Reservepunten kosten niks en als je veel voegen moet doen, is het een mooie backup
Ideaal product, makkelijk in gebruik met goed resultaat. Geen moeilijk gedoe meer met voegen maar gewoon een stift en het zicht van nieuwe voegen. Aanrader!
De uitvinder van de voegenstift verdient een standbeeld! Bravo!
Voegenreparatie voldoet volledig aan de verwachting, makkelijk te verwerken je moet alleen geen haast hebben want het drogen duurt even...
Het is heel makkelijk op te brengen. En je krijgt weer een prachtige badkamer
Deze kit stift is fantastisch. Zeer eenvoudig te hanteren en de kit droogt lekker snel. Mijn douche ziet er weer als nieuw uit.
Stift werkt en kleurt voeg wit, maar de punt van de stift slijt weg als sneeuw voor de zon. Een voeg is bijna altijd ruw van materiaal en een zachte punt werkt dus maar heel even. Wellicht een aantal extra stiftpunten bijleveren.
Beste Dirk-Jan, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Voegen zijn niet altijd ruw. Uit verschillende testsessies blijkt dat de standaard meegeleverde stiftpunt wel voldoende is voor 40 a 60 meter lange voeg, vooral omdat de standaard meegeleverde stiftpunt omkeerbaar is. De stiftpunt kan alleen hard slijten als de voeg te ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden en over de voeg heen en weer gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Hebt u te ruwe voegen? Dan kunt u bij ons extra reservepunten bestellen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Vloer ziet weer nieuw uit
Werkt echt fantastisch!! Onze nieuwe houtlook tegelvloer met antraciet voegen had erg veel kleurverschil in de voegen. Allereerst de stift gekocht om de lichte plekken bij te kleuren, maar vervolgens de hele vloer gedaan en de kleur is nu overal even donker. Precies zoals we wilden. Twee stiften gekocht, ruim 60 m2 gedaan en de stiften zijn nog lang niet leeg. Nooit gedacht dat ze zoveel meters kunnen doen. We hadden ook de dunne 3 mm losse opzet stiften gekocht, ivm met de 1,5 mm voeg die we hebben. Maar deze waren eigenlijk niet nodig geweest. De punt ervan slijt ook veel sneller. Met de normale stift werkt het ook prima en na een stukje verven, veeg je de verf die op de tegels is gekomen zo weg met een vochtige doek. Echt heel tevreden over dit product.
Goed. Mooi wit.
Nooit geweten dat voegenreparatie bestond. Ik irriteerde me altijd aan gebroken vloervoegen in de woonkamer en badkamer. De gebruiksaanwijzing van voegenreparatie is super duidelijk beschreven. Naar mijn mening iedereen kan het zelf doen. Onze voegen zien er weer heel uit. Dank jullie wel! Vorige jaar ook in december had ik jullie voegenstiften gebruikt om de wandvoegen in de doucheruimte op te knappen. Ik moet wel even melden dat de wandvoegen er nog steeds goed uitzien. Binnenkort ook de vloervoegen aanpakken :)
Werkt super. Ik had eerst twee stiften gekocht maar de oppervlakten zijn toch te groot. Dus nu potje voegenverf erbij. De tweede stift bewaar ik om evt later bij te kunnen werken.
Wat een verschil! Van grijze naar witte voegen. Wel een aardig klusje, maar mooi product. En zeer de moeite waard.
Makkelijk en snel voegen repareren, droogt ook snel. Nauwelijks kleurverschil met de huidige witte voegen
Wereld uitvinding die Kitstift, makkelijk te gebruiken en het bespaart ontzettend veel tijd. Aanrader.
Hele simpele manier om de tegelvloer een "net nieuw" gevoel te geven. Zeer tevreden over het resultaat
Voegen in de badkamervloer waren licht uitgeslagen. Andere plekken nog mooi donker. Een bont geheel dus.....Nu weer strak. Aanbrengen ging makkelijk. Gekozen voor grijs. Was precies de originele kleur.
Heel blij met deze uitvinding! We hadden witten tegels met licht grijze voegen. Om de boel op te frissen wilde ik graag de voegen wit maken. Een stift leek to good to be true. Maar het werkte perfect
Zou de Beitel 3mm stiftpunten sowieso bij de voegenstiften bestellen voor de wat smallere voegen ...
Voegenvuller is zeer goed te verwerken en na goed laten drogen kun je verder gaan met schilderen
Lichte voegen met een antraciet voegenstift donker gemaakt, werkte perfect evenals het resultaat! Zeer tevreden.
We zijn erg tevreden over het gebruik en het resultaat van deze voegenstift! Op een gemakkelijke manier lijkt de badkamer weer als nieuw!
Prima, werkt goed en eenvoudig.
Bij forse en/of ruwe voegen gaat de punt van de voetensturen vrij snel rafelen .Om toch de capaciteit van de voegenstiften optimaal te gebruiken heb ik extra punten gekocht. Met de extra punten haal ik zo’n 35-40 meter . De coatingverf is prima.
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van uw review! 6x stiftpunten voor 35-40 meter lange voeg is erg veel. Dit kan alleen gebeuren door te ruwen voegen (in dit geval wordt eerder Voegenverf geadviseerd) of verkeerde gebruik van de voegenstift namelijk de voegenstift ingedrukt houden tijdens voegen verven / voegenstift aanbrengen. Zoals we op de website ook vermelden: eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden tijdens verven. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl