Super goed resultaat. Voegenstift nl. Keurige service.
Super producten die voegenstift en voegenverf! Met de stiften heb ik de smalle voegen gedaan en met de voegenverf de bredere randen rondom. We hebben een hele nieuwe vloer, zonder dat de voegen er uit hoeven. Scheelt ons heel veel tijd en rommel. Ook lekker snelle levering.
Perfecte voegenverf en kwasten . De kwasten zijn van zachte stof en wrijft goed open
Prima voegenmarker en uitstekende site .
zijn kwastjes van heel goede kwaliteit en goed vormgegeven, ik miste wel de juiste maat. de een was iets te klein en de ander te groot
Snelle levering! Werkt prima. Sommige stukjes moeten wel 2 keer, maar daarna ziet het er weer mooi en fris uit.
Nog niet binnen
Beste Hans, Helaas zijn we vrijdag achtergekomen dat de post die op maandag 7 januari bij ons is opgehaald kwijt is geraakt door PostNL. Van honderden andere klanten horen we dat de post van die dag nog niet aangekomen is. PostNL is meteen een onderzoek gestart en zullen uiterlijk woensdag 16 januari terugkoppelen. Indien uw pakket gevonden wordt dan bezorgen ze het alsnog. Zo niet dan sturen we uw bestelling opnieuw op. Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip en geduld. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Super stiften!! Nieuw huis gekocht waar flink in was gerookt, voegen wc waren zo geel, niet schoon te poetsen. Echt van alles geprobeerd, HG, Sint Mark, Dasty, weet ik wat we nog meer hadden. En toen kwam deze stift binnen, wonder middel! Direct een andere kleurtje erbij besteld voor de voegen op de vloer voor een mooi contrast.
Fantastisch product, stiften ook makkelijk te wisselen. Verf dekt heel goed na één behandeling al. Alles optijd geleverd en netjes verpakt, zodat het mooi door de brievenbus kan. Reserve stiftjes er wel bij bestellen.
Ontzettend fijn product wat makkelijk toepasbaar is, het kost geen moeite enkel een beetje tijd. Niet willen afraffelen, even rustig mooie strakke lijnen trekken. Dekt direct. Onze voegen zijn als nieuw! Klein puntje; ik zou een extra punt voor de stift erbij bestellen, (of nog beter wordt dit bijgevoegd door leverancier) de punt pluist snel indien de voeg scherp en onregelmatig is (en anders 2x verzendkosten).
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Uit verschillende testsessies blijkt dat de standaard meegeleverde stiftpunt wel voldoende is voor 40 a 60 meter lange voeg, omdat de standaard meegeleverde stiftpunt omkeerbaar is. De stiftpunt kan hard slijten als de voeg heel ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats drukken totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Wij verkopen idd ook losse stiftpuntjes voor 3mm en 5mm voegbreedtes. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt prima
De voegenstift werkt super en het eventuele gemorste op de tegels zijn in een wip weer schoon.en de bestelling was na 1 dag al binnen ook fijn.een echte aanrader zo'n stift en ook zoveel kleuren...super.
Zijn zeer blij deze nog extra te hebben bijbesteld. Zeer makkelijk te versteken.
Zo makkelijk en zo snel! Mijn douche is helemaal weer nieuw! Nooit bedacht dat het zo simpel was het! Top product! 🙂
Ontzettend tevreden met het eindresultaat. Van grijze voegen naar witte voegen. De badkamer ziet er een stuk mooier uit. Dankjewel voegenstift.nl
Ik ben erg tevreden over de voegenstift! De bestelling was de volgende dag binnen en het is makkelijk aan te brengen op de voegen! Het moet 6 uur drogen en ziet er daarna weer keurig uit. Kortom; Ik ben blij met deze aankoop...
De grijze voegenstift gebruikt voor de voegen in het toilet. Die waren sinds 1993 niet aangepakt. Het ziet er weer strak uit. Ik heb nog 2 andere kleuren in bestelling staan voor de badkamer. Lekker stiften!
Snel geleverd en goed geïnformeerd. Makkelijk in gebruik. Sommige plekken moet ik opnieuw doen, het dekt namelijk niet in 1 keer (minder beschadigde plekken worden wel in 1 keer gedekt). Is altijd afwachten hoe lang dit mooi blijft. We zullen het zien. Verder zeker goede service.
voegenstiften zijn heel erg goed, en de stiftjes zijn makkelijk te verwisselen en aan 2 kanten te gebruiken
Fantastische uitvinding om op simpele wijze de voegen op te frissen. Geen geknoei met allerlei, vaak chemische middelen maar eenvoudig de voegen fris te maken met deze stiften. Erg gemakkelijk en fijn in gebruik.
wat een prachtig resultaat geeft deze voegenstift. Heb deze gebruikt in mijn keuken en had echt vuile en vieze voegen. dankzij de voegenstift heb ik alles kunnen coveren.
Ik ben echt super-blij met het resultaat! Zonder hoge kosten en al te veel moeite, heb ik nu weer een badkamer die gezien mag worden, met stralend-witte voegen. Super-bedankt voor deze mogelijkheid.
Zeer makkelijk in gebruik. Je kunt er zeer netjes werk mee verrichten. Keukenvloer is als nieuw !
Top! Werkt super en makkelijk te verwijderden van de tegels.