BAM! Van super super super verkleurde voegen in ons café naar splinternieuwe voegen. De vloer en toiletten zien er weer verzorgd en nieuw uit.
Vrijdag besteld en EINDELIJK woensdag pas binnen... Ben NIET tevreden! Wat nu?
Beste Huib, Bedankt voor het plaatsen van uw review! In het systeem zie ik dat u vrijdag (op goede vrijdag) na 18.00 bestelling had geplaatst. Bestellingen na 18.00 worden altijd op de eerstvolgende werkdag pas verwerkt en verzonden. Maandag (2e paasdag) waren wij dicht. Daarom hebben we uw bestelling dinsdag pas verwerkt en verzonden. De volgende dag werd uw bestelling netjes geleverd. Alvast bedankt voor uw begrip! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Echt geweldig! Het is makkelijk in gebruik, je bent er niet al te lang mee bezig en het ziet er weer uit als nieuw! Zeker een aanrader!
WOW!! Voegen van donker grijs naar wit geverfd. Had weinig hoop maar voegenstift heeft het gedaan!
Perfect! Goedkope en snelle oplossing voor lelijke voegen. We konden niet geloven dat het ook nog goed voor de voegen was!
Werkt super makkelijk en erg mooi resultaat :)
Normaliter plaats ik nooit een review maar voor de gekochte voegenstift doe ik het graag op eerste Paasdag zelfs. Onze voegen in de badkamer en keuken zagen door de jaren heen niet meer uit. Iedereen kent het verkleuringen die nooit meer weggaan. Zelfs HG producten hadden bij mij niet gewerkt (niet voldoende iig). Met voegenstift zonder moeite (letterlijk in een handomdraai) de voegen weer wit als nieuw gekregen. Echt ideaal en makkelijk! Had ik maar eerder geweten dat er zoiets bestond. Fijne Paasdagen!
Gaat makkelijk en dekt goed
Kogel 5mm reservepunten werken perfect, makkelijk te wisselen, verf neemt goed op en draagt zorg voor een goede verdeling. Zeker een aanbeveling.
Top product makkelijk in gebruik en top resultaat erg blij mee
PERFECT - voegen zijn al paar maanden geverfd en zien er nog steeds nieuw uit. Wij dweilen de vloer regelmatig en dat kan ZEKER GEEN kwaad voor de geverfde voegen. Zeker het geld waard.
Voegen zijn weer wit en product dag na bestelling afgeleverd . Top !
De voegen in onze keuken waren echt aan een opfris beurtje toe. Het meeste werk ging in het schoon en droog maken van de tegeltjes en voegen. De strepen trekken met de stift is heel makkelijk. laat het doen door iemand met een vaste hand. Dat geeft later minder schoon te maken. Bij de bestelling van de stift had ik extra reserve punten besteld, met het idee dat de punt wel heel snel zou slijten door de ruwe voegen. Echter niet nodig gehad! Ik ben zeer tevreden over het product.
Kwaliteit is goed maar ik vind de kleur niet mooi. De stift mag niet meer terug omdat ik hem al gebruikt heb. Ik ben niet tevreden!
Beste Mike, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Helaas mogen we geen gebruikte artikelen terugnemen (zie a.u.b. onze algemene voorwaarde). Want wij mogen geen gebruikte artikelen doorverkopen. Alvast bedankt voor uw begrip! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Zo wel de stift en de verf werkt geweldig, ons voorjaar is weer mooi ingezet met het fantastische product van jullie. Alles is weer fris en schoon, het is een echte aanrader !!! Ik ben tevreden over de goede service en kwaliteit...
IDEAAL. Echte aanrader! Werkt super handig. Mooi resultaat!
Ik stond heel wantrouwig tegenover de voegenverf, maar het is echt een schitterend product. Het heeft mij veel geld bespaard omdat we onze badkamer helemaal wilde renoveren. Door de voegen op te frissen met jullie verf was dit helemaal niet meer nodig en hebben we precies een nieuwe badkamer. Wij zijn heel tevreden.
Dekt heel goed, ik zie geen gele voegen meer, voegen lijken weer helemaal nieuw als 5 jaar terug toen we het huis nieuw geleverd kregen.
Ik heb voegenstift besteld met extra reservepunten van 3mm. Gisteren heb ik mijn bestelling ontvangen maar er zat reservepunten beitel 5mm bij. Hierover heb ik jullie een mail gestuurd en werd niet op gereageerd. Het is nu zaterdag en kan niks mee. Slechte service!!!!!!!!
Beste Laura, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Beitel reservepunten zijn altijd 3mm. De 5mm reservepunten heten Kogel. In het systeem zie ik dat er sinds gisteren op uw mail gereageerd is. Controleer voor de zekerheid ook de spambox. Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u ook met ons chatten. Onze chat-klantenservice medewerkers zijn elke dag (ook in het weekend) van 9:00 tot 23:59 online om al uw vragen te beantwoorden. Succes nog met voegen verven! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Eerst een andere goedkoper merk geprobeerd. Waardeloos was het. Had ik maar meteen deze van Tulipaint gekocht. Duurdere maar dan heb je ook wat. Dekt in een keer en je ziet niets meer van de oude voeg. Beste uitvinding ooit!!!! Hele badkamervloer met één voegenstift gedaan.
Werkt perfect! Snel en eenvoudig zijn de voegen weer als nieuw. Kortom, een aanrader!
De voegen in de badkamers en kamers van onze hotel met voegenstift en voegenverf geverfd. Zeer goede producten en makkelijk in gebruik. Kwaliteit is top en zeker waterafstotend! Heeft ons heel veel kosten bespaard. Dank jullie wel voor goed advies.
ik denk dat het een goed produkt is ,ik ben er zeker van
Perfect resultaat. Merci.