Voegenstift Wit

Stift werkt goed. Resultaat is prima.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Het is een uitstekend product, erg makkelijk in gebruik . Een opmerking is dat tussen licht grijs en grijs een groot kleur verschil is. Misschien is het mogelijk om er nog een tint grijs tussen deze twee te maken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Beige

Heel tevreden over de voegenstift!We hebben een licht gespikkelde tegelvloer en hadden donkergrijze voegen in onze woonkamer, keuken en gang. We hebben de voegen overschilderd met beige voegenstift.Het geeft onze vloer een veel mooier egaal effect!De voegenstift is heel handig in gebruik,dekt goed ,droogt snel en het werk gaat vlot vooruit. Ik zou voegenstift zeker aanraden!

Voegenstift Wit

Perfecte stift met een super dekking op de voegen. Erg blij mee!

Voegenstift Wit

Eerlijk gezegd dacht ik eerst of dit gaat werken? Echter het resultaat is geweldig, het is een taak met geduld echter onze voegen zien er weer geweldig uit. In elk geval 5 sterren voor dit product.

Voegenstift Lichtgrijs

Snelle levering en werkt perfect, de dekking is goed in 1 keer

Kitstift Lichtgrijs

Had geen idee of dit zou werken maar wat een goed product je hoeft alleen maar schoon te maken en af te plakken en het resultaat is fantastisch als nieuw

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenverf Beige

Hoi, Heb mijn tegelvloer met voegenverf kleur beige gedaan! Het resultaat is echt fantastisch,heel blij mee.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

goed en handig

Voegenstift Zilvergrijs

Ik heb niets ontvangen… dus ik ben helemaal niet tevreden!

Voegenstift Beige

Ik heb ze nog niet gebruikt maar ben wel heel tevreden over de snelle levering.

Voegenstift Lichtgrijs

Makkelijk en snelle oplossing!! Ik ga zeker nog meer kopen!!

Voegenverf Wit

Prima keuze

Voegenverf Wit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Nano-Kwast, Ontvetter

Super product, werkt enorm zuinig en geeft een fantastisch resultaat! Ben aangenaam verrast door het resultaat. Was best even werk om alle voegen in te kleuren, het waren er veel namelijk. Wel heel makkelijk in gebruik. Heel fijn dat op een makkelijke en snelle manier ze nu gesealed zijn voor een lange houdbaarheid, top! Fijne kwasten, ik had er niet bij stil gestaan dat ik veel voegen van verschillende diktes had, enorm precies in te kleuren met deze set penselen Gewoon een uitvinding! Dit om het laatste laagje van de totale klus aan te brengen. Het maakt het sealen van de verf kinderspel, slim bedacht! Was er heel blij mee! Het mengt zich heel makkelijk tot een fris mengsel om de voegen en kit te ontvetten, zeer zuinig in gebruik met toch een heel duidelijk goed ontvettend resultaat! Super!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Nano-Kwast, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snelle levering top pakje wat ik besteld heb ik nog niet gebruikt maar ziet er wel of er te weinig in zit maar ik moet dit nog wel ervaren

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenbeschermer Nanostift

Op zich gemakkelijk in het gebruik. Heb het gebruikt voor de vloer, om de voegen tegen vuil te beschermen. Nadeel voor mij is wel dat het moeilijk te zien is wanneer de stift droog begint te raken, en wanneer je dus moet draaien of schudden. Zou het zelf gemakkelijker gevonden hebben om het met een los kwastje gedaan te hebben. Na aanbrengen is het redelijk snel droog, en na een paar dagen heb ik het getest met wat water, en ja, het stoot af, en de voeg blijft droog. Prima spul, maar een hele vloer doen met zo'n stift is best wel een klus.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

heel tevreden over de voegenstift, blijft goed zitten, een goede oplossing voor verkleurde voegen!!

Voegenstift Wit

4,9 van de 5 sterren! 2 keer de witte stift besteld. Op lichtgrijze voegen pakt ie na 1 keer al heel mooi dekkend en geeft weer een frisse blik aan de keuken. Donkergrijze voegen zijn niet in 1x dekkend, maar voor mij nog steeds goed genoeg om de tegels er weer opgefrist er uit te laten zien! Mega makkelijk in gebruik. Stiftpunt is omkeerbaar, wat echt super fijn is! Levering van de stiften was met 3 werkdagen gewoon door de brievenbus geleverd. Ik raad het aan om er gewoon 1 altijd voor handen te hebben, voor als je tomatensoep geknoeid hebt ofzo.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Goed product voor een mooie prijs!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Grijs

Werkt perfect

Voegenstift Wit

Voldoet volledig aan de verwachtingen. Goed product.

Kitstift Wit

Levering ging goed en het product is top!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift

Top !

Voegenstift Zilvergrijs

Gemaksvriendelijk product dat goed werkt en ervoor zorgt dat de voegen er weer fris uit zien.

Voegenstift Zilvergrijs

snel en makkelijk en mooie kleur!

Lingewei 41

4004 LK Tiel