Vind het een goed product
Super makkelijke, snel en fijn in het gebruik. En het eindresultaat is echt verbluffend!!
Vandaag mijn voegen gerepareerd, het is heel makkelijk te verwerken en ziet er prachtig uit. Was eigenlijk van plan om alleen een deel te repareren, maar het ziet er zo fantastisch uit dat ik toch maar de hele muur heb gedaan.
Wat een super stift!! De verkleurde voegen hadden we opnieuw gevoegd, vlekken kwam er zo weer doorheen. Als laatste redmiddel de voegenstift aangeschaft. En wat blijkt, voegen weer stralend wit en blijven wit. Aanrader
- handleiding voor het vervangen van de stiftjes moet je online opzoeken, niet op de verpakking aangeduid - 60 m is toch zeer optimistisch + goed resultaat + zeer handig + proper in gebruik
Wauw, wat een verschil! Ik heb inmiddels de badkamer, de douche en de wc gedaan en nu nog de keuken. Superblij met deze voegen stiften. Het zo er weer zo fris en nieuw uit! Echt een aanrader!
Goed werkend product. Beloofd wat bij de beschrijving staat. Wel even de beschrijving goed lezen. Voegen zien eruit als nieuw
Het is een fantastisch product, voegen zijn weer als nieuw. Eenvoudig aan te brengen en vochtbestendig. Doet wat het belooft. Ook de snelle en accurate verzending is top. Kortom een echte aanrader.
Eindelijk een voegenstift dat niet vervaagt met water! Makkelijk in gebruik en doet het vrij lang dankzij de vervangbaar punten dat je ook kan aanschaffen.
Gemakkelijk te verwerken produkt. Ik kan niets zeggen voor de werking op de lange termijn.
Prima product voor zoverre. Makkelijk en goed zelf aan te brengen. Voor zover ik nu kan beoordelen trekt er geen water meer in de voegen en blijven de voegen schoon.
Wat een fantastisch product! De hele gang ermee opgeknapt. De plavuizen kunnen nu blijven liggen ipv te worden gesloopt. Want alles ziet er weer netjes uit en dat voor zo weinig geld. Het werkte gemakkelijk en precies, vloeiend
Goed product wel duur!
Het bestellen van de voegenreparatie/voegenvuller set is zeer eenvoudig online te bestellen. Ruime assortiment en een zeer gebruikersvriendelijk website, na het bestellen zeer snel de bevestiging ontvangen, tevens op de hoogte gehouden van het vervolg proces. Na enkele dagen het product ontvangen en conform de beschrijving de beschadigde voeg gerepareerd, dit is makkelijk en zeer goed te doen. Voldoet compleet aan de verwachting en het resultaat is uitstekend! Ik beveel het product van de voegenstift.nl dan ook aan, een top bedrijf met een uitstekend product.
De vergeelde voegen zijn heerlijk fris geworden. Toch wel fijn om de sporen van vorige bewoners niet alleen schoon, maar ook weer mooi te krijgen.
Toilet opgeknapt dmv de stift. Het ging nog niet zo makkelijk als ik gehoopt had. Het blijft een secuur werkje. De staat van de voegen zal niet meegeholpen hebben (vielen korrels vanaf). Dat maakte dat ik meerdere keren over de voegen heen moest. Verder moest ik de stift continu van nieuwe verf voorzien door de punt in te drukken. Wel blij met het resultaat.
Excellent products! Also thanks for the super fast shipping!
Ik ben heel blij met het resultaat. Je moet alleen handig zien te worden met het gebruik van de stift. Je krijgt het beste resultaat als je heel rustig de pen over de voeg haalt, vooral niet hard drukken. Ik zal hem ook aan anderen adviseren.
Top product! Had gewild dat ik dit eerder had ontdekt. Mijn badkamer ziet er ineens tien keer beter uit
Erg weinig voor toch veel geld.....
Beste P., Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. De Voegenreparatie bevat 100 gram reparatie poeder, dit staat ook vermeld op de product pagina, bij de handleiding en de specificaties. Hiermee valt maximaal 8 tot 10 meter aan voeglengte op te vullen bij een voegbreedte van 5mm, afhankelijk van de voegbreedte en de hoogte die u wilt opvullen kan deze afstand variëren. Over het algemeen is dit ruim voldoende voor de meeste reparaties. De Voegenreparatie is echter niet bedoeld voor het voegen van gehele wand/vloer(en) maar voor het opvullen van scheuren, gaten en andere ongelijkheden in de voeg. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Ben tevreden vind alleen dat het puntje van de stift te gauw stuk is maar dat kun je omdraaien al bij al ben tevreden
Topproduct die voegenstiften
Prima product, voegen weer netjes kunnen afwerken. Kleur van de voeg bepalen was even lastig, maar met behulp van de chat en een foto samen met een medewerker toch tot de juiste kleurkeuze gemaakt. Bedankt nog
Goed product en de voegen weer als nieuw
Heb het product gisteren gebruikt op een vloertegel van de badkamer van ongeveer 2,5x 2,5 super makkelijk in gebruik. En is redelijk snel gedroogd. Ben heel erg tevreden met het product