badkamer weer nieuw

Voegenstiften gebruikt om de voegen in de badkamer op te frissen en de kitstift voor de gele siliconenkit. Badkamer oogt weer helemaal nieuw. Erg blij met het resultaat.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift 5mm

Tulipaint Voegenverf Lichtgrijs / Zilvergrijs

Beste beslissing .. doet wat het moet en is makkelijk toe te passen

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Kit verven

Beste uitvinding ooit! Ik heb me overal geïnformeerd maar iedereen zegt dat de siliconenkit niet te verven is maar jullie kitstift heeft wel gedaan. Onze siliconen kit is weer helemaal wit en nieuw. Heel makkelijk aan te brengen. Ga zo door!!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift 5mm
  • Snelheid/Levertijd

Prima voegenstift werkt uitstekend en dekt goed.

Prima voegenstift werkt uitstekend en dekt goed.

Fantastisch product!!!!

Voordat wij gingen bestellen waren we een beetje sceptisch over het product ook mede omdat de leverancier van onze tegels vertelde dat er niks voor was. Maar ik moet zeggen dat de stiften verbluffend goed werken!!! Wij zijn echt happy met dit product. Gebruiksvriendelijk en goed dekkend. Wij moesten een donker grijze voeg naar crème toe kleuren. Fantastisch product!!!!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

Aanrader

Eenvoudig in gebruik, knoeit niet. Superhandig dat je de punt kunt vervangen. Kortom: een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Super snelle bezorging, werkt perfect!

Super snelle bezorging, werkt perfect! Ik heb 2 stiften gebruikt voor mn keuken, toilet en badkamer. Ik vind de prijs \/ kwaliteit verhouding echt top! Met deze voegen stift ziet alles er weer super fris en clean uit. Daarnaast blijven ze ook mooi wit, ik ben fan!

• Snelheid/Levertijd

Voegenverf is net zo goed als voegenstift. Maar persoonlijk vind ik stiften makkelijker werken.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf

Dik tevreden!!

Had wel goede resultaat verwacht door de lovende reviews hier maar het eindresultaat steekt er nog met kop en schouders boven de verwachtingen. Dik tevreden!!

• Snelheid/Levertijd

Werkt perfect en dekt goed

Werkt perfect en dekt goed alleen het stiftpunt slijt bij mij wel snel af door te grove voegen. Ik bestel zo extra reservepunten.

Voegenstift Lichtgrijs

Mooie lichtgrijze kleur. Voegen zien er weer nieuw uit. Voegenstift is heel makkelijk aan te brengen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne site, makkelijk bestellen en levering netjes en op tijd. En de stift werkt ook nog prima. Badkamer weer op orde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijn product maar de punt van de stift splijt vrij snel. Hierdoor kan je geen strakke lijnen meer maken en zal je de randjes op de tegels zelf alsnog moeten weghalen. Ik heb wel gezien dat ze op de website reserve punten verkopen. Ik raad iedereen daarom ook aan om er minstens één bij te bestellen als je in één keer nette lijnen wilt trekken. Verder goed product, dekt in één keer (van donkergrijze, vieze voegen naar lichtgrijs).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig product. Bij renovatie van onze keuken hadden we gekozen voor zandkleurige wandtegels. Helaas waren de voegen een onregelmatige en kille kleur grijs. De beige voegenstift heeft gezorgd voor een zachte en warme uitstraling. Het aanbrengen ging zeer snel en makkelijk. Bovendien is het erg leuk om te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks de oude, ruwe tegelvoegen, hebben de 3mm punten het fantastisch uit gehouden. Ik heb er nog over !. Ik was sceptisch maar onterecht. En het eindresultaat is mooi.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm|Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super snel, super makkelijk en erg tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top uitvinding. Werkt prima, voegen zien er weer uit al nieuw! Makkelijk in gebruik, iedereen kan het!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topproduct! Dankzij deze stift ziet onze 30 jaar oude keukenvloer er weer als nieuw uit. Stift geeft heel geleidelijk verf en paste precies tussen de voeg, geen geknoei dus. Droogt snel en ook nog eens milieuvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De vloer en wand voegen voor een klant met jullie voegenstiften behandeld. Zeker een aanrader. Ik ga het onthouden voor de volgende keer als de voegkleur weer anders uitvalt na het inwassen.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm|Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wauw, echt een prachtig resultaat! Snel en makkelijk voegen verven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er kwam nauwelijks verf uit de stift, waardoor je elke 5 cm moet schudden en heel hard moet drukken. Zo ben je dagen bezig met 1 muurtje. Geen fijn product.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben echt blij met het resultaat van de voegen. Echt een aanrader. Top product.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn nieuwe kapsalon veel gedaan maar dit is uniek maakt ruimte weer als nieuw

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topproduct!! Zeer makkelijk te verwerken en een verbluffend resultaat.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm|Tulipaint Voegenverf|Tulipaint Kwasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super resultaat op onze voegen in de keuken. Kon niet beter!

Lingewei 41

4004 LK Tiel