Voegenstift Lichtgrijs

Zeer tevreden over de voegenstift van Tulipaint! De keukenvloer + gang ziet er zoveel netter uit. Ook makkelijk te gebruiken op beton en het droogt snel.

Voegenstift Beige

Stiften werken perfect, onze toilet ziet er uit als nieuw.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

De stift werkt prettig. Het duurde wel even voordat ik een goede flow vancde verf had. Bij grove voegen heb je echt meer tips nodig omdat ze uiteindelijk gaan rafelen. Deze zeker bij bestellen :) ook had ik meer stiften nodig dan ik dacht, (door de grove voegen meer verf nodig?) Uiteindelijk een dubbele hoeveelheid stiften besteld. Het resultaat is heel mooi en weer fris oogend geworden. De verf dekt goed. Het ziet eruit als nieuw!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Kitstift Wit

Fantastische stift. Werkt echt goed

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Wit, Kitstift Wit

Makkelijk in gebruik en direct mooi resultaat. Heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Zwart

Voegen zijn mooi zwart geworden Zeer tevreden ga ook andere kleuren kopen

Voegenverf Zilvergrijs

De witte voegen in onze doucheruimte hielden we eens in de zoveel tijd altijd fris met azijn of een chlooroplossing. De ooit witte voegen van de vloer waren het minst mooi en had ik 2 jaar geleden verwijderd en daarna opnieuw aangebracht in de kleur grijs. Nu kregen we de witte voegen van de wanden niet meer geheel schoon, wat ik niet echt vreemd vind na 26 jaar! Deze voegen verwijderen wilde ik niet, omdat dat best tijdrovend is. Daarom besloten voegenverf in de kleur Zilvergrijs uit te proberen. Met een klein kwastje was het zeer gemakkelijk om de verf aan te brengen. De reukloze verf op waterbasis, net zo 'dun' als water, wordt zeer goed geabsorbeerd door de voegen. Met een vochtig doekje verwijder je in een oogwenk de verf die mogelijk te veel op een tegel is gekomen. Verrassend vond ik, dat de verf in mijn geval direct voldoende dekt, ondanks dat er best wel enkele zwarte sporen in mijn voegen zaten. Het resultaat is prachtig. Nu afwachten hoe lang dit zo blijft, maar er zit nog genoeg verf in het potje van 125 ml, om na vele jaren dit nog eens te herhalen. Ik ben zeer enthousiast over dit product en kan dit een ieder aanbevelen.

Voegenreparatie Wit

Jaren op zoek geweest naar iets wat mijn voegenprobleem op kan lossen. En ineens zie ik dit via Facebook. Gelijk besteld.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Super spul!!

Voegenstift Wit

Eenvoudig aan te brengen en dekt prima! Ik zag tegen de klus op maar het was een fluitje van een cent.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Handig om het product te maken en aan te brengen. Het kleur is identiek met de oorspronkelijke voegen! Ik moet al zoeken welke voegen ku hersteld zijn! Voorlopig zeker tevreden

Kitstift Grijs

Prima product zeg. Wel wat prijzig maar doet prima zijn werk.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenverf Grijs, Voegenbeschermer Nano

goed produkt kleur grijs neigt iets naar de donkere kant maar is prima Nano transparant is een goed produkt, je ziet niets en toch de voegen beschermd!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano

Voegenstift Zilvergrijs

Prima product een heel andere look nu de voegen zijn geverfd

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

De stift werkt uitstekend en dekt de voeg helemaal Is van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Heel goed.Gemakkelijk ommet te werken en mooi resultaat

Voegenstift Wit

Heel eerlijk! Ik had mijn twijfels “ kan het echt??” Nou, toch maar besteld en letterlijk stiften

Voegenbeschermer Nano

Mijn voorkeur gaat uit naar de voeg naad verzegelen In plaats van een wand opnieuw betegelen. Daarom niet gemuggenzift Neem contact op met voegenstift

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano

Voegenstift Wit

De voegenstift werkt prima. Is makkelijk hanteerbaar en dekt op (bijna alle plekken) direct. Alleen extra donkere plekken moesten extra behandeld worden. Ik ben zeer tevreden. Aanrader!

Voegenstift Wit

Mijn badkamervloer is echt heel netjes geworden.

Voegenstift Lichtgrijs

Doen wat ze zeggen

Voegenstift Wit

Voegen in mijn badkamer gedaan. Geweldig resultaat. Elke keer word ik nog blij als ik de badkamer inloop. Makkelijk aan te brengen, iedereen kan het! Nu begonnen met de voegen in mijn keuken. Helemaal blij

Voegenstift Wit

Product werkt perfect, het doet precies wat er wordt beloofd. En dat geldt ook voor de levering.

Voegenstift Wit, Ontvetter

De voegenstift waarvan ik de advertentie De punttoevallig gevonden had blijkt eindelijk de goede oplossing te zijn. De stiftpunt past perfect in de vervuilde voeg, zodat je er bijna geen werk aan hebt om de tegels op te kuisen. De voegen zijn weer mooi wit. Vrouw blij, ik blij.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Lichtgrijs

Het werk super makkelijk en ziet er als nieuw uit heb nog een bestelling gedaan want het was niet genoeg om alles te doen

Lingewei 41

4004 LK Tiel