Snel geleverd.
Voegenverf krijgt van mij 10 op 10. Is heel gemakkelijk aan te brengen en de oude tegeltjes zien er als nieuw uit.
Erg tevreden tot nu toe..ruime kan er ruime keuken en ruime hal badkamer wc met 2 potjes gedaan houd nog wat over zelfs.. De vraag is hoelang blijft het erop en hoe hou je het zo mooi, ook schoon???? Met vr.gr. Marion Maarse
In mum van tijd scheuren in de voegen weg. Super product. Helaas mijn bestelling 1 dag later ontvangen. Vandaar geen 10.
De voegen in onze keuken en living zagen zwart door het vuil van onze hond. Ik heb de grijze voegenverf gekocht en onze vloer oogt veel frisser en properder! Een echte aanrader!
Wat een geweldig product! Het zien van het kleine potje verf was even schrikken, maar wat bleek: de inhoud was meer dan genoeg om mijn zwarte voegen WIT te verven! Er waren 2 lagen verf nodig en uiteindelijk gebruikten we 2/3 van het potje voor een keuken van 2x3 meter. Makkelijk te verwijderen van de tegels & blijft goed zitten in de voegen... top!!
Eindelijk een product voor voegen die echt doet wat het beloofd! Mijn douche is als nieuw. Enige minpunt is dat ik het niet eerder heb ontdekt
Werkt prima! Makkelijk aan te brengen en direct resultaat. De kitranden van het bad waren aardig vergeeld. Twee lagen kitstift erover en je ziet er niks meer van. De voor en na foto’s zijn verbluffend!
Ik heb er even mee gewacht om een review te plaatsen. Maar na 2 maanden alle gebroken badkamervoegen gerepareerd te hebben mag ik wel zeggen dat we wel verbaasd zijn met het resultaat. De gerepareerde stukken laten niet los en vallen niet eens op dat ze gevuld zijn. Top product! Om alles in één keer op te knappen hadden we ook voegenstiften besteld. Ook dit product is een wonder! Alle verkleurde voegen ogen nu als nieuw.
Echt super service! Snel geleverd en zelfs op zondagochtend kon ik chatten. Alles op en top geregeld en de voegen en kitranden in onze badkamer zijn stralend schoon.
Er is niks teveel gezegd over de werking van de stift. Super !!!. Gebruikt het lijkt of we nieuwe tegels en opnieuw gevoegd hebben. Een echte aanrader
Het werkt geweldig. De voegen zijn als nieuw. Een echte aanrader.
Zeer makkelijk en snel voegen repareren. De bijgesloten handleiding is ook super duidelijk. Voegen in de woonkamer zien er weer goed uit.
Helemaal top. Makkelijk in gebruik en direct resultaat. Echt iedereen kan het met deze voegenstift.
xSuper te vreden met dit product. Ik vertel ook aan iedereen hoe mijn badkamer er nu uit ziet dank zij dit product. Al met al heb ik op een budget mijn badkamer een frisse look gegeven. Ik ga dit ook doen met mijn keukentegels. Had de verf voor groter oppervlakte en de stift nu besteld om bij te werken waar ik niet voldoende had geverfd.
Super fijn om te gebruiken ! Echt een aanrader !!
Doet wat het moet doen, eenvoudig te gebruiken en alle kleuren beschikbaar. Top product!
scheuren in de voegen gerepareerd. fijn product
Fantastisch product. Ik heb witte voegen donkergrijs gemaakt bij een donkergrijze tegel. Het resultaat is prachtig. Ik heb een nieuwe badkamer! De stift werkt heel prettig.
Ik gebruikte in mijn oude huis de voegenstift om snel en vlekloos sanitaire ruimte en keuken weer als nieuw te krijgen. We hebben daar jaren gewoond en het resultaat bleef als nieuw. Na verhuizing, weer een opknapper, heb ik als eerste de oude voegen aangepakt met voegenstift ik heb er alle vertrouwen in dat het stralend resultaat ook weer jaren goed blijft !
Badkamervoegen gerepareerd met jullie voegenreparatie product. Het resultaat is verbluffend.
Het produkrlt doet wat de leverancier belooft. Met 2 linkerhanden kon ik zelfs de douche weer schimmelvrij en een nieuw aanzicht geven. Even kitstift wit er op en daarna een kleur naar wens met voegenstift en klaar is kees.
Tja wat zal ik zeggen.....we hebben "nieuwe" tegels....het is prachtig...
Voegen worden indd weer een stuk frisser. Alleen 60 meter red je er nooit mee.....
Beste Maaike, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Bij ons gaan alle voegenstiften eerst op de weegschaal voordat ze daadwerkelijk worden ingepakt en verzonden. Zo weten we zeker dat de klant een volle stift met minstens 7ml inhoud toegestuurd krijgt. In het systeem zie ik dat ook uw voegenstiften waren gewogen. Een volle voegenstift is zeker voldoende voor 40 a 60 meter lange voeg (vanzelfsprekend afhankelijk van hoe breed de voeg is en hoe vaak u herhaalt). Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Verschil tussen grove voeg en gladde oppervlakken makkelijk te gebruiken