Voegenverf Crèmewit

Goede verf, gemakkelijk aan te brengen. Kleur zoals te verwachten

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Crèmewit

De stiften zijn heel gemakkelijk in gebruik, en met een heel mooi resultaat! Ik ben er heel blij mee.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm

Geweldig gemakkelijk om te doen mocht je per ongeluk de regel raken is het makkelijk te verwijderen wel een aanrader om wat extra stift puntjes mee te bestellen die slijten best hard door de cement in de voegen top product

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Had niet gedacht dat zo goed zou gaan bijna perfect goed product

Voegenstift Grijs

Echt een hele verbetering. Voegenmarker kleurt de voeg heel goed en alles wat je op de rand vd tegels smeert veeg je er heel makkelijk af!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Perfect materiaal om een voeg weer up-to-date te maken. Prima kleur en voldoende kleur in de stift. Aantal meters klopt met de beschrijving. Zeer tevreden!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Wit

geeft goed kleur af en frist badkamer goed op, jammer is wel dat stiftje waardoor verf naar buiten komt in het gebruik te snel slijt.

Voegenstift Wit

Werkt erg makkelijk en dekt goed. Resultaat is erg goed. Enige opmerking is dat ik er zeker geen 60 meter mee dek, zoals op de verpakking beschreven wordt.

Voegenstift Wit

Ben er mee bezig wordt erg mooi morgen weer verder Goed spul wel tevreden

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Makkelijk in gebruik voor de smalle voegen. Ideaal!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Top!! Mijn voegen zagen er lelijk uit. Alles geprobeerd om ze schoon te krijgen, maar niets hielp. Uiteindelijk de voegenstift gekocht. Ik was sceptisch. Na 2 keer de voegen "stiften" ziet het er als nieuw uit in de douchecabine. Geen rommel, vieze handen of verfstank. Gewoon stiften, na een uur nog een keer. 24 uur laten drogen en klaar met mooi resultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Mijn voegen waren vies en verouderd, maar deze voegenstift heeft dit probleem makkelijk en snel opgelost. Mijn badkamer ziet er als nieuw uit! Een van de meest belonende karweitjes sinds tijden. Echt een aanrader!

Voegenstift Bruin

Om heel eerlijk te zijn: ik vind de bruikbaarheid teleurstellend. Al heel snel was de stift “op”. Daarna omgedraaid en toen ging het verven van de voegen niet goed meer. Moest zeker 3 x met de stift over de voeg om hem wit te kleuren. Ook de andere kant van de stift is nu al versleten. En er zit nog genoeg in de marker. Vraag: zijn die stiften los te koop. Begrijpt u m’n teleurstelling? R. Cossee.

Kitstift Wit

Doet helemaal wat het belooft

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift 5mm

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Achter het kookgedeelte in de keuken waren de voegen van mijn tegels erg vies geworden. Met de voegenstift ziet het er nu weer prima uit. Ben er ontzettend blij mee.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Na de voegen van de keukenvloer te hebben gedaan, super enthousiast. En dat met 1 stift

Voegenstift Crèmewit

Geweldig produkt, vanwege de verbouwing hebben we er even op moeten wachten, maar het was het waard. De voegen tussen de keukentegels zijn nu weer prachtig licht. De stift is eenvoudig toepasbaar en het werkt nauwkeurig!

Voegenstift Lichtgrijs

Ik heb nu de eerste keer hier besteld en het was ondanks de verhuizing netjes geregeld en hielden goed contact en ben daardoor toch blijven wachten op mijn bestelling en ben zeer tevreden . En alles ook netjes Verstuurd en was ook op tijd binnen . Ik zal hier zeker nog bestellen.

Voegenstift Lichtgrijs

Eerst een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen het resultaat is geweldig . Heel blij mee. Kan het iedereen aanraden

Voegenverf Wit

Ik kan er niks over vertellen, omdat ik het nog niet ontvangen heb. Het zou maandag verzonden zijn, maar helaas nog niks ontvangen. Heb wel al eerder bij jullie voegenverf gekocht en ik ben er heel tevreden over. Ik hoop dat het voor maandag geleverd wordt.

Voegenstift Wit

Voegen worden weer mooi wit eenvoudig om mee te werken wel extra puntjes bij bestellen omdat de punt snel versleten is

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

De voegenstift werkt erg goed. Ik heb in een middagje de wc kunnen opknappen. Het was voor mij alleen makkelijker geweest als ik een reservepunt had meebesteld.

Voegenstift Crème

Keurig afgehandeld na de verhuizing van de leverancier

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

snelle levering en precies wat ik besteld had prima dus

Voegenstift Grijs

Werkt heel makkelijk, dekt goed en blijft goed zitten. Ik kan het aanbevelen om lelijke voegen weer wat mooier te krijgen.

Lingewei 41

4004 LK Tiel