Wij kregen onze voegen in de douchecabine niet meer schoon. Ik kwam de voegenstift tegen via enig zoeken op internet wat de beste oplossing was om de voegen weer netjes te krijgen. 2 stiften besteld, en bij ons dekte het in één keer. De voegen zien er nu weer prachtig uit, we zijn er erg tevreden over. Voor het gebruik van de voegenstift, deze ontvetter gebruikt. Wij hebben het met een spons aangebracht. Uurtje laten inwerken, en afgespoeld met water. Dit goed laten drogen, en de dag erna de voegenstift gebruikt, om de voegen in te kleuren.
Perfect product. Zeer gemakkelijk in gebruik. De ontvetter doet het goed. Prima in combinatie met de stift
Fijn om door deze extra stiften de verf alsnog op te kunnen maken. De vaste stift was ingedrukt waardoor de verf minder goed te verdelen was.
Ideaal product! Handig in gebruik en snel aan te brengen zonder te knoeien.
Kleur is exact de kleur van de site. De voeg komt er natuurlijk over. Het droogt zeer vlot. Je moet wel nauwkeurig werken, maar het resultaat is heel plezierig. Het vervangen van de stift is eenvoudig. Ik moet in totaal 35 meter aanbrengen en verdeel dat over meerdere dagen dus ik weet nog niets over de duurzaamheid Makkelijk te wisselen en prima te gebruiken stiften. Goed dat er vijf in de verpakking zitten want doordat de voeg vrij grof is, slijten de stiften wel behoorlijk, maar werken prima.
Ik heb een tegelvloer behandeld met de kleur zilvergrijs. Dat valt wat te licht uit,zodoende ga ik nu lichtgrijs toepassen. Afwachten wat het resultaat gaat zijn.
Makkelijk en strak aan te brengen, de gehele keukenvloer (2x4 M) met 1 punt gedaan! Nu kijken hoe het zich houdt !
Kleur komt perfect overeen. Makkelijk aan te maken en toe te passen. Het product is 2 dagen geleden aangebracht en na veelvuldig over gelopen te hebben zien de voegen er nog super uit.
Ik ben heel tevreden over het resultaat van de stiften. Het is makkelijk in gebruik en je ziet meteen resultaat! Voor mij een dikke 10+
Zeer te vreden! Geweldig resultaat!!
Perfect . Al voor de 2 e keer besteld. In de serre wordt het in de zomer flink warm. Daardoor wat voegen kapot. We hebben ze goed kunnen herstellen
En geweldige stift om de het verschil (beschadiging) in een vloerbedekking te werken. Raad deze stiften dan ook aan.
Supergoed product! Je voegen worden spierwit ervan. Ik heb al ervaring met dit product en ik kan vertellen dat het wit blijft! Onmisbaar want sommige voegen krijg je gewoon echt niet meer schoon
Super! Makkelijk verwerkbaar, mooi resultaat en snelle levering!
Al jaren tegen vervuilde kit aan gekeken. Is nu weer schoon wit Gemakkelijk aan te brengen.
Fantastisch! Binnen een handomdraai een totaal verzorgde look in onze badkamer. Wat een verschil kan dit maken. Super makkelijk klusje, veel effect. In tegenstelling tot andere merken, deze dekt wel in een keer!
wat een verschil, ik heb de stiften voor de voegen in de keuken gebruikt, wauw... als nieuw. de kleur licht grijs is een aanrader.. knoeien? nee hoor de stift is breed genoeg voor de voeg.
Heb nog niets ontvangen dus kan ik ook nog geen oordeel geven
Beste Chris, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Alle bestellingen welke voor 17:00 zijn ontvangen worden dezelfde dag nog verzonden. Het kan zijn dat de zending vertraging heeft opgelopen. Bij drukte of omstandigheden kan het voorkomen dat we er niet aan toe komen een bestelling te verzenden waarbij deze bij de eerstvolgende mogelijkheid verzonden wordt. Verder kan het voorkomen dat zendingen naar België langer onderweg zijn dan binnenlandse zendingen. Daarnaast hebben we van meerdere klanten te horen gekregen dat zij hun bestelling nog niet hebben ontvangen of verlaat hebben ontvangen. PostNL wilt ook nog wel eens zendingen als geleverd melden en deze 5 dagen later pas leveren. Gezien de bestelling verzonden is per briefpost kunnen wij helaas niet de status van de zending inzien. Hiervoor vragen wij om uw begrip en geduld. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Handige stift en mooi resultaat
Een uitstekende stift, makkelijk aan te brengen. De kleur is prima nauwelijks verschil te zien. En snelle levering, raad dan ook zeer aan.
Super gemakkelijk aan te brengen en mooi resultaat. Op het begin was ik lichtelijk sceptisch, maar van de gebroken voegen zie je niks meer van. Top spul!
Goed product. Klantendienst is super!
Van de week gebruikt nadat ik eerst de voegen vernieuwd heb. Resultaat van gebruikte nanostift weet ik nog niet, dat moet na verloop van tijd blijken
Geweldig spul .erg tevreden