Geweldig product voegen zijn prachtig van kleur.
Ongelofelijk, wat een resultaat!!! Voegen mooi antraciet geworden, klant helemaal tevreden. Anders was het voegen eruit slijpen geworden.
Pracht product, ben erg tevreden. Jammer dat ‘t maar in1 kleur is verkrijgen.
Ging prima! We hadden een zwarte besteld. Vonden we toch erg heftig. Nu een witte besteld.
Werkt super en echt heel makkelijk!
De voegen van de tegelvloer beneden waren zwart geworden waardoor de voegen helemaal op je af kwamen, na gebruikt van de voegenstift lichtgrijs/zilvergrijs heb ik weer een mooie rustige vloer. Ik sta versteld van het verschil
De voegenstift is werkelijk fantastisch! Dat weet ik omdat de vorige stift voor mij geweldig goed werk geleverd heeft. Omdat ik met deze stift net niet alle voegen kon behandelen, heb ik een nieuwe besteld. Woensdag kreeg ik bericht dat de stift verzonden was en binnen 24 uur in mijn bezit zou zijn. Niet dus. Ik hoop iedere dag dat hij in de brievenbus ligt. Ik ga ervan uit dat dit nalatigheid van Post.nl is, maar het is wel vervelend. Misschien kunt u hier iets aan doen. Vriendelijke groet, Paula Reijmerink
Beste Paula, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het lag inderdaad aan PostNL. We hadden uw bestelling op dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. De bestelling is inmiddels al geleverd zie ik in het systeem. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Met kinderlijk gemak je voegen weer een heldere en mooie strakke uitstraling geven. Top product; ligt fijn in de hand, waardoor je makkelijk meters voegen een mooi nieuw uiterlijk kan geven
Ons voegsel op nieuwe tegels kwam te bleek uit, dit product besteld, en het ziet er perfect uit nu! we hopen dat het zo blijft!
Het product wat geleverd is en ondanks een fout mijnerzijds toch nog snel geleverd is in een woord geweldig en ontzettend goed verwerkbaar, petje af firma voegenstift.
Het werkt goed en is simpel aan te brengen. Resultaat is erg mooi. Ik heb nu 2 stiften gekocht en moet toch nog een derde stift bestellen.. helaas haal ik geen 60 m uit 1 stift.. misschien omdat ik brede voegen heb?
Beste Gerdien, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Een voegenstift is voldoende voor 40 a 60 meter lange voeg met een maximale voegbreedte van 5mm. Als de voeg breder is dan 5mm dan brengt u de stift twee keer aan en dat gaat vanzelfsprekend ten koste van de genoemde aantal meters. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Leuk hoor, onze woning is hiermee volledig opgefrist.
Makkelijk toepasbaar. Stift was versleten terwijlde verf nog niet op was. Een extra stift zou handig zijn.
Echt superieur
Super handig en heel snel in huis. Omdat we ons huis verkopen, kon ik mooi de voegenmarker in de badkamer gebruiken. Super snel klaar en geen geklieder. Overtollige verf is makkelijk te verwijderen. Het zag er weer fris en netjes uit. Huis is inmiddels verkocht :-)
De stift dekt goed zelfs al na een keer, De stift zelf maag wel iets steviger zijn. De duurzaamheid is net even minder. een extra punt standaard meeleveren is een optie
Beste R, Bedankt voor het plaatsen van uw review! De stiftpunt kan alleen hard slijten als de voeg heel ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Wist u dat de standaard meegeleverde stiftpunt ook omkeerbaar is? Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
1e levering niet binnen 48 uur en geen uitleg waarom niet 2e levering perfect product top
Beste Anita, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Op de dag dat u bestelling had geplaatst hadden we helaas storing in ons verzendsysteem. Dat kwam door een onverwachte update van PostNL. Hierover hadden we ook u per mail geïnformeerd. Hoogstwaarschijnlijk is de mail in uw spambox terecht gekomen. Het verzendsysteem werkt weer naar behoren en bestellingen vóór 18.00 worden weer op dezelfde dag verstuurd. Vandaar dat uw 2e bestelling wel binnen 24 uur was geleverd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Makkelijk in gebruik, knapt er direct van op.
Wij zijn helemaal enthousiast!! Begonnen met de badkamer, toen wc, toen keuken en nu de vloer! Wij zijn verslaafd! Zo mooi! Alles lijkt gewoon weer nieuw! :)
Top! Doet wat het moet doen.. opbrengst i. Meters is wel iets lager. En de punt van de stift raakt snel uit vorm. Een heel klein stiftje erbij om dan nog verder te gaan is handig!
Beste Marnix, Bedankt voor het plaatsen van uw review en tip! Een voegenstift is zeker voldoende voor 40 a 60 meter lange voeg. Maar omdat het stiftpuntje versleten of korter is geworden komt er geen verf meer uit. De stiftpunt kan alleen hard slijten als de voeg heel ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. P.s. de standaard meegeleverde stiftpunt is ook omkeerbaar. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
met een kwast werkt nog makkelijker en sneller dan met een stift. Mijn muren zien er uit alsof er afgelopen week getegeld is ipv 10 jaar geleden. Ben echt zeer blij met dit product.
De klantenservice van voegenstift.nl heeft mij heel goed geholpen en de keuken en badkamer zien er door de kit en voegstift weer schoon en verzorgt uit! Top producten!! Gegarandeerd succes!
Levering van het product, kon naar mijn mening sneller
Beste Joost, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Op de dag dat u bestelling had geplaatst hadden we helaas storing in ons verzendsysteem. Dat kwam door een onverwachte update van PostNL. Het verzendsysteem werkt weer naar behoren en bestellingen vóór 18.00 worden weer op dezelfde dag verstuurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Goede, snelle en behulpzame klantenservice bij vragen over product en zeer snelle levering!
Super mooi resultaat! Erg blij met de voegenverf om de te donkere voeg lichter te maken. Mooi dekkend resultaat!