Een absolute aanrader!

Een kind kan de was doen. Binnen no time onze voegen weer stralend wit. Ideaal product!! Een absolute aanrader!

Miskoop

Het was ook te mooi om waar te zijn. Even stiften en weer mooie voegen. Ik heb zo'n 1 m2 met de stift kunnen doen. Er kwam nauwelijks verf uit de pen. Dus miskoop. Jammer.

• Snelheid/Levertijd

Tulipaint voegenverf met de bijbehorende kwasten gebruikt

Perfect, voegenverf met kwasten werkt makkelijk en ziet er mooi uit.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Permanente oplossing

Goede langhoudende Voegenverf,makkelijk met kwastjes in verschillende maten aan te brengen,snelle levering met post nl.

• Snelheid/Levertijd

Donkere voegen zijn weer stralend wit

Wit gekocht voor voegen tegels in badkamer en toilet. Geeft beide ruimten een totaal nieuwe look, Het is makkelijk aan te brengen. 40-60 meter haalde ik niet, mede vanwege de verkleuring van de voegen. Het is ook aan te raden om voor de paar euro nieuwe stiftjes bij te bestellen. Overall een goed produkt en een goed resultaat.

Werkt perfect

Snelle levering. Voegenstift werkt perfect. Mijn badkamer is weer als nieuw, echt super!

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden, over zowel het product voegenstift als de service.

Werkt makkelijk!

Werkt makkelijk!

1 jaar later

De stift werkt zeer goed. Het ziet er netjes uit als je het aan hebt gebracht en soms moet je wat kleur wegvegen met een nat doekje wat buiten de voegen kwam, maar dat gaat makkelijk. Nu is het al minstens een jaar geweest en de kleur zit er nog steeds op. Deze stiften zal ik in ieder geval blijven gebruiken.

Toch mooi resultaat

Voegenstift is makkelijk te gebruiken. Verft de voegen heel mooi. Jammer dat je niet kunt zien hoeveel verf er nog in zit. En als de voegen ruw zijn, is de punt snel op.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

Echt een top product

Helemaal top deze stift de hele badkamer is als nieuw, echt een top product!

• Snelheid/Levertijd

Prima voegenstift. Makkelijk in gebruik. Ook snel bezorgd.

Prima voegenstift. Makkelijk in gebruik. Ook snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Zo blij met het eindresultaat

Ik heb een hekel aan beoordelingen schrijven en doe dat ook zelden, maar van dit product werd ik zo blij. Mijn man werkt als grondwerker en komt vaak zo zwart als roet thuis. Drie maal raden hoe mijn voegen in de badkamer eruit zagen. Nu echt dus weer wit, zo zo blij mee! Echt!

prima service en product

snelle levering, goede service. Stift is ook gemakkelijk in gebruik en dekt effectief heel mooi de vereiste voeg. Prima!

Lichtgrijze voegenstift

De voegenstift is gemakkelijk in gebruik, snel droog en werkt effectief. Het valt te gemakkelijk te corrigeren en geeft een mooi schoon resultaat.

Voegenverf is beter

Voor grove voegen (bijna cement) is dit niet geschikt. Dan kan je beter de voegenverf gebruiken.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Een echte aanrader!

Ideaal, werkt goed. Hoe het op langer termijn er uit zal zien is afwachten. Het geen wat (per ongeluk) op de tegels komt is makkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Het ziet er daarna als nieuw uit. Wat ik wel aanraad is om bij grove voegen extra punten te bestellen. Ik heb hem na een halve muur voor het gemak vervangen. Een echte aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Werkt goed en makkelijk, stralend witte voegen!

Doet wat het moet doen.

Doet wat het moet doen.

Voegenverf is super!

Was best sceptisch maar de voegenverf is super!!!! Vind het wel moeilijk om de goede kleur te bepalen. Schrok eerst maar is top geworden!!!

Voegenmarker wit gebruikt

Zeer goede voegenstiften, makkelijk in gebruik en mooi resultaat

Goede producten

Goede voegenverf en handige kwasten, afgestemd op waar voor bedoeld zijn en handzaam

Ongekend goede service!

Ongekend goede service!

• Snelheid/Levertijd

Voegen weer wit als nieuw

Werkt heel erg goed...badkamer ziet er weer uit als nieuw.

Big fan :D

Meer dan 1 jaar geleden had ik mijn voegen in de badkamer geverfd en ze zijn nog steeds goed. Nu ook de voegen in de toilet aangepakt en alles straalt weer. Big fan van jullie voegenstiften.

Lingewei 41

4004 LK Tiel