Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Vanwege de goede recensies voegenstift besteld. Topproduct! Doet wat het moet doen!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm

De voegenstift is een mooi alternatief om een ruimte snel weer een frisse blik te geven. Zo heb ik zelf de badkamer opnieuw 'gevoegd'. In de eerste instantie heb ik 1 stift gekocht, wel heb ik gekeken of de voegen ruw waren ivm eventuele kogelpunten die ik erbij zou moeten aanschaffen. Ik dacht niet dat dit nodig was. Het aanbrengen ging makkelijk, soms moest ik 2 keer over een voeg heen, om het gewenste resultaat te bereiken. De punten gingen al snel kapot, wat ik niet verwacht had. Dus moest ik op 1/3 ermee stoppen, ik heb toen kogelpunten erbij besteld en een nieuwe stift voor de zekerheid. Ik kon daarna weer vrolijk verder, waar ik erg blij om was. De stift werkt erg makkelijk en wat naast de voeg komt, veeg je makkelijk met een heel licht vochtig doekje weg. Het is echt een aanrader, wel met als tip: bestel voor de zekerheid er kogelpunten bij, zodat je niet voor een verassing komt te staan! Ik zou het zo weer bestellen, daarom 4 sterren voor de voegenstift!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

werkt perfect, ik ben heel blij met het resultaat. En het blijft ook na verloop van tijd mooi.

Voegenverf Zwart, Kwasten

Top spul Top aflevering Kortom top...top...top

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet

Top verf. Heb de hele badkamervloer gedaan. Ziet er prima uit!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Werkt prima. Is natuurlijk veel goedkoper dan alle voegen uitslijpen en vervangen

Voegenstift Wit

Onlangs de voegenstift gekocht met witte verf om de (donkergrijze) voegen van mijn keukentegels te verven. De voegenstift werkt super efficiënt en geeft weinig troep. Als je al naast de voegen stift kun je de verf gemakkelijk wegvegen met een doekje. Ik heb mijn voegen twee keer geverfd en het resultaat is werkelijk prachtig!

Voegenstift Zwart

Eerste keer besteld en zeer tevreden over het artikel! Makkelijk aan te brengen en droogt snel. Het geeft een mooi resultaat!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Ik bestelde 2 pakjes reservepunten maar kreeg er maar 1 bij mijn bestelling toegevoegd.Ik zal vandaag een nieuwe bestelling plaatsen en hoop dan de reservepunten mee verstuurd te krijgen .

Voegenreparatie Zilvergrijs, Voegenstift Zilvergrijs

De levering was adequaat en snel. De voegenreparatie en voegenstift zijn heel makkelijk in gebruik, ook als je normaal geen ervaring met voegklussen hebt!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenverf Wit, Kwasten

Geweldig! De badkamer is als nieuw. Wij hebben 10x10 tegeltjes dus veel werk, maar het gaat toch redelijk vlot. Wel is het lastig de restanten op het juiste moment weg te vegen. Direct is te snel, dan veeg je het ook uit de voeg. Na 10-15 min lijkt perfect, na een half uur uur ben je te laat want dan krijg je verschrikkelijke schilfertjes. Inzouten hierin wel duidelijkere instructie van voegenstift willen hebben. Het potjes raad ik iedereen aan, het dekt mooier en je komt in de kleine hoekjes. Dat heb je met een stift niet.

Voegenstift Lichtgrijs

Geweldig! De voegen in mijn keuken, en wc, is echt helemaal opgeknapt en ziet er heel mooi uit! Licht grijs. Ik had 2 voegenstiften besteld, maar afgelopen week heb ik nog een voegenstift bij U besteld, omdat ik niet genoeg had. Want de voegen in mijn hele grote douche heb ik nog niet behandeld. Maar het ziet er heel mooi uit. Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groeten, bram en madelein Linders-Gerritsen.

Voegenreparatie Grijs

Prima!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Wit

Ideaal! Werkt goed en houdt lang!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift 5mm

Voegenstift Wit

Fijne stiften! Zelfs een goede dekking op bijna zwarte voegen. Ik ben blij met mijn badkamer die er weer als nieuw uit ziet!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt fijn en doet wat het moet doen. Anti schimmelwerking nog even afwachten. Dan komt er een ster bij.Werkt fijn en doet wat het moet doen. Anti schimmelwerking nog even afwachten. Dan komt er een ster bij.

Voegenstift Grijs

60m lukt niet maar goed product!

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet

Heb mijn hele vloer ermee gedaan. mooi strak en zeer sterk

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Handig in gebruik voor een mooi resultaat.

Voegenstift Zilvergrijs

Super snelle levering en een fijne voegenstift

Voegenstift Grijs

Makkelijk aan te brengen. Stiften gaan ook echt 60 meter mee. Resultaat fantastisch.

Prima product Snelle levering

Voegenstift Zwart

Badkamervloer met zwarte vloertegels ziet er door de zwarte voegenstift weer als nieuw uit.

Voegenstift Wit

Doet wat het moet doen en het is makkelijk te gebruiken, kwaliteit is ook goed, het verkleurt niet snel, bv als de voegen nat worden.

Voegenstift Wit

Het stiftpuntje is minder geschikt voor te ruwe voegen. Ik heb stift open gebroken en met kinderpenseel de voegen geverfd. Ging prima. En voegen zien er super wit uit. Goed product.

Lingewei 41

4004 LK Tiel