Vanwege de goede recensies voegenstift besteld. Topproduct! Doet wat het moet doen!
De voegenstift is een mooi alternatief om een ruimte snel weer een frisse blik te geven. Zo heb ik zelf de badkamer opnieuw 'gevoegd'. In de eerste instantie heb ik 1 stift gekocht, wel heb ik gekeken of de voegen ruw waren ivm eventuele kogelpunten die ik erbij zou moeten aanschaffen. Ik dacht niet dat dit nodig was. Het aanbrengen ging makkelijk, soms moest ik 2 keer over een voeg heen, om het gewenste resultaat te bereiken. De punten gingen al snel kapot, wat ik niet verwacht had. Dus moest ik op 1/3 ermee stoppen, ik heb toen kogelpunten erbij besteld en een nieuwe stift voor de zekerheid. Ik kon daarna weer vrolijk verder, waar ik erg blij om was. De stift werkt erg makkelijk en wat naast de voeg komt, veeg je makkelijk met een heel licht vochtig doekje weg. Het is echt een aanrader, wel met als tip: bestel voor de zekerheid er kogelpunten bij, zodat je niet voor een verassing komt te staan! Ik zou het zo weer bestellen, daarom 4 sterren voor de voegenstift!
werkt perfect, ik ben heel blij met het resultaat. En het blijft ook na verloop van tijd mooi.
Top spul Top aflevering Kortom top...top...top
Top verf. Heb de hele badkamervloer gedaan. Ziet er prima uit!
Werkt prima. Is natuurlijk veel goedkoper dan alle voegen uitslijpen en vervangen
Onlangs de voegenstift gekocht met witte verf om de (donkergrijze) voegen van mijn keukentegels te verven. De voegenstift werkt super efficiënt en geeft weinig troep. Als je al naast de voegen stift kun je de verf gemakkelijk wegvegen met een doekje. Ik heb mijn voegen twee keer geverfd en het resultaat is werkelijk prachtig!
Eerste keer besteld en zeer tevreden over het artikel! Makkelijk aan te brengen en droogt snel. Het geeft een mooi resultaat!
Ik bestelde 2 pakjes reservepunten maar kreeg er maar 1 bij mijn bestelling toegevoegd.Ik zal vandaag een nieuwe bestelling plaatsen en hoop dan de reservepunten mee verstuurd te krijgen .
Beste Wendy, Bedankt voor het plaatsen van uw review en onze oprechte excuses voor het ongemak. Hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
De levering was adequaat en snel. De voegenreparatie en voegenstift zijn heel makkelijk in gebruik, ook als je normaal geen ervaring met voegklussen hebt!
Geweldig! De badkamer is als nieuw. Wij hebben 10x10 tegeltjes dus veel werk, maar het gaat toch redelijk vlot. Wel is het lastig de restanten op het juiste moment weg te vegen. Direct is te snel, dan veeg je het ook uit de voeg. Na 10-15 min lijkt perfect, na een half uur uur ben je te laat want dan krijg je verschrikkelijke schilfertjes. Inzouten hierin wel duidelijkere instructie van voegenstift willen hebben. Het potjes raad ik iedereen aan, het dekt mooier en je komt in de kleine hoekjes. Dat heb je met een stift niet.
Geweldig! De voegen in mijn keuken, en wc, is echt helemaal opgeknapt en ziet er heel mooi uit! Licht grijs. Ik had 2 voegenstiften besteld, maar afgelopen week heb ik nog een voegenstift bij U besteld, omdat ik niet genoeg had. Want de voegen in mijn hele grote douche heb ik nog niet behandeld. Maar het ziet er heel mooi uit. Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groeten, bram en madelein Linders-Gerritsen.
Prima!
Ideaal! Werkt goed en houdt lang!
Fijne stiften! Zelfs een goede dekking op bijna zwarte voegen. Ik ben blij met mijn badkamer die er weer als nieuw uit ziet!
Werkt fijn en doet wat het moet doen. Anti schimmelwerking nog even afwachten. Dan komt er een ster bij.Werkt fijn en doet wat het moet doen. Anti schimmelwerking nog even afwachten. Dan komt er een ster bij.
60m lukt niet maar goed product!
Heb mijn hele vloer ermee gedaan. mooi strak en zeer sterk
Handig in gebruik voor een mooi resultaat.
Super snelle levering en een fijne voegenstift
Makkelijk aan te brengen. Stiften gaan ook echt 60 meter mee. Resultaat fantastisch.
Prima product Snelle levering
Badkamervloer met zwarte vloertegels ziet er door de zwarte voegenstift weer als nieuw uit.
Doet wat het moet doen en het is makkelijk te gebruiken, kwaliteit is ook goed, het verkleurt niet snel, bv als de voegen nat worden.
Het stiftpuntje is minder geschikt voor te ruwe voegen. Ik heb stift open gebroken en met kinderpenseel de voegen geverfd. Ging prima. En voegen zien er super wit uit. Goed product.
Beste Anita, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Bij te ruwe voegen raden we altijd extra reservepunten aan. Deze zijn ook los te koop op onze webshop. Om vroegtijdige slijtage te voorkomen adviseren we om eerst het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig een paar keer drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden tijdens voegen verven. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl