Voegenstift Crèmewit

Heel snel geleverd, schitterend resultaat

Werkt mooi. Meerdere kleuren aangeschaft

Voegenstift Lichtgrijs

Ik ben aan de slag gegaan en je kunt heeeeel veel doen met een stift....desondanks kon ik niet stoppen en heb zowat het hele huis gedaan...dus meer bijbesteld...topspul...zo mooi het resultaat

Voegenstift zwart

Ik heb de stiften in wit en zwart al meerdere keren gebruikt en ze werken uitstekend. Mijn witte voegen in de zwarte vloertegels zijn nu zwart en het lijkt erg mooi. De witte stiften blijven ook lang mooi.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

Werkt fijn en effectief. Zeker voor herhaling vatbaar bij andere voegen Fijn product. Afwachten hoe het op lange termijn werkt

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Crème

Erg duur product Na aantal voegen werkte de stift al niet meer.

Voegenstift Wit

Makkelijk aan te brengen en geweldig resultaat ll

Voegenstift Crèmewit

Super makkelijk in gebruik met een prima resultaat!

Voegenstift Wit

Snelle levering, goede beschrijving, goede communicatie, goed product

Voegenreparatie Grijs

Ik kan het iedereen aanraden om te proberen, resultaat is prachtig

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Makkelijk mee te werken, regelmatig stift indrukken om genoeg "verf" te hebben. Heb de 3 mm stiftjes gebruikt, het wisselen daarvan was een fluitje van een cent. Heel mooi resultaat. De ontvetter werkte uitstekend, en zuinig in gebruik. Maar de helft van de korrels gebruikt in 2,5 l water en dat was zelfs veel te veel voor de douche, de rest kan ik in de toekomst gebruiken (als het nodig zou zijn). Na het drogen en vòòr het gebruik van de voegenstift zag de douche (25 jaar oud) er al bijna als nieuw uit.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Fantastisch!! Makkelijk in gebruik.. et voila ...het ziet er weer super netjes en als nieuw uit. Ik ben fan!!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt precies zoals de website beloofd. Het toepassen was eigenlijk nog makkelijker dan verwacht en het resultaat is super!! Ik heb de 3mm reservepunten bijbesteld omdat ik niet zeker was van de juiste maat. Beide werken in principe prima op een standaard voeg, maar ik vond deze net iets fijner werken dan de 5mm. Prima kwaliteit en makkelijk te plaatsen!

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten, Ontvetter

Prima verf, maar trage levering.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Crème

Makkelijk besteld en snel geleverd. Top, super tevreden.

Voegenreparatie Wit

Dit is een top produkt, doet wat het moet doen. Zowel voor professioneel gebruik als voor doe het zelfver.

Voegenstift Wit

Werkt fijn en snel, mooi resultaat.

Voegenstift Lichtgrijs

Mooie methode om je voegen netjes te maken.

Voegenstift Wit

Gebruikt voor de badkamer. Het ziet er weer netjes uit en oogt weer fris! Ik wist niet hoeveel stiften ik nodig had maar hij ging langer mee dan verwacht. Tevreden!

Voegenstift Wit

Prima spul. Eenvoudig op te brengen en resultaatcl is fantastisch. Kan nog niets zeggen over de lange termijn.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Snelle levering, brievenbus pakketje, 2 stiften licht grijs: makkelijk aan te brengen, gewoon strepen in de vloer voegen van badkamer en toilet, wel setje 3 mm stiften nodig voor smalle voeg. Resultaat hecht prima, ruwe stukjes even over en vlekjes met natte doek te verwijderen. Zeer tevreden: nieuwe witte stiften besteld voor de badkamer kleinere wandtegels. Ruim voldoende voor 50 meter. Doet wat belooft, vreemd dat het niet in bouwmarkt verkrijgbaar is.

Voegenstift Wit

Fijne stiften om een verschil te maken. Ik had wel iets meer stiften nodig dan in eerste instantie bedacht maar ging dan ook wel van een donkere voeg naar een witte voeg. Meerdere laagjes deden alsnog het werk. Snelle levering, en dus prima ervaring.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Heel gemakkelijk te gebruiken, geeft geen rotzooi en het resultaat is direct. Een aanrader!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Werkt goed, ben benieuwd hoelang het mooi blijft, makkelijk aan te brengen

Voegenstift Grijs

Snel en nauwkeurig je voegen opnieuw inkleuren.

Lingewei 41

4004 LK Tiel