Ik ben heel blij met de voegenstift. het werkt makkelijk en smeert niet!
De reserve punten van voegenstift zijn prima. Over de voegenstiften zijn we ook goed tevreden. Prima resultaat.
Ontevtter werkt perfect, wel aan te raden om handschoenen te gebruiken met het aanbrengen.
Binnen een uurtje de badkamer weer opgefrist. Heel makkelijk te verwerken. Resultaat helemaal top. Had eerst twijfels over de hoeveelheid materiaal in het zakje, maar precies genoeg. Had ik dit maar eerder gedaan !
Werkt prima en de kleur is precies als onze vloertegels.
Deze voegenstift werkt goed en is erg makkelijk aan te brengen!
Perfecte oplossing voor de voegen in mijn badkamer!. Geen geknoei! Dik tevreden over de voegenstift en ontvetter, ook voor de snelle service.
Super blij mee! Mijn badkamer ziet er als nieuw uit
Ik heb de vloer van mijn keuken en woonkamer gedaan , mijn voegen waren heel donker geworden en heb ze terug beige gemaakt . Ik ben super enthousiast over dit product . Toen het potje toekwam schrok ik even omdat het zo klein was maar heb overal een dikke laag op zitten en het is nog half vol . Een echte aanrader ! De leveringen waren ook super snel
Ik kon ze niet gebruiken! De voegen van mijn bad zijn van siliconenkit en op dat spul kan je geen verf aanbrengen. Dus kon ik de stiften niet gebruiken. Dit hoorde ik pas nadat ik een voegenstift had geprobeerd te gebruiken. Ik geloof niet dat ik het bij jullie advertentie heb gelezen.
Beste Johannes, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Voegenstift is niet geschikt voor siliconenvoegen of siliconenkitranden. Daarvoor hebben we een apart product voor: de Kitstift. Dit melden we ook duidelijk en overal op onze webshop. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Doet perfect zen werk en is makkelijk te hanteren, wel benieuwd hoelang het mooie resultaat houdt.
Doet wat het moet doen. Ontvet en maakt de voegen goed schoon die je wilt verven.
Net nieuwe badkamer gezet, kleur van de voegen volledig verkeerd gegaan en pas gezien wanneer vloer en wand reeds gevoegd waren. Met deze stift volledige badkamer opnieuw ‘gevoegd’. Supersnel en gemakkelijk met zeer goed resultaat! Met andere woorden: top product.
Na 1 maand, en bijna dagelijks dweilen {keukenvloer) is de voeg nog steeds mooi van kleur. De stift werkt supermakkelijk. Ik twijfelde over welke kleur ik moest kiezen. Via de chat foto's gestuurd en goed advies gekregen. Snelle levering. Vloer en voegen goed schoon en vetvrij gemaakt met de Tulipaint Ontvetter. En toen aan de slag. Mooi gelijkmatige inkt afgifte. Toen ik een klein beetje buiten de voeg kwam kon ik het zo weghalen met 'n vochtig doekje. Ook geen nare geur van de inkt. Droogt snel. En handig dat ik de punt halverwege om kon draaien zodat de lijn mooi strak bleef. Erg tevreden!!
Prima artikel - ik heb de voegen van mijn badkamer voorzien van mooie nieuwe witte voegen en ze zien er weer als nieuw uit !! Snelle levering en goede kwaliteit
Voegenverf was echt top, de kitstift werkt helaas niet. Met de stift veeg ik de eerder aangebrachte verf er steeds af. Er zitten nu overal rare vegen en strepen.
Beste Naomi, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Om een mooi eindresultaat te krijgen is het belangrijk om de eerste verflaag op de kit goed te laten drogen, daarna kunt u de tweede verflaag aanbrengen. Deze info vindt u ook terug op de verpakking van de Kitstift. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Fijne stift, soms wel 2x stiften om goed dekkend te krijgen.
Voegenreparatie/voegvuller snel in huis. Als klusjesman met 2 linkse handen is de klus zelfs te klaren met de duidelijke beschrijving. Samenstelling voegsel is top! Alleen heb ik achteraf een te lichte kleur gekozen.. Zilvergrijs moest lichtgrijs zijn
Mooi dat alles op een plaats besteld kan worden. Compleet set bij jullie gekocht: voegenstift en ontvetter. Resultaat is uitstekend!
De oplossing voor voegproblemen. Super. Jammer dat tegelverkoop bedrijven jullie product niet kennen. Die vertellen dat je het niet kunt herstellen!! Wel dus met een goed resultaat van voegenstrif.nl
Heel handige kwastjes!! En de voegenverf werkt echt
Op advies van jullie klantenservice heb ik deze ontvetter gebruikt. Super krachtig en makkelijk te gebruiken. Ik had het niet verwacht eerlijk gezegd. Want hiervóór had ik nog een paar bekende merken uitgeprobeerd maar helaas zonder resultaat. Mijn voegen zien er nu super schoon uit en klaar om te beginnen met voegen verven.
Gebruikt voor het ontvetten van mijn kitranden, perfect en zeer tevreden over de resultaten!
De chatsessie voorafgaand aan de aankoop was voor mij erg belangrijk om te kunnen beoordelen of ik het juiste product zou kunnen kopen. Daarna heb ik het product gekocht St vervolgens volgens afsprak werd geleverd. Product was in overeenstemming met de info via de chatcessie. Bedankt
Ik kocht de voegenstift alhoewel ik er ook mijn twijfels bij had. Ik kende het product niet en er worden vaker 'innovatieve ' artikelen aangeboden die dan niet aan de verwachting voldoen. Maar ik ben nu blij dat ik het toch gekocht heb. Het werkt gewoonweg goed. Ik ben begonnen met de meest vervuilde voegen. Het resultaat is helemaal ok.