Voegenverf Bruin, Kwasten

Door miscommunicatie is onze keramische roodbruine houtlook vloer lichtgrijs gevoegd, wat we lelijk vinden. Met wat licht wantrouwen eerst maar eens de bruine stift besteld om in een hoekje uit te proberen. Het spul zelf was goed, maar iets te donker. Door het mengen met een andere kleur voegenverf hebben we toch de juiste kleur gemaakt. De voeg valt nu weg tegen de tegels, zoals we wilden. Mooi spul! Jammer dat er geen kleinere verfpotjes verkrijgbaar zijn voor diegenen die willen mengen, ik heb best veel overgehouden.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Slecht dekkend

Helaas viel de voegenstift erg tegen. Hij dekt ontzettend slecht. Ik wilde ze gebruiken om voegen waar andere verf verdwenen was, weer wit te maken. De 60 vierkant meter per stift haal je bij lange na niet. Ik Schat dat 20 m2 al veel is. De “verf “ stroomt erg slecht door en is érg dun en het moet zeker twee keer. Zelfs dan dekt het nog niet echt helemaal.

Voegenverf Wit, Kwasten

Het product gekocht om na 20 jaar in de keuken de voegen op te frissen. Het product is gemakkelijk op te brengen met penseel en teveel product gemakkelijk te verwijderen van de tegel eventueel met een krabber cq mesje. Eindresultaat mag er zijn!! Het lijkt of er pas betegeld is zo schoon & nieuw als het er uit ziet. Wel duur product maar is het voor mij waard vanwege de hoge kwaliteit en producteigenschappen.

Voegenstift Crèmewit

Ik heb voor de 2e keer stiften gekocht, omdat het zo opknapt, badkamer voegen gedaan en nu toilet tegel en vloervoegen! Heerlijk opgefrist!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Makkelijk in gebruik. Super resultaat. Zeer tevreden.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Badkamer lijkt weer als nieuw door de voegenstift

Voegenstift Wit

Ik vind de stift matig en werkt echt niet zoals in het aangegeven filmpje. Of onze voegen zijn gewoon erg slecht of de dekking van dit product is niet voldoende. Ik moest er minimaal 3 of 4 keer over heen gaan voordat de voeg echt wit was (kwam van donkergrijs af) Ook ben je constant de stift aan het herladen, als ik het zo mag noemen, omdat de aanvoer van nieuwe verf stopt en er niks meer uit je stift komt. Houd er dus ook rekening mee dat als je de muur 2x moet doen je waarschijnlijk een 2e of zelfs 3 stiften moet bijbestellen. Uiteindelijk mag het resultaat er zeker wezen en zien de voegen er weer fris uit, maar het doet niet wat er beweert wordt. Waarschijnlijk zal dit anders zijn dan vergeelde voegen wit maken.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Mooie stift, handig in gebruik!

Voegenstift Wit

Heel tevreden met de service! Snelle levering en het werkt heel goed! Ben een kritische klant maar deze stiften werken echt! Top product

Voegenstift Wit

Werkt heel goed. Heb ook van andere merken geprobeerd maar deze is witter en gaat langer mee! Prijs is het zeker waard

• Snelheid/Levertijd

dit is een verbazingwekkend toverprodukt......hebben jullie ook iets tegen rimpels?

omdat de voegen van onze vorige vloer niet meer schoon te krijgen waren is er een nieuwe vloer overheen gelegd. Na een jaar weer het zelfde liedje. Tot ik op internet tulipaint voegenverf ontdekte. De vloer ziet er straks en schoon uit.....wat een geweldig produkt. Had ik dat maar eerder geweten.. Ik ben jullie product echter nooit eerder tegen gekomen. Tip: meer reclame maken.....dit is zo,n topprodukt!

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Doet wat het belooft. Ik heb zowel de reparatie set als de voegenstift gebruikt, onze voegen zien er weer fris uit, bijna alsof de tegels net gelegd zijn. Ik ben nog niet klaar met alle ruimten, maar heb tot op heden de extra stift puntjes nog niet nodig gehad.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Beige

Wij hebben lichte voegen, ondanks goed onderhoud werden ze toch " vies / donker " Met de voegenstift zijn ze weer als nieuw, echt een uitkomst!!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Duidelijke site levering van producten zijn binnen de afgesproken tijden , snelle reacties op vragen over producten kan jullie positief aanbevelen aan iedereen. Mvg Patrick

Voegenverf Wit, Kwasten

Ben erg blij met dit product, doet waar het voor staat. Ik twijfelde eerst om het te bestellen omdat het niet het goedkoopste product is maar als ik naar het eindresultaat kijk, zijn geld waard.

Voegenstift Grijs

Het resultaat is geweldig. Om de kozijnen te verven had ik het beton afgeplakt maar de verf liep onder de tape door. Met deze stift kon ik de voeg weer mooi strak herstellen. Topproduct!

Voegenstift Lichtgrijs

Snel geleverd, bij gebruik stift snel versleten, gerekend ong 4 meter

Voegenreparatie Jasmijn

Maandag besteld, dinsdag binnen en diezelfde dag de voegen netjes gerepareerd. Bestelling was keurig verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Super tevreden!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Wit

In een woord geweldig

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift 5mm

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Wat een geweldig product!! Mijn verkleurde voegen zijn weer helemaal wit ! Lijkt wel alsof het opnieuw betegeld is ! Aanrader !!!!

Kitstift Wit

Goed verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Voegenstift Lichtgrijs

Voldoet echt aan mijn verwachting. Ik dacht, eerst bestel ik er eentje op proef . Nu wil ik heel mijn huis ermee doen!!!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Had een beetje mn twijfels, maar wat een ben ik blij dat ik het toch heb geprobeerd! Werkt perfect! Snel, makkelijk en goed met prachtige witte voegen als resultaat! Aanrader!!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

Voegenverf Wit, Kwasten

Tot nu toe perfect, vandaag erop geverfd

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Met de voegenstift de voegen op de vloeren van toilet en badkamer weer als nieuw. Binnen een dag werd het bezorgd en een perfect resultaat!!

Lingewei 41

4004 LK Tiel