Vlotte en perfecte levering.
Snelle levering en handig in gebruik
Super! we hebben het gebruikt in het sanitair van onze camping en dit is, dank zij voegenverf, enorm opgefrist!
Wij hadden aangegeven dat we een hele donkere voeg wilden bij ons donkere hout-look tegels. Tijdens het voegen werd hij mooi donker, maar helaas droogde de voeg spierwit op. Niets meer aan te doen, kregen wij te horen. Wij waren zeer teleurgesteld, want het hele donkere effect dat we zochten was verdwenen. Totdat we een oplossing zochten op internet en bij voegenstift.nl uitkwamen. Als laatste redmiddel kochten we de antraciet versie van deze geweldige stiften met bijpassende maatkopjes en gingen aan de slag. Het kostte even wat moeite, maar het resultaat was precies zoals we het wilden hebben! En we hadden zo hard gewerkt aan de ruimte, dat deze finishing touch toch stiekem heel belangrijk was! Dus dank aan voegenstift.nl voor dit mooie product dat ook nog eens een dag na onze bestelling in de bus lag! Top! Aanrader met hoofdletter een dikke vette streep eronder :)
Super makkelijk om te doen, direct een mooi resultaat.
De voegen worden weer als nieuw. Eerst wat gepruts met het stiftje, maar na een tijdje kreeg ik er handigheid in.
Super stift, werkt gemakkelijk
Product voldoet volkomen aan de verwachting, Zeer snelle levering.Besteld en de volgende dag al in huis met bijgevoegd een leuke gadget, Perfect.
Prima product en een super goede service.
Prima stift, dekt de voegen goed. Onze keuken is er van opgeknapt
in mijn vloer was steenachtig materiaal wegge brokkelt, deze opnieuw gevoegd met grijze kleur, maar je zag het verschil.door het bijkleuren met deze stift in donkergrijs zie je er niets meer van.
Top product, ik had erg ruwe voegen.
Ik kan alleen maar zeggen als u voegen oud of vuil zijn neem dan een voegen stift van voegenstift.nl en behandel dan deze daarmee en u voegen zijn als nieuw of zelfs nog mooier
Super goede voegenreparatie middel. Hecht super goed op de bestaande voegen en vult de gaten goed op.
Ik ben super blij met het resultaat en de stift gaat erg lang mee! Ik ben van een grijze voeg naar een witte voeg gegaan en dat ging prima!
Ervaring tot nu toe precies volgens 'het boekje'.
Helaas, tot 2x toe matcht de kleur totaal niet :( Zou waarschijnlijk de beige of crème moeten hebben masr durf geen andere kleur meer te bestellen, ook toen de punt beitels besteld in 3mm en kreeg de 5mm opgestuurd, niet nodig gehad omdat de kleur niet juist was, toch bij elkaar €45,- weggegooid. Jammer want het is een goed product..
Beste T., Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is heel jammer om te horen en onze oprechte excuses voor het ongemak. Ik heb meteen een melding hiervan gemaakt. Een van mijn collega's gaat vandaag nog met u contact opnemen. Bij twijfels over de kleur kunt u het beste een mail sturen met een duidelijke foto van de tegels voor een passend advies. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Geweldig. Supermakkelijk in gebruik en eindelijk weer witte voegen in het kleinste kamertje van het huis, ipv gele. Ik heb meteen ook een kitstift besteld want die kunnen ook wel een opfrisbeurt gebruiken. :)
Geweldig product. Makkelijk aan te brengen, top resultaat. Mensen die hier komen denken dat ik een nieuwe vloer heb. Absolute aanrader!
Heel erg tevreden bedankt nogmaals
Ideale stift om mee te werken. Het is heel makkelijk om het aan te brengen. Stift je naast de voeg dat is het heel goed om weg te vegen. Wij hebben zelf hele brede voegen dus hebben wel iets meer verf nodig dan bij smalle, maar dit ging perfect. Ik zou het iedereen aanraden. Hebben nagedacht over verf. Ben heel blij dat ik voor de stift ben gegaan. Het resultaat is geweldig.
Bestelling niet ontvangen
Beste Arun, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Het resultaat is prachtig. Alleen onze voegen zijn wat grof van structuur waardoor het puntje van de stift broos is geworden. We hebben het puntje van de stift nu omgekeerd en weten niet hoe laag deze kant meegaat . Daarna wordt de stift voor ons niet meer bruikbaar. Wij weten niet of de puntjes van de stiften los te verkrijgen zijn?
Beste R, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Bij te grove voegen raden we altijd extra reservepunten aan. Deze zijn ook los te koop op onze webshop. Tip: De stiftpunten kunnen sneller slijten door het verkeerd gebruik. U kunt het beste eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden tijdens voegen verven. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Ik kocht niet alleen deze, ergonomisch perfect uitgevoerde, kwasten maar ook Tulipaint voegenverf. Het was een experiment, omdat de donkere voegen van de 80er jaren witte tegelvloer tegen begonnen te staan. Het resultaat is verbluffend: lijkt nu wel een design vloer!
Snel en eenvoudig de voegen van je tegelvloer weer opgefrist.