vlot aan te brengen

Voegenreparatie Lichtgrijs

Makkelijk om mee te werken, voldoet aan mijn verwachting.

Dekt inderdaad heel goed

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt prima resultaat boven verwachting wel handig om stiften bij te bestellen 3/5mm Een dikke voldoende!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Net gebruikt in onze badkamer, de creme-wit voegenstift op aanraden van een werknemer. Past goed en zeer makkelijk aan te brengen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Prima stift de voegen zojn mooi wit geworden

Voegenstift Wit

Voegenstift is heel goed Mijn keukentegels zijn weer netjes Ik ben heel blij ermee

Voegenreparatie Wit

Ik heb de voegenreparatie volgens de gebruikshandleiding aangebracht en het resultaat oogt prima. Ik ben wel benieuwd hoe deze cement zich zal houden bij toekomstige belasting en ook bij het dweilen van de tegelvloer.

Voegenreparatie Grijs

Mooi product, compleet en vlot geleverd.

Voegenstift Zwart

Heel fijn in gebruik, geen morsen of tegels poetsen. Mooie intense kleur al na een veeg

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Fantastisch product! Mijn tegels zien er weer uit als nieuw

Voegenstift Lichtgrijs

Maakt de voegen terug als nieuw en is gebruiksvriendelijk, ik raad deze stiften aan

Voegenstift Wit

voor de 2de keer bij voegenstift besteld, hiervoor ergens anders, maar dat was niks, heel tevreden met de voegenstift van voegenstift.nl

Voegenstift Wit

Goede voegen stift dek goed kan er veel mee doen

Voegenstift Grijs

Perfecte stift met prima resultaat. Beter dal alle voegenwit die ik ooit heb gebruikt.

Voegenstift Wit

Het product voldoet aan de wens

Lingewei 41

4004 LK Tiel