In 1 woord? GE-WEL-DIG! Wat een super product die voegenstiften. In het voorjaar verhuisd en irriteerde me mateloos aan die grauwe, vieze voegen op het toilet. En nu? Als nieuw! Het lijkt wel of we alles opnieuw betegeld hebben. Spierwitte voegen, niet normaal. Zo eenvoudig om te doen en zeker als je het resultaat ziet. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Top product!
Prima stift, alles netjes opgeknapt!
Fantastisch! Voegen zien er weer als nieuw uit en heel makkelijk en snel aan te brengen. Het is ook echt waterafstotend Voegenstift is echt een product dat doet wat het belooft
Ik heb er even mee gewacht om een review te plaatsen. Maar na 3 maanden alle badkamervoegen geverfd te hebben mag ik wel zeggen dat we wel verbaasd zijn met het resultaat. In een hotel worden de badkamers dagelijks gebruikt en schoongemaakt. Toch zijn de geverfde voegen nog steeds hartstikke wit. Blij met het resultaat. Ik ga jullie nog aanbevelen aan alle andere vestigingen van Van der Valk Hotels. Jullie horen nog van me. Gr, AJ
Werkt supergoed! Ik heb de witte voegenstift gebruikt om de donkere voegen van de toiletvloer te schilderen. Heel blij met het resultaat! Wel belangrijk om de voegen eerst grondig te schrobben. Bij de badkamer had ik dit niet gedaan en het resultaat daar is duidelijk minder goed.
De Beitel 3mm reservepunten voor de Voegenstift. werkt perfect. Heel gemakkelijk aan te brengen en het resultaat is heel goed. Dit product kan ik eenieder aan bevelen.
Blij dat ik ook de kwasten bij Tulipaint voegenverf besteld heb, ze zijn ideaal om de verf aan te brengen.voor elk type voege is er wel een geschikte kwast bij en ik heb 400meter gedaan met 1 . Na enkele dagen nog heel blij met mijn aankoop, onze badkamer lijkt na 28 jaar terug als nieuw! TOP
Kleur en vloeistof ok, de stift mag wel wat harder, na 10 min. Is het een kwastje. Prijs en kwaliteit zijn mede daardoor niet in verhouding
Beste Meindert, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Uit verschillende testsessies blijkt dat de standaard meegeleverde stiftpunt wel voldoende is voor 40 a 60 meter lange voeg, omdat de standaard meegeleverde stiftpunt omkeerbaar is. De stiftpunt kan hard slijten als de voeg heel ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats drukken totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Wij verkopen ook losse stiftpuntjes voor 3mm en 5mm voegbreedtes. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Handige verwisselbare reservepunten. Wisselen is een fluitje van een cent. Ik ben over het hele product inclusief de voegenstift zeer tevreden . Eigenlijk is dat gezegd met te weinig expressie. Het is alles bij elkaar een vet gave voegenstift incl beitelstift. Het is allemaal waar wat er staat geschreven. Mijn badkamer is geweldig opgeknapt op een eenvoudige en snelle manier
Tulipaint voegenmarker werkt heel goed met een mooi resultaat
Fijne stift en handig in gebruik! Genoeg voor flink wat meters
Ik heb 4 van de 6 borstels gebruikt en ze zijn super goed. Zelfs na 4u vloervoegen geverfd te hebben zijn ze nog in perfecte staat. Ik raad ze zeker aan om bij voegenverf aan te schaffen.
Voegenstift werkt prima, maar zijn wel gevoelig voor slijtage op ruw oppervlak. Blij dat ik er wat reserve had
Makkelijk aan te brengen. Tegels goed schoon te maken. Ik ben heel tevreden over de stift
De voegenmarker 5mm is perfect. Hij doet precies wat ik wou mooie nieuwe voegen. Het stiftpuntje blijft ook lang goed en dan kun je hem nog omdraaien.
Super stiften! Helaas niet donker genoeg gekozen! Gaan zeker een kleur donkerder bestellen!
Heel snel geleverd,voegenstift makkelijk in gebruik,exact de kleur die we wilden hebben. Enige puntje zou iets goedkoper kunnen zijn
Tulipaint Voegenverf is gemakkelijk in gebruik, ideaal om zelf aan de slag te gaan. Snelle bezorging!
Voegenstift is makkelijk te gebruiken en ook fijn dat het een anti-schimmel functie heeft. Vooral voor in de badkamer.
De kwasten set is zeer goed van kwaliteit, voor alle maten voegen. Geen slijtage te zien nadat ik 45 m3 gedaan had. Een aanrader.
Voegenverf heeft aan onze verwachtingen voldaan. Het is gemakkelijk aanbrengen met de bijgekochte kwasten.Onze plavuizen zijn al meer dan 20 jaar oud en de voegen waren erg lelijk geworden. Nu met de behandeling met voegenverf lijken zelfs de plavuizen weer nieuw.Tot onze verbazing kun je erg veel met het toch wel kleine busje doen. Mvrgr.
De stift werkt de schimmel plekken in tussen de voegen mooi weg. Helaas gaat het puntje van de stift niet zo lang mee door de ruwe voeg.
Prima produkten (voegenstift en de beitel reservepunten), snel geleverd en door mij meteen gebruikt. Werkt handig en snel! Kan ik aanbevelen.
De voegenstift werkt fantastisch, de voegen in de keuken badkamer en wc zijn weer als nieuw. Ik beveel het iedereen aan . Ben er heel blij mee. Echt een aanrader. Groetjes H. Pertijs.
Prima product, voegen zien eruit als nieuw, aanrader