Voegenstift Zilvergrijs

Zilvergrijs heeft precies de kleur van mijn voegen, makkelijk in gebruik, tegelwerk badkamer lijkt als nieuw. Word je blij van!

Voegenreparatie Crèmewit, Ontvetter

Het werkt goed, het doet waar het voor bedoelt is. Uitgesleten voegen opvullen, bij mij waren die best wel diep, maar ik kreeg ze toch goed dicht.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Zilvergrijs

Super, dekt echt de vieze voegen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Helemaal top ,makkelijk om aan te brengen,en gelijk resultaat.

Reservepunten Kogel 5mm

Goede stiften. Alleen wat prijzig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Zeer gemakkelijk aan te brengen, goede gebruiksaanwijzing, en zeer mooi resultaat! TOP

Voegenstift Crèmewit

Voorzover par voegen getest. Resultaat is goed. Denk als de hele badkamer klaar is, Resultaat super is.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet

De voegen verf werkte voor mij handiger dan de voegenstift! Ik ben tevreden met het resultaat!

Voegenstift Zwart

is een zeer goed zeker een aanrader

Voegenstift Wit

Voegenstift was perfect ook de lelijke randjes van het tegel automatisch meegenomen…denk voor het mooie dat ik nog een bestel. Was dan ook aardig lang niet goed onderhouden. Verder perfect resultaat.

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Zilvergrijs, Ontvetter

Heel handig in gebruik. Geeft snel resultaat. Een 'voordeelverpakking' in het assortiment zou ook leuk zijn.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Crème

Top product snelle levering goede service zeker een aanbeveling waard!!

Voegenverf Crèmewit

Het is een zeer fijn product wat onze badkamer enorm heeft opgeknapt. Het is gemakkelijk aan te brengen en een aanrader als je voegen niet meer heel fris er uit zien

Voegenstift Wit

De voegenstiften zijn een hele goede en fijne manier om je badkamer weer een frisse uitstraling te geven! Ik ben blij verrast door de dekking van de verf (ik heb de witte gebruikt). Mijn voegen waren wel erg grof, waardoor ik meer punten nodig had dan verwacht, maar deze kan je gelukkig los bijbestellen!

Voegenstift Grijs

Zeer tevreden over afhandeling van de order en mooi op tijd ontvangen. Chappo

Voegenstift Wit

Werkt fantastisch, ziet er als nieuw uit. Hopen dat het zo blijft nu.

Voegenstift Grijs

Uitstekend product, zeer makkelijk te gebruiken en 1x aanbrengen op een witte voeg was meer dan genoeg, aanrader dus!

Voegenverf Wit, Kwasten

Ben er helemaal blij mee. De voegen zijn mooi wit geworden. Mijn badkamer ziet er weer als nieuw uit. Zelfs zoontje zei wauw toen hij na schooltijd de badkamer inliep. Ik heb bewust een potje gekocht zodat ik ook bij mijn ouders aan de slag kan gaan met de voegen. Ik had vragen voordat ik begon en had via de website Tulipaint een bericht gestuurd, ze hebben mij goed advies gegeven. Ik ben een tevreden klant. ^_^ Naast het potje heb ik ook de kwasten gekocht. Ze zijn fijn in gebruik. Voor de voegen vond ik het makkelijkst om met de dikke punt te werken. Ben een tevreden klant. Nu ga ik bij mijn ouders aan de slag. ^-^

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenbeschermer Nanostift

Goed, voldoet aan verwachtingen

Voegenreparatie Lichtgrijs

Zeer tevreden over dit product. Makkelijk te maken en aan te brengen.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Kitstift Donkergrijs / Antraciet

Heel gebruiksvriendelijk en dekt de voegen in 1 laag. Ben dus zeer tevreden Dekt wet minder, dus je hoeft er een paar keer overgaan, maar zeer mooi resultaat. Ben tevreden

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Zilvergrijs, Kitstift Wit

Zo blij met dit produkt. De badkamervoegen van mijn zoon z'n nieuwe huis waren zo smerig. Goed schoon gemaakt en daarna ingekleurd met de voegenstift. Zijn badkamer is werkelijk als nieuw. Zo netjes!!!!

Voegenstift Wit

Na vele vergeefse schrob beurten heb ik nu eindelijk weer een witte badkamer en douchecel! Heel blij mee. De stiften zijn vrij snel leeg, ik had er 3 nodig voor een ruimte van 1.5 x 2.5. Maar het is de moeite en kosten zeker waard!

Voegenstift Grijs

Super fijn!! Mijn voegen zijn weer net als nieuw. Het werkt ook super makkelijk.

Voegenstift Lichtgrijs

Geweldig dit! Heel makkelijk in gebruik. Stift past precies in de voeg. Leek haast wel alsof er nieuwe tegels waren gelegd.. heel blij met resultaat

Lingewei 41

4004 LK Tiel