Voegenbeschermer Nanostift

De verzending was goed . Ik moet het nog gebruiken . En dan een paar weken/maanden het resultaat afwachten.

Voegenstift Crèmewit

Precies de goede kleur als je jasmijn/creme voeg kleuren hebt. Paar keer goed schudden en heeft een mooie dekking om voegen op te frissen.

Voegenstift Wit

Ik had twijfels over het product maar is echt heel goed!! Ik ben er blij mee

Voegenstift wit

2de badkamer die ik met de voegenstift opknap. De eerste woning waren de voegen wat vergeeld, na het gebruik van de voegenstift waren de voeg nog tot 4 jaar later tot de verhuizing. In de nieuwe woning waren de voegen grijs, hier moest ik 2 lagen gebruiken, maar wederom stralend wit! Super makkelijk in gebruik, lees de beschrijving en dan komt het in orde. Vriendin heeft een nieuwe woning gekocht, zwarte tegel met een grijze voeg. Ik raadde haar voegenstift aan, ze hebben zoveel kleuren, zij heeft een zwarte stift besteld. Voor een leuke prijs en minimale inspanning een mooi blijvend resultaat.

Voldoet aan de verwachtingen

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Kitstift Wit, Ontvetter

Nooit gedacht dat het verschil van voor en na zo groot kon zijn. De moeite en het geld driedubbeldwars waard! Ben daarnaast alles aan het witten en verven, maar dit is wel de meest voldoening gevende transformatie.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crème

snelle levering en goed en makkelijk te verwerken product, punt van aandacht : adviseer om extra reserve punten bij te bestellen

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Wij hebben deze stift gebruikt om de letters op het grafmonument van onze zoon bij te werken. Het resultaat is meer dan we gehoopt hadden! Spannend hoe het zich zal gedragen in 'weer en wind'!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Zeer goede kwaliteit van verf, gemakkelijk om mee te werken. De voegen blijven goed van kleur, ook naar aantal keren gedoucht te hebben. Kan ook geen enkel minpuntje vinden. Al met al een top product

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Lichtgrijs

Helemaal goed De vloer ziet er een stuk frisser uit. Ben blij

Voegenreparatie Grijs

Goed materiaal

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Crème, Ontvetter

Eerst slechte voegen ontvet, daarna opnieuw gevoegd en tenslotte nabehandeld met voegenbeschermer. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Ben zeer tevreden! De voegen in de douchecabine waren poreus en daardoor ontstond lekkage. Eerst ontvet en vervolgens opnieuw gevoegd. Voegenreparatie is makkelijk te verwerken. De voegen zien er weer strak uit en de lekkage is gestopt. Super materiaal! Effectief middel om voegen te ontvetten. Gebruik wel bescherming voor je handen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Zwart, Kwasten

Pakt goed ! Nu nog paar douche beurten afwachten .. Goede stevige kwast die ook niet uitwaaiert

Voegenreparatie Lichtgrijs

Makkelijk aan te brengen en de voegen blijven goed nadat er water op is gevallen

Voegenstift Lichtgrijs

Wat een topspul dit! Blij met het resultaat in onze badkamer en wc's. De stift is makkelijk in gebruik dus het was zo gepiept.

Voegenstift Wit

Super makkelijk om aan te brengen en meeste dekte bij 1x. Ideaal om de oude badkamer wat op te frissen

Voegenstift Grijs

Ik had donkere en lichte voegen tussen mijn vloertegels. Met de grijze voegenstift heb ik alle voegen mooi ingekleurd. Nu zijn alle voegen hetzelfde en ziet het er mooi strak uit. Het lijkt wel een nieuwe vloer. Ik ben er helemaal blij mee. Wat ik trouwens ook erg fijn vind is, dat de stift geurloos is.

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Grijs

Fijne stift. Werkt nauwkeurig en kleur zoals aangegeven.

Voegenstift Wit

Werkt perfect. Bij mij was alleen de punt van de stift net iets te dik maar zag op de site dat er ook 3 mm punten voor de stift te koop waren.

Net klaar, super resultaat. 5 sterren

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Geweldig product. De voegen zijn als nieuw. Zeer eenvoudig aan te brengen.

doet wat het moet doen.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt perfect, kleur matched precies, makkelijk aan te brengen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenreparatie Lichtgrijs

Prima product. De voegen die beschadig waren opnieuw gevoegd. De handleiding is uitstekend en daardoor kun je hetzelf toepassen. Het ziet er weer netjes uit. Kleine hoeveelheid maar meer dan genoeg. Beter dan een grote zak voor een kleine klus.

Voegenreparatie Crème

Makkelijk te verwerken let wel op dat je een kwart tegelijk aanmaakt.

Lingewei 41

4004 LK Tiel