Voegenstift Crèmewit

Duidelijke site Goede omschrijving van het product. Snelle levering

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Het werkt echt, de voegen in de keuken waren vooral laag bij de grond wat donkerder van kleur geworden. Nu zijn ze weer mooi wit en is het weer een geheel. Het is er zo van opgefrist. Aanrader!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Beitel 3mm

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten

Top verf!. Dekt heel mooi de oude voegen en uw vloer ziet er volledig nieuw uit. Het is heel vlotjes werken met de verf en wat je ernaast smeert, was je gemakkelijk terug af. Zo goed, dat we besloten hebben alle vloeren in ons huis te doen!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Snelle verzending en prima communicatie. De stift zelf werkt perfect!

Voegenverf Wit, Kwasten

Makkelijk om te gebruiken, resultaat is erg mooi

Voegenstift Lichtgrijs

Ze zijn best prijzig, maar het werkt echt heel goed. Resultaat is fantastisch. Mijn keukentegels uit de 70er jaren zien weer uit als nieuw met die mooie frisse voegen.

Voegenreparatie Jasmijn

Snelle levering, duidelijke beschrijving en makkelijk te verwerken product.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

De verf zal best oké zijn, maar de stift werkt echt niet. Was na 1 meter voeg al dusdanig toegetakeld dat er geen verf meer uit komt. Opnieuw schudden en drukken helpt niet. Stift omdraaien ook niet. Kortom: geld niet waard. Had beter een potje voegenverf met een kwast kunnen kopen.

Voegenverf Wit, Kwasten

Snel geleverd en de voegen zijn weer mooi wit!!

Voegenreparatie Wit

Fantastisch product en een perfecte handleiding erbij. Klopt allemaal. Het resultaat na aanbrengen is super. Bedankt voor jullie product.

Voegenstift Lichtgrijs

Alles is naar wens verlopen!!

Voegenverf Crème

Product ging dekkend erop, het vloer ziet er veel beter uit. fris en licht uitstraling. Toppie.

Voegenreparatie Grijs

Goed materiaal om mee te werken. Snelle en accurate verzending. T.a.v. handleiding misschien aanvulling dat materiaal ook in kleinere hoeveelheden aan te maken is.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Het is een wonder en heel bijzonder!! Deze voegenstift geeft elke badkamer en toilet een lift!! Ik had helemaal geen haast en was dan ook erg verbaasd.... het klusje was binnen no time geklaard

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Wit

Ongelofelijk! Vaak zie je reclame’s wat in het echt echter vaak niet waar blijkt te zijn. Toch is dit anders het is precies zoals op de video’s te zien is. Het is super gaaf dat je voor 16 euro je hele badkamer weer kan opknappen. Een echte aanrader! Super stift!

Voegenstift Grijs

Hier was ik al een tijd naar op zoek. Wat een geweldig product. Voeg ziet er weer als nieuw uit

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Heel goed in gebruik.

Voegenverf Wit

Goed product, dekkend op donker verkleurde voegen. De inhoud lijkt weinig, maar het potje is nog voor meer dan de helft gevuld nadat de hele badkamer onderhanden werd genomen.

Voegenstift Grijs

Superstift, ik heb de grijze voegenverfstift gebruikt voor het toilet. Na bestellen de volgende dag om 14:30 al in huis. Deze ongeduld begon om 15:00 met de voegen van het toilet en dezelfde avond was ik klaar. Super trots op mijzelf en super blij met de voegenverfstift. ✨

Voegenverf Zwart, Kwasten

Top! Werkt perfect! Niet gaan knoeien met andere kwastjes!

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten

Deze kwasten zijn geweldig. Ik heb ze gebruikt om de voegen verf op op de badkamervloer voegen aan te brengen. Het werkt veel fijner dan met de stift en het resultaat is prachtig.

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Prima set kwasten blijven ook goed tijdens werk maar niet te hard drukken

Voegenstift Wit

Ik heb er twee besteld voor douche snelle levering zeer goed product ga er nog bijbestellen voor wasplaats zéér tevreden!!!

Voegenstift Crème

Super snelle levering. stift doet prima wat hij moet doen:)

Voegenstift Wit

het viel mij een beetje tegen eerlijk gezegd. Na alle reviews dacht ik dat het iets geweldigs was. De muren van mijn wc heb ik met 1 stift voor een kwart kunnen behandelen. Daarna ben ik overgestapt op witte verf die ik met een dun kwastje heb aangebracht; een beter resultaat...

Lingewei 41

4004 LK Tiel