doet wat het moet doen.
Werkt perfect, kleur matched precies, makkelijk aan te brengen!
Prima product. De voegen die beschadig waren opnieuw gevoegd. De handleiding is uitstekend en daardoor kun je hetzelf toepassen. Het ziet er weer netjes uit. Kleine hoeveelheid maar meer dan genoeg. Beter dan een grote zak voor een kleine klus.
Makkelijk te verwerken let wel op dat je een kwart tegelijk aanmaakt.
Echt heel goed. De voegen zijn weer mooi wit. Uitstekend product….
Dit is de beste en makkelijkste manier om je voegen waterdicht te maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudige toepassing. De stift glijdt met een goed, vochtig kwastje soepel over je voegen. Superproduct!
Mooi resultaat. De voegen in de douche waren verbeeld. Nu weer net zo mooi als de rest van de badkamer. Fijn product. En heel gebruiksvriendelijk.
Hele badkamer ziet er weer lekker fris uit door deze stift. Makkelijk in gebruik en was ook snel binnen. Aanrader!
Snelle levering goed verpakt na goed schudden dekt mooi en de dikte punt perfect
Heel makkelijk in gebruik, goede kwaliteit. Tip: gebruik handschoenen om het voegsel aan te brengen
1e indruk is goed. Stift werkt perfect. Voegen zien er als nieuw uit. Ik was sceptisch, maar toch de gok gekomen Zeer tevreden met het resultaat....nu afwachten hoe lang het blijft zitten
Zeer tevreden makkelijk te verwerken
Snelle levering en gemakkelijk in gebruik. Ik vind het wel jammer dat het in 1 keer opgemaakt moet worden,en had het liever in 2 zakjes gehad. Maar verder zit er een goed begeleidend schrijven bij en knapt het er echt van op.
Kwaliteit . Watervast en makkelijk in gebruik. Aanrader!
Top ding!
Dekt heel goed. Alleen jammer dat de punt vd stift snel zacht wordt en dan werkt’t niet meer goedp
Beste Head, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Het vervangen van de stiftpunt los dit probleem dan altijd op. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Makkelijk aan te brengen en het resultaat is erg mooi. Frist de badkamer weer goed op :)
Werkt prima.
Het aanbrengen gaat heel eenvoudig en het resultaat is prachtig. Had ik eerder moeten doen!!
Zorgt heel snel en gemakkelijk voor een frisse uitstraling in onze badkamer. Gemakkelijk aan te brengen en fijn dat er zoveel verschillende kleuren zijn.
Fijn product, voegen zien er weer fris uit. Van de witte stof heb je wel meer nodig om de voegen goed dekkend te krijgen dan bijvoorbeeld een grijze stift.
Makkelijk te gebruiken. Werkt goed. Langdurig resultaat. Erg blij mee.
Super product. Zo wel in de verwerking als in het resultaat. Wat misschien best gewoon lijkt, maar tegenwoordig helaas niet meer is.:Helder en snel antwoord, tot 2 keer toe, op een technische vraag die per mail gesteld was. Top!!
Met enige reserve het product besteld, Dit omdat ik tot op heden matige ervaringen had met andere voegenmarkers. Maar tot mijn verrassing is dit product zeer goed. Het aanbrengen is erg eenvoudig en de hechting (na ontvetting) is uitstekend. Kortom een aanrader voor wie de voegen wil opfrissen!
De voegen worden mooi wit. De voegen waren helemaal vergeeld en donker geworden. Eerst de ontvetter gebruikt. Het is eenvoudig aan te brengen. Mochten sommige plekjes niet meteen volledig dekken, dan kan je er heel makkelijk een tweede keer overheen gaan. Ik zou het iedereen aanraden! Het werkt effectief.! De voegen worden goed schoon.