Opnieuw gekozen voor Voegenstift omdat het resultaat altijd prima is. Ook ditmaal. Aanrader!
Het resultaat beantwoordde geheel aan mijn verwachting.
Supergoed. Onze badkamer ziet er weer helemaal fris uit. Makkelijk op te brengen ook. Kind kan de was doen. En net als de vorige keer supersnelle levering. Toppie
Matig product: ik moest minder dan 1 strekkende meter van een grijze voeg wit maken, maar dat is nauwelijks tot slecht gelukt. De grijze kleur van het voeg komt er gewoon nog doorheen, en de punt van de stift was vrijwel meteen kapot. Werkt in ieder geval niet zoals op het filmpje…
Beste Felix, De dekking van de Voegenstift is hoofdzakelijk afhankelijk van de voegen zelf. Dit komt door hoe de voegmortel tijdens het aanleggen van de voeg is gemengd gezien dit niet exact gebeurt waardoor er verschil kan zitten in het ratio voegmortel tot water. Dit zorgt ervoor dat de verf dieper intrekt in de voeg waardoor er meer verf nodig is om een goede dekking te krijgen. Dit is van te voren helaas niet te zien of te controleren. Hoeveel verf er dan nodig is om wel een goede dekking te krijgen hangt hierdoor ook af van de voeg en hoeveel water er dan te weinig gemengd is bij de voegmortel. Verder als de punt snel beschadigd raakt kan het zijn dat er te veel druk op de stift wordt gezet, hoe snel deze beschadigd raakt hangt volledig af van hoe ruw de voeg is en hoeveel druk er op de stift wordt gezet. Het advies om goed te letten op hoeveel druk u zet op de stift kan hierdoor nooit kwaad. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Snelle en goede levering. Prima produkt. Ik ben nog niet helemaal klaar daarna stuur ik wel wat foto's
Snelle levering, product werkt prima
Perfect spul is heel makkelijk in gebruik.
Kleur kom overeen met de afbeelding op de side. Goed product voor een goeie prijs. Het super makkelijk aan brengen en je bent snel klaar. Snelle levering door de brievenbus.
De instructies waren eenvoudig op te volgen. Cement grijze voegen tussen zwarte tegels vloer toilet zijn nu antraciet. Resultaat is prachtig!
Dekt erg goed en is heel eenvoudig aan te brengen door middel van een kwastje. Drogen gaat ook snel. De kit rond mijn doucheputje ziet er weer als nieuw uit! Ook snelle verzending.
Werkt super, onze voegen waren op een plek lichter en op een andere plek wat donkerder. De voegenstift gebruikt en alles is nu 1 klein, lijkt zo mooi en is ook handig in gebruik.
Zeer snelle en correcte bezorging.
Makkelijk in gebruik Dekt in 2 lagen daar waar donkere plekken zijn . Het simpele gebruik zorgt ervoor dat iedereen die met een stift kan werken dit mooi kan aanbrengen
Met de voegenstift heel handig en snel de voegen weer op de gewenste kleur gekregen. Echt heel handig.
Heeft beantwoord aan de verwachting. Heeft eveneens beantwoord aan de verwachting
Prima product, ook goed aan te brengen. Is wel een tijdrovend klusje, maar het resultaat is mooi. En jullie maken waar wat je beloofd hebt, gisteren besteld en vandaag met de postbode in huis. Een pluim.
Top product, graag nog meer kleuren!!
Super handig in gebruik en mooi resultaat!
Ik raad het iedereen aan werkt perfect
Wauw. Wat een prachtig resultaat. Van licht grijze voegen naar antraciet.: wat staat het mooi en super makkelijk om te doen. zonder geknoei, geveeg en gedoe.
Werkt wel oké, maar je moet constant 'pompen' om genoeg verf uit de stift te krijgen. Ook verslijt de punt snel en druk je hem plat zodat de 5mm niet meer de 5 mm is. Na verloop van tijd niet meer genoeg verf uit de stift te krijgen terwijl er nog wel verf in zit. De 60m bij lange na niet gehaald. Op zich wel oké product maar gezien mijn ervaring zou ik er niet 1 2 3 aan beginnen in mijn keuken.
Beste Fred, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is geschikt voor 40-60 meter voeglengte bij een breedte van 5mm. Problemen met de verfstroom zijn meestal te wijten aan de stiftpunt. Als deze beschadigd is, kan het mechanisme dat de verf vrijgeeft niet goed functioneren, waardoor het lijkt alsof de stift leeg is. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem vrijwel altijd op. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Bij wandvoegen kan de Voegenstift minder presteren doordat de verf naar de achterkant van de punt kan lopen. Houd de stift onder een hoek en druk regelmatig zachtjes om de punt verzadigd te houden. Bij problemen kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. In onze webshop zijn ook setjes met reservepunten beschikbaar. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Keigoed spul. Dekte in 2 applicaties een vergeelde (ooit witte) siliconenvoeg in mijn toilet. Bij horizontale voegen boven je hoofd wanneer de stift niet meer met de punt naar beneden kan worden gehouden, wel vaker aan de applicator in de voet van de stift draaien want anders komt er geen verf uit. Een aanrader!!
Top Product! Je ziet gelijk resultaat.
Makkelijk te gebruiken. Snelle levering. Nu afwachten of het doet wat het moet doen Zoals de voegbeschermer, makkelijk te gebruiken. Snelle levering. Ook nu afwachten of het doet wat het moet doen. Snelle levering. Ontvet/reinigd goed
Doe wat het beloofd. Voegen zijn weer als nieuw. Heb een tweede bestelling geplaatst voor de toilet en badkamer boven.