Mooi effect om mijn 30 jaar oude badkamer te actualiseren. Heb wel 2 lagen per voeg moeten doen voor goede dekking maar dat ligt aan de staat van de voeg en de kleur. Heel blij met het resultaat echt een frisse uitstraling en ook schoon gezicht en gevoel. Makkelijk aan te brengen met een penseel en overtollige verf na een uur drogen goed met water en beetje zeep te verwijderen.
Mooi produkt. Netjes verzonden en bezorgd. Aanrader.
Gekocht om de grijze voegen in de toilet wit te maken. Ik moest even wennen aan het gebruik van de stift waardoor de eerste punt snel kapot was. Goed geholpen door de klantenservice met nieuwe stiftpunten. Ik ben erg tevreden met het resultaat!
snelle levering
Super stift echt en aanrader!!!!
Verslavend! Wat een heerlijk werkje om met deze stiften de voegen te kleuren! Het dekt in één keer en het knapt er ontzettend van op. Aanrader!
Super snel en super goed !!
In eerste instantie super. Als je echter te hard drukt of de voeg is ruw dan gaat de punt kapot. Jammer, de kleur en verf is geweldig. Heb nu alleen de verf besteld omdat het de vloer betreft van huiskamer. Dit werkt perfect.
Beste Frits, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het is ook helemaal niet de bedoeling om hard op de stift drukken tijdens het verven :) Om vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje te voorkomen dient u de gebruiksaanwijzing goed te volgen (zie hieronder): Eerst het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig een paar keer drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden tijdens het verven van de voegen. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Bij te ruwe voegen raden we altijd extra reservepunten aan. Deze zijn ook los te koop via onze webshop. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Wanneer je doorhebt hoe de stift werkt, is het heel fijn! Eerst schudden, dop eraf, zachtjes drukken op een papiertje of voegen op de grond én dan de verf uitsmeren op de voegen! De eerste stift heb ik verpest omdat ik te hard drukte over de wandvoegen. Qua oppervlak viel het me een beetje tegen. één vierkante meter in m'n douchecabine en toen was die leeg. Dus er zijn veel stiften nodig als je de badkamer & keuken wil aanpakken. Maar het doet wel echt z'n werk!
Beste Merel, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Bij ons gaan alle voegenstiften eerst op de weegschaal voordat ze daadwerkelijk worden ingepakt en verzonden. Zo weten we zeker dat de klant een volle stift met minstens 7ml inhoud toegestuurd krijgt. Een volle voegenstift is zeker voldoende voor 40 a 60 meter lange voeg met een voegbreedte van 5mm. Uw klacht komt door een van de hieronder genoemde redenen: • Wanneer u met de stift wandvoegen verft, houdt u de stift schuin in uw handen waardoor de verf moeilijk bij het stiftpuntje komt. Dit heeft eigenlijk hetzelfde effect als wanneer u met een pen op de muur schrijft. In dit geval paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Of bij wandvoegen verven de stift in een hoek van 45 graden houden voor een continue verfstroom. • De voegenstiften zijn beveiligd tegen uitdroging. Als het stiftpuntje versleten of korter is geworden dan kunt u niet meer goed op de stift drukken waardoor dus ook geen verf meer uit komt. De stiftpunt kan alleen hard slijten als de voeg ruw is of als er te hard op de stift gedrukt wordt en tegelijkertijd over de voeg heen en weer gaat. U kunt het beste zoals bij vorige punt ook gemeld: eerst een paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden en over de voeg heen en weer gaan. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
----------
Het werkt perfect! Alle voegen weer opgeknapt
Snel geleverd en makkelijk in het gebruik. Een perfect resultaat erg blij mee!!
Super stift! Voegen zijn weer als nieuw en makkelijk aan te brengen!
Prima stift voor kleine oppervlakte.
Beste Ria, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Een kleine oppervlakte zegt vrij weinig over hoeveel voegen u heeft. Want hoe kleiner de tegels zijn, hoe meer voegen u heeft. Een voegenstift is voldoende voor 40 a 60 meter lange voeg met een maximale voegbreedte van 5mm. Als de voeg breder is dan 5mm dan gaat dat vanzelfsprekend ten koste van de genoemde aantal meters. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Superproduct. Makkelijk in gebruik en ziet er netjes uit. Ook snel geleverd.
Razendsnelle levering. Volgende dag al in huis. Voegen waren verbrokkeld maar met de eenvoudig toe te passen voegenreparatie weer tip top in orde. Aanrader!
Fantastisch! Van lelijke ouderwetse keuken naar super hip
Je kan er zeer precies je voegen met kleuren. Zeer kleur vast. Wat een luxe.
Beitelpunten 3mm vind ik persoonlijk het prettigst werken met smallere voegen omdat je daarmee een mooie rechte lijn kunt trekken en zo min mogelijk verf gebruikt. Je loopt geen risico om tegen de tegels aan te komen, zodat je ook niets hoeft weg te vegen. Op brede voegen werkt de 5mm punt prima.
Voegen werden heel mooi. Stift was net te weinig. Daarna een ander merk besteld. Een tegel geprobeerd. Maar die voeg werd helemaal niet zo mooi.. Vlug weer een originele besteld.
Reparatiekit keurig op tijd ontvangen. Duidelijke instructie en gemakkelijk verwerkbaar. Het zit er nu een dag in ter reparatie van een voeg van 10 jaar oud. Over duurzaamheid durf ik niets te verklaren. Het gehele proces tot hier was uitstekend. Over 10 jaar opnieuw vragen
Met de voegenstift werken is gemakkelijk om uw douchewanden te vernieuwen, het resultaat is zoals een nieuwe douchegel eruit ziet Prima kwaliteitMet de voegenstift werken is gemakkelijk om uw douchewanden te vernieuwen, het resultaat is zoals een nieuwe douchegel eruit ziet Prima kwaliteit
Dankzij de voegenverf van Tulipaint, heb ik na 22 jaar weer een fraaie frisse badkamer! Voegenstift.nl bedankt!
Wat een mooi resultaat! De badkamer ziet er meteen frisser uit. De stift is gemakkelijk in gebruik en geeft een mooi resultaat.
Zeer makkelijk in gebruik, duidelijke instructies, en is zeer gemakkelijk te verwijderen van tegeltjes. Mijn keuken oogt veel beter en properder, en dat voor een paar euro.