Voegenstift Wit

Het is een goed product, alleen het topje waarmee je over de voeg strijkt vervormd een beetje na een poosje.

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

Het resultaat was heel mooi. Werkt makkelijk. Had wel extra stiften besteld omdat de voegen nogal ruw waren en er 1 van gebruikt. Makkelijk te vervangen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenreparatie Lichtgrijs

Werkt proper af, makkelijk in gebruik. Vrij snel geleverd.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Het is een goed en fijn mooi product, en prima van kleur / en uitstekend te verwerken.

Voegenstift Zilvergrijs

Onze tegels zijn altijd een doorn in mijn oog geweest. Er zijn plannen om deze ooit te vervangen maar andere projecten krijgen steeds voorrang. Dankzij de voegstiften ziet onze vloer er volledig anders uit! Veel helderder en de tegels vallen veel minder hard op. Het ziet er echt super mooi uit. Dit heeft mij ongelofelijk veel geld uitgespaard. Wij hebben een hele grote oppervlakte aan tegels waardoor een nieuwe vloer gemakkelijk richting 10.000 euro kan gaan. Dit geld hoef ik nu niet uit te geven. Ik ben hier zo blij mee. De badkamer en WC hebben we ook ineens mee aangepakt. Een tevreden klant hier. Had eerst twee stiften gekocht. Daarmee heb ik de WC, badkamer en een stuk van de keuken/ eetkamer kunnen doen. Straks nog wat extra stiften bestellen zodat we de volledige oppervlakte kunnen dekken. Zeer hard aan te raden!!

Voegenstift Wit

Het is een geweldig product! Mijn keuken is prachtig geworden! Een aanrader!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Voegenvuller werkt zeer makkelijk en snel, top

Voegenstift Lichtgrijs

Fantastisch, doet alles wat het belooft

Voegenreparatie Lichtgrijs, Ontvetter

Werkt als een zonnetje! Gebruikt om de zeepresten te verwijderen voorafgaand aan het voegen. Boenen was niet nodig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Wat een metamorfose van mijn keukenvloer! Een upgraden voor deze ruimte Erg tevreden, simpel in gebruik. Droogt snel

werkt goed

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Mooi spul, dekt goed en leuk werkje om aan te brengen. Ben benieuwd hoe lang de voegen de kleur behouden in de douchehoek. Maar voor nu; m’n badkamer is als nieuw. Blij met het resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Crèmewit

Snel geleverd..voor de keuken gebruikt..frist er mooi van op....top.

Voegenstift Zwart

Echt helemaal top. De voegen zijn keurig zwart en het is makkelijk in gebruik.

Voegenreparatie Grijs

Geweldig product voor loszittende of gebroken voegen. Zat even te twijfelen over de kleur, maar die trok later keurig bij. Duidelijke handleiding en video online.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Snelle levering van voegstift kleur antraciet. De stift is makkelijk in gebruik en dekt zoals beloofd.

Voegenreparatie Grijs

Prachtig spul. Werkt goed en mooi compleet pakketje. Voegen zijn weer netjes en gerepareerd! Heeft wel langer moeten drogen dan wat de gebruiksaanwijzing aangeeft.

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Dank je voegenstift voor dit product. Ik heb een witte vloer en HAD witte voegen. Mijn ogen vielen constant op de zwart geworden voegen, heb eindeloos veel producten gebruikt om de voegen terug wit te krijgen… nooit gelukt tot nu! Wauw, wat een resultaat! Ben superblij met mijn “nieuwe” vloer! Top product!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Lichtgrijs

Uitstekende voegreparatie kit met goede gebruiksaanwijzing. Gemakkelijk om kleine hoeveelheden aan te maken. Goede kleur opties. Niet goedkoop maar wel waar voor je geld.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Een verschil tussen dag en nacht. Ik had grijze voegen die er niet zo mooi meer uit zagen. Na het gebruik van de stiften is het strakker dan ooit tevoren! Zodra je merkt dat de stift niet zo lekker meer de lijnen trekt kan je het uiteinde eruit trekken en omdraaien!

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Top product en eenvoudig te gebruiken!

Werkt heel goed

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Mijn voegen zagen er erg lelijk uit in de badkamer en dankzij deze voegenstift zijn de voegen weer mooi geworden. Ik had wel 3mm punten besteld, want ik dacht al dat de 5 mm te groot zou zijn en dat klopte.

Voegenstift Wit

Heel tevreden het doet goed ze werk

Voegenverf Lichtgrijs

Even schudden, even roeren en klaar voor gebruik! Middagje op de knietjes in de badkamer en het resultaat mag er zijn!! Door een lekkage in de muur hebben we veel voegen moeten vervangen waardoor we 50 shades of grey hadden, niet zo fraai dus, nu is alles weer één en dezelfde kleur en wat ziet het er weer prachtig uit!

Lingewei 41

4004 LK Tiel