3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De stiften werken tot nu toe zoals beloofd. Ik heb nog geen ondervinding met het aantal meter dat één stift kan kleuren. De levering door postnl is bedroevend, de chauffeur verstond geen woord Nederlands.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte voegenverf en fijne kwastenset waarvan ik alle 6 vormen wel heb gebruikt. Afhankelijk van de dikte of de vorm van de voeg die ik onze -niet meer zo nieuwe- badkamermuur tegen kwam. De verf die op de tegels komt, veeg je gewoon snel en gemakkelijk met een vochtig doekje weg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Tulipaint Voegenverf en de kwasten zijn fijn om mee te werken en mooi resultaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede voegen stiften! Heel makkelijk in gebruik en een prachtig resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super product!! Doet precies wat het moet doen. Geweldig mooie voegen in de badkamer terug dankzij Tulipaint voegenstiften. Zeer makkelijk aan te brengen. Raad het iedereen aan!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel makkelijk om te doen met de voegenstift en het ziet er weer keurig uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben er heel blij mee. Voegen marker was makkelijk in het gebruik ondanks dat ik vrij ruwe voegen heb. Je kan wel een beetje zien dat het niet exact de zelfde kleur is maar het ziet er beter uit dan dat het was. Een dikke 8. Service was ook super.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voegenstift om voegen er mee te verven werkt echt super Voegen zijn weer als nieuw

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne dikte, voegenstift is makkelijk in gebruik plus gewoon tijdens mijn zwangerschap te gebruiken want; op waterbasis en niet giftig! Kleur is mooi en de badkamer is er van opgeknapt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dik tevreden met de voegenstiften en voegenverf van Tulipaint.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig resultaat met voegenstift en net zo simpel als op de video echt mooi geworden. Ben blij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend product, sneldrogend en mooi van kleur. Het is wél raadzaam er een aantal stiftpunten bij te bestellen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voegenstiften zijn heel handig als de handen het niet meer zo goed doen, als je zou willen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voegenstift werkt als een tierelier, mijn badkamer ziet er weer als nieuw uit!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super stift! Werkt ontzettend handig en zeer mooi resultaat. Ik heb de voegen in de keuken wit gemaakt en resultaat mag er zeker zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zich heb ik weinig te klagen want de service is prima en ook het product is goed. Het enige wat ik minder vind is het feit dat je een kleur pas kan beoordelen als je hem hebt gebruikt en daarmee vervallen al je rechten en kan je een nieuwe kopen. Dit vind ik een bedtijd risico en het getuigd niet van klanten binding/service om hier zo strak in te staan als organisatie. Het product is zeker nog wel verkoopbaar met een nieuwe punt. Er is 5 cm mee geverfd. Dat vind ik jammer. Verder prima bedrijf en product.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Anderhalf jaar terug had ik jullie Tulipaint voegenstiften gebruikt om de voegen in ons oude huis op te frissen. Wat was dat een leuke klus en wat een eindresultaat. Kortgelden hebben we ons oude huis verkocht en weer een nieuwe gekocht. Ook de badkamervoegen in het nieuwe huis hebben we met jullie voegenstiften geverfd. Echt een aanrader! Vooral als je nooit meer schimmel in je voegen wilt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super voegenstiften..ik was ten zeerste verbaasd van het resultaat.... toppie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De gekochte voegenmarker voldeed volledig wat jullie beloofd hebben !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voegenstift is een makkelijk alternatief in plaats van opnieuw voegen. Zowel de witte voegenstift als de lichtgrijze dekte perfect en de badkamer ziet er weer fris uit. De stiften zijn hun prijs dubbel en dwars waard!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top spul die voegstift, snel aan te brengen met een super resultaat. Badkamer ziet er weer tip top uit, ben er heel blij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt perfect. Punt wordt wel snel wat ruwer, maar doet het dan nog steeds. Net gebruikt, dus weet nog niet hoe het totale resultaat zal zijn, en hoeveel wanden ik er mee kan doen. Maar voor nu erg tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De voegen van me keukentegels geverfd met zwarte voegenstift. Helemaal happy, lijkt wel of er opnieuw getegeld is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het is de meeste makkelijkste manier om de voegen een hele nieuwe look te geven in heel weinig tijd, het is makkelijk te doen met tulipaint voegenverf en het resultaat is geweldig!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na verschillende stiften te hebben geprobeerd en behoorlijk wat geld geïnvesteerd te hebben in welke kleur het moest gaan worden, hebben we gekozen voor de lichtgrijze variant.. wij hebben een zeer brede voeg bij onze tegelvloer en de voegen werden zeer snel smerig.. om gek van te worden. Daar zaten we met onze peperdure vloer en die smerige brede voegen erbij..en dat al na een jaar.. wij wilde de vloer eruit halen tot ik de reviews van de klanten van voegenstift las... Dit was onze laatste hoop... en wat blijkt... er is geen woord gelogen.. het resultaat is prachtig.. Na 24 uur drogen kon ik de vloer dweilen. Ik was hier enorm zenuwachtig voor want als ik voorheen dweilde ging het vieze water rechtstreeks in de voeg... maar wat er nu gebeurde was fantastisch want er trekt niets vies meer in je voeg... Dus ook hier een enorme tevreden klant.. het enige jammere vind ik dat je geen testkleuren kunt bestellen en dat je dus veel geld net als ons kwijt kan zijn aan het bepalen van de juiste kleur

Lingewei 41

4004 LK Tiel