De stift is gemakkelijk in gebruik en voorlopig ben ik zeer tevreden van het resultaat. Hopelijk is het een kwalitatief product en mag het resultaat blijvend zijn.
Voor de 3e keer besteld. Altijd super snel geleverd en prachtig resultaat met de stiften.
Heerlijk om niet meer naar smoezelige, viezige voegen te hoeven kijken in ons toilet . Het vloertje lijkt wel als nieuw. Ontzettend blij mee . De voegenstift was erg goed in gebruik . Eerst ook de ontvetter gebruikt . Top . Misschien ga ik nu ook de kit stift aanschaffen …
Echt een top uitvinding
Ik ben heel blij met het resultaat, eerst de ontvetter gebruikt. Het werkt prima prachtige witte voegen. Werkt prima eerst ontvetten met dit spul, gaat heel makkelijk.
Handig stiftje, werkt prima. Zou iets beter mogen dekken. Belangrijk om vochtigheid punt in de gaten te houden en vooral niet te snel te strijken. 60 meter lijkt heel wat, maar een beetje tegelwand in de douche telt al snel op naar meer, verticaal en horizontaal. Maar heel tevreden met het resultaat. Handig kwastje, precies met de juiste voegbreedte. Gaat hier om het lange termijnresultaat, dus weet nog niet of het doet wat het belooft. Moet er nog mee aan de slag.
Fijn mooi spul, is goed dekkend. Fijne kwasten!
Een prima product,
Geweldig dekt perfect en is erg makkelijk in gebruik
Prima product!! Werkt makkelijk en goed. De voegen weer als nieuw
Prima product, snelle levering. Na een halfjaar weer een keertje, maar zo hou je altijd een mooie witte voeg. Daarom gelijk twee bestellen, dan kan je altijd op tijd bijwerken.
goed product
De stiften werken zeer goed. Ik moet er nog bij bestellen.
Goede ervaring,echt heel makkelijk in gebruik,ik was zo enthousiast dat ik er niet alleen mijn toilet ,maar ook mijn badkamer en nu mijn keuken ermee wil doen.
Heel tevreden dekt van de eerste keer badkamer krijgt een hele nieuwe look makkelijk aan te brengen echt een aanrader Ideaal om de voegenverf aant te brengen
Verf makkelijk te verwerken . Dekt heel goed . Badkamer en keuken en toilet zijn hiermee enorm opgeknapt. Echt een aanrader .
Doet wat het moet doen. Werkt zeer vlot en zuiver. Ben er heel tevreden van Goeie punten, zijn wel nodig na 50meter. Vult goed de voeg op.
was makkelijk te verwerken en diep zwarte kleur. Bij aanbrengen moet je regelmatig de pen schudden om de vloeistof te laten stromen, heb ik niet in de bijsluiter gelezen. Heb het op de voegen van de douchewand aangebracht. Een maand na aanbrengen, geen schimmel meer gezien, ondanks de vochtige periode van het jaar.
Ik gebruik het al jaren en doet wat het moet doen Deze stiften werken prima, ga zo door! Voor de eerste keer gebruikt en kan het pas na een paar maanden beoordelen of het goed blijft zitten.
Top product om de weggesleten voegen weer netjes op te vullen.
Prima product. De lichtgrijs valt erg licht uit, maar werkt naar tevredenheid.
De voegenstift werkt goed, ik had een donkere voeg en na twee keer bewerken is het eindresultaat helemaal goed.
Erg handig in gebruik, na twee lagen zijn de voegen netjes fris wit! Snel en makkelijk!
Goed product. Heel tevreden over
Effectief, En efficiënt aanrader !