Goed spul! Makkelijk om mee te werken. Hopelijk slijt het niet snel, maar daar komen we nog achter.
Wat een wondermiddel. De kitranden op ons toilet zien er weer fris en strak uit. We hoeven nu niet meer opnieuw te laten kitten door de aannemer. Ik ben wel benieuwd of het zo mooi blijft na een paar keer schoonmaken.
De voegenstift dekte zelfs de supervieze voegen in de tegelvloer van ons toilet. Met voegenstift en kitstift ziet ons toilet er weer als nieuw uit. Geweldig! Enige minpuntje was dat de stift sneller leeg ging dan gedacht; voor de wanden van ons toilet heb ik toch een 2e stift nodig.
Ideaal! In de aanbouw gevoegd met te donkergrijze voeg die niet aansloot bij bestaande gedeelte. Opgelost met de voegenstift, top!
Ik ben erg tevreden met de stiften en voegenverf, Alles ziet er nieuw en fris uit.
Super! Het werkt echt heel erg goed vooral na laag 2 is het als nieuw! Mijn stiefmoeder en schoonmoeder gaan ze ook bestellen echt top! Snelle levering ook
De kleur is super. Het resultaat ook. Wel zijn er veel stiftpunten nodig om een hele vloer gedaan te krijgen. De punt is kwetsbaar en bij wat grovere voegen snel stuk.
Beste Tineke, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Om vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje te voorkomen dient u de gebruiksaanwijzing goed te volgen (zie hieronder): Eerst het stiftpuntje op een vlakke plaats voorzichtig een paar keer drukken (een paar keer pompen) totdat de verf uit het puntje stroomt, daarna kunt u gemakkelijk over de voegen heen gaan. Dus de stift niet ingedrukt houden tijdens het verven van de voegen. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van het stiftpuntje. Bij te ruwe voegen raden we altijd extra reservepunten aan. Deze zijn ook los te koop via onze webshop. Anders is misschien Voegenverf wel een betere/goedkopere optie? Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Prima product. Snelle en correcte levering
Het product lijkt niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld. De verf hecht goed in de voeg en verwijdert makkelijk van de tegels. Het resultaat is een strakke nieuwe voeg in een egale kleur. Aanbevolen!
Geniaal! Had ik dit maar eerder geweten. In eerder huis hoop moeite gedaan om witte voegen wit te krijgen. Nu weet ik niet of dat net zo'n succes is al het zwart maken van mn grijze voegen, maar wat is mn badkamer en toilet hiervan opgeknapt. Heel gemakkelijk in gebruik, veel verf komt er wel uit de punt, soms wat over de rand van de voeg (dat vond ik wel spannend of ik dat netjes wegkreeg, en dat lukte).
Fijn product en makkelijk in gebruik! De kleur klopt met de afbeeldingen. Liever voor de iets donkere gaan, als voor de lichte bij twijfel.
Makkelijk in gebruik! Als proef eerst 1 stift gekocht van 2 verschillende kleuren. Heel blij met het resultaat en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Zeker een aanrader.
Top spul! Ik had eerst mijn voegen antraciet geverfd, maar vond dat toch niet zo mooi. Dus beige gekocht en ik ben zeer blij met het resultaat. Het lukte ook probleemloos om eerst de voegen antraciet te maken en vervolgens beige over te verven, een veel lichtere kleur.
Ik was erg sceptisch maar toch geprobeerd Wat een geweldig product is dit! Het is ook heel makkelijk in gebruik en de instructies warm ook duidelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die een knappe voeg wil hebben
Handig snel voegen opfrissen , met heldere kleur.
Top, deze voegenreparatie, eindelijk vulmiddel gevonden dat mooi is en blijft zitten.
Waar iets kleins groot in kan zijn!!!
voldoet aan de verwachtingen
Beste, gisteren de stift ontvangen en ben meteen begonnen. De voegen kreeg ik niet meer schoon en dat stoorde mij al lang. Een TOP product, jullie voegenstift! Vraag me alleen af of ik het met 1 stift ga redden om de hele badkamervloer weer mooi en fris te krijgen? We gaan het zien! Groetjes Anja
Ik ben heel tevreden over de bestelling en levering van de voegenstiften. De stift werkt gemakkelijk en goed. Helaas heb ik de kleur niet goed ingeschat en zal ik naar een oplossing moeten zoeken.
Voegenstift werkt echt mega makkelijk! Zorg dat je tussendoor ook schud voor mooi resultaat
Makkelijk te verwerken. Goede kwaliteit. Doet wat het belooft.
Snel geleverd en goed product. Heb inmiddels nog 3 stiften met extra punten bij besteld
Voor het verven van mijn voegen in de toilet en volledige badkamer heb ik eigenlijk alleen de twee kleinste kwastjes gebruikt, de grotere formaten niet. Het zou handig zijn als deze twee misschien ook los te verkrijgen zijn i.p.v. in een pakket.
Prima product, makkelijk in gebruik. Binnen een handomdraai heb je weet frisse voegen. Kan nog niets zeggen over de duurzaamheid.