Zilvergrijs heeft precies de kleur van mijn voegen, makkelijk in gebruik, tegelwerk badkamer lijkt als nieuw. Word je blij van!
Het werkt goed, het doet waar het voor bedoelt is. Uitgesleten voegen opvullen, bij mij waren die best wel diep, maar ik kreeg ze toch goed dicht.
Super, dekt echt de vieze voegen
Helemaal top ,makkelijk om aan te brengen,en gelijk resultaat.
Goede stiften. Alleen wat prijzig.
Zeer gemakkelijk aan te brengen, goede gebruiksaanwijzing, en zeer mooi resultaat! TOP
Voorzover par voegen getest. Resultaat is goed. Denk als de hele badkamer klaar is, Resultaat super is.
De voegen verf werkte voor mij handiger dan de voegenstift! Ik ben tevreden met het resultaat!
is een zeer goed zeker een aanrader
Voegenstift was perfect ook de lelijke randjes van het tegel automatisch meegenomen…denk voor het mooie dat ik nog een bestel. Was dan ook aardig lang niet goed onderhouden. Verder perfect resultaat.
Heel handig in gebruik. Geeft snel resultaat. Een 'voordeelverpakking' in het assortiment zou ook leuk zijn.
Top product snelle levering goede service zeker een aanbeveling waard!!
Het is een zeer fijn product wat onze badkamer enorm heeft opgeknapt. Het is gemakkelijk aan te brengen en een aanrader als je voegen niet meer heel fris er uit zien
De voegenstiften zijn een hele goede en fijne manier om je badkamer weer een frisse uitstraling te geven! Ik ben blij verrast door de dekking van de verf (ik heb de witte gebruikt). Mijn voegen waren wel erg grof, waardoor ik meer punten nodig had dan verwacht, maar deze kan je gelukkig los bijbestellen!
Zeer tevreden over afhandeling van de order en mooi op tijd ontvangen. Chappo
Werkt fantastisch, ziet er als nieuw uit. Hopen dat het zo blijft nu.
Uitstekend product, zeer makkelijk te gebruiken en 1x aanbrengen op een witte voeg was meer dan genoeg, aanrader dus!
Ben er helemaal blij mee. De voegen zijn mooi wit geworden. Mijn badkamer ziet er weer als nieuw uit. Zelfs zoontje zei wauw toen hij na schooltijd de badkamer inliep. Ik heb bewust een potje gekocht zodat ik ook bij mijn ouders aan de slag kan gaan met de voegen. Ik had vragen voordat ik begon en had via de website Tulipaint een bericht gestuurd, ze hebben mij goed advies gegeven. Ik ben een tevreden klant. ^_^ Naast het potje heb ik ook de kwasten gekocht. Ze zijn fijn in gebruik. Voor de voegen vond ik het makkelijkst om met de dikke punt te werken. Ben een tevreden klant. Nu ga ik bij mijn ouders aan de slag. ^-^
Goed, voldoet aan verwachtingen
Zeer tevreden over dit product. Makkelijk te maken en aan te brengen.
Heel gebruiksvriendelijk en dekt de voegen in 1 laag. Ben dus zeer tevreden Dekt wet minder, dus je hoeft er een paar keer overgaan, maar zeer mooi resultaat. Ben tevreden
Zo blij met dit produkt. De badkamervoegen van mijn zoon z'n nieuwe huis waren zo smerig. Goed schoon gemaakt en daarna ingekleurd met de voegenstift. Zijn badkamer is werkelijk als nieuw. Zo netjes!!!!
Na vele vergeefse schrob beurten heb ik nu eindelijk weer een witte badkamer en douchecel! Heel blij mee. De stiften zijn vrij snel leeg, ik had er 3 nodig voor een ruimte van 1.5 x 2.5. Maar het is de moeite en kosten zeker waard!
Beste M. De vries, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is jammer om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Als de stift snel leeg lijkt wordt dit 99% van de tijd veroorzaakt door de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Het advies om minder druk te zetten op de stift kan verder ook nooit kwaad. Daarnaast verschilt het aantal meters aan voeglengte in een vierkante meter proportioneel aan de maten van de tegels. Afhankelijk van de afmetingen van de tegels kan de hoeveelheid voeglengte in een vierkante meter wild verschillen waardoor de afmetingen van een ruimte zonder de afmetingen van de tegels niet echt een duidelijk beeld geeft van hoeveel u met de stift kan doen. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Super fijn!! Mijn voegen zijn weer net als nieuw. Het werkt ook super makkelijk.
Geweldig dit! Heel makkelijk in gebruik. Stift past precies in de voeg. Leek haast wel alsof er nieuwe tegels waren gelegd.. heel blij met resultaat