levering verliep vlot , voegen zijn netjes te verven zonder de tegels te besmeuren. Nu nog kijken hoelang ze netjes blijven .
Ge-wel-dige middel om gaten en scheuren in de voegen te dichten. Makkelijk aan te brengen en kleur is goed aansluitend met bestaande voegen. Levering was wel drama met de drukte bij PostNL :(
Makkelijk aan te brengen, mooi resultaat! Wel tussendoor goed schudden en drukken, zodat de verf blijft stromen.
met wat geduld en de juiste kwasten geeft het een prima resultaat!
Handig als je wat smallere voegen hebt, met name omdat hij plat is , als je de stift dan op zijn kant houdt krijg je ook de smalle voegen netjes geverfd
is een super goed product , vult gaten in de voegen vlug op. kleur jasmijn is perfect
Voegenstiften gebruikt voor woonkamer plavuizenvloer weer als nieuw! Super mooi en zeer blij met eind resultaat.
Het werkt zeer goed ben er dik tevreden over goed spul alleen jammer dat er maar 1 stifje bij is maar verder top spul
Werkt heel goed! Je moet wel soms een paar keer over de voeg heengaan voordat die helemaal goed wit is. Maar dan is het ook helemaal prima!
Om te proberen twee voegenstiften met extra reservepunten besteld. Na eerste gebruik meteen een aantal extra voegenstiften besteld. Voor de smalle voegen de 3 mm punten gebruikt en voor de grotere voegen de punten die standaard bij geleverd worden. Het werkt echt perfect, voegen zijn weer heel mooi en de tegelvloer heeft weer een mooie uitstraling. Communicatie via de mail werkt goed; op onze vragen keurig een antwoord (en oplossing) gekregen.
Snelle levering en uitstekend resultaat. Wij gebruiken het product in een hotel en de voegen zien er weer als nieuw uit.
Fantastisch product. Heel makkelijk aan te brengen en de badkamer ziet er daarna uit als nieuw. Eerst een stift besteld om te testen, maar ben zo enthousiast dat ik gelijk twee nieuwe erbij besteld heb.
Super produkt, zocht hier al een tijdje achter. Heel makkelijk in gebruik . Dekt perfect de oude kitranden en ze zien er weer als nieuw uit.
Verf droogt snel en lijkt sterk. Plavuizen in woonkamer goed gelukt echter op voegen WC minder. Waarschijnlijk ander type voegmateraal. Product werd snel geleverd
Doet wat het moet doen alleen het mee geleverd stokje om voegsel in voeg te drukken is wat aan de kleine kant.
Fijn om de reservepunten mee te kunnen bestellen. Ik had deze nodig voor ons toilet. De voeg was ruw waardoor de punt snel slijt. Ik raad aan om altijd de punten voor de zekerheid mee te bestellen...
Dit produkt doet wat het belooft , gewoon voegsel brokkelt uiteindelijk terug af. Het is makkelijk te bewerken. Zou het direkt terug kopen.
Het product doet exact zoals het omschreven staat, eenvoudig aan te brengen en weer keurig nette witte voegen! Ik ben er content mee.
Erg blij mee! Dit kitrand was echt niet meer schoon te krijgen en nu toch weer mooi wit!
Wauw wauw wauw!! Mijn badkamer en toilet lijken als nieuw. Zo makkelijk in gebruik en een super resultaat. Mijn voegen zijn weer spierwit, zelfs in de douchecabine !
Inhoud van de voegenstift hecht goed. Maar ik mis een tweede stiftje. Stiftje is eerder op dan de inhoud. Daarom niet meer dan een 3
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Uit verschillende testsessies blijkt dat de standaard meegeleverde stiftpunt wel voldoende is voor 40 a 60 meter lange voeg, vooral omdat de standaard meegeleverde stiftpunt omkeerbaar is. De stiftpunt kan alleen hard slijten als de voeg ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden en over de voeg heen en weer gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Hebt u te ruwe voegen? Dan kunt u bij ons extra reservepunten bestellen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Onze vloer, die al wat jaartjes oud is, een mooie opknapbeurt kunnen geven door de voegenstift! Makkelijk in gebruik en het resultaat is direct zichtbaar!
super voegenverf
Is zeer makkelijk op te brengen. Zelfs kleinste scheurtjes in de voegen vult die op.
Mijn grijze oude voegen in toilet behandeld met de witte voegenstift. Wat knapt de toilet ervan op! Extra punten mee besteld , ik had die wel nodig maar niet allemaal. Prima produkt!