makkelijk aan te brengen top product
Wat een wondermiddel. De voegen trekken geen water meer in. Ik ben benieuwd hoe lang ze zo blijven.
Werkt super
Na gebruik van de voegenstift en ontvetter lijkt de badkamervloer weer als nieuw. Je hoeft niet super handig te zijn, want de stift is eenvoudig in gebruik. Ik had het bestaan van de voegenstift veel eerder moeten weten.
Top product. Onze nieuwe voegen in de doucheruimte en badkamer zijn al een tijdje met dit product beschermd. Normaliter worden de voegen wat donkerder als water op komt. Maar nu blijven ze de originele kleur houden onder water. Dit verklaart al dat ze goed beschermd zijn. Dank jullie wel!
We wonen in een oud appartementje en door slecht ventilatie hebben we constant condens op de ramen. Al jaren hebben we last van schimmelgroei op de kitranden. Al klein weekje heb ik de kitranden rondom de kozijnen met jullie Kitbeschermer behandeld. Nu valt me op dat er geen water meer op de kitranden blijft staan. Ik denk dat het probleem nu echt opgelost is.
Werkt PERFECT! Ik was allang opzoek naar zo'n product!!!!
Perfecte snelle service, ongelooflijk goede kwaliteit, compleet als nieuw, vele kleurkeuzes en echte hoogkwalitatieve stift die echt permanent kleurt. Kortom een toppertje, moet je in huis hebben. Heel gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te brengen, kleurt zoals beschreven, echt supergoed !
Wat een mooie uitvinding ! het werkt heel simpel en fantastisch. Mijn gang ziet er weer super netjes uit. Echt een aanrader
Wow! Makkelijk aan te brengen. Makkelijk schoon te maken en de vloer lijkt wel als nieuw. Het hele huis knapt er van op! Topper!
Heel blij met het resultaat, de verf is makkelijk aan te brengen en mijn vloer is enorm opgeknapt door de frisse voegen. Mijn voegen waren eerst heel donker en nu lichtgrijs waardoor de hele vloer nu frisser en lichter oogt. Aanrader!
snel geleverd, werkt goed.
Makkelijk in gebruik
Moeilijk om de juiste kleur te vinden, jammer dat er geen testpakket bestaat. Handig in gebruik.
Snel geleverd, kleur perfect en eenvoudig aan te brengen met de stift. Een dingetje is wel dat de omkeerbare stift wel helemaal kapot was toen we de voegen hadden gedaan... Dus voor een 2e keer overdoen ging niet... Dus extra tipje erbij zou niet overbodig zijn.... Verder zeer tevreden
Ik had niet verwacht dat dit zou werken maar het werkt echt! Gemakkelijk aan te brengen en een prachtig resultaat...
Prima resultaat, voldoet aan de verwachtingen. Handig in gebruik. Echt een aanrader.
Nieuwe vloer verkeerde voegkleur. Met 2 stiften hele gang bijgekleurd. super resultaat en een hoop werk bespaard . bedankt super product . m v g Michael
Goed spul en gemakkelijk te maken plus te gebruiken.
Bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beste Jeremy, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat jammer om te horen dat uw Voegenreparatie nog niet geleverd is. Dit ligt echter niet aan ons. PostNL heeft op dit moment erg druk om alles op de eerstvolgende werkdag te leveren. Ik raad u aan om contact te zoeken met onze klantenservice. Ze kunnen u verder hiermee helpen. Alvast bedankt voor uw begrip en geduld! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
ik ben met deze Tulipaint-producten begonnen met de stiften. De punten daarvan en het gebruiksgemak waren ideaal (alhoewel het steeds schudden van de stift een nadeel was) maar de voegenverf + kwasten zijn een prima alternatief. Kwalitatief zijn de kwasten heel goed (en ik heb veel ervaring met kwasten). Ik vond het nu alleen weer een nadeel dat je steeds in de verfpot moest dopen, maar dat voelde ik waarschijnlijk zo omdat ik een heel groot oppervlak had te doen (120 m2). Al met al ben ik zeer tevreden over de Tulipaint-producten. Echt beter dan één van de gedoodverfde concurrenten (mag geen naam noemen denk ik, maar een toonaangevend merk).
Kleurt zeer goed bij een propere voeg. Daarom eerst jullie ontvetter gebruikt.
Geweldig! En zo simpel om zelf te doen. Het ging vliegensvoeg, uh vliegensvlug. Perfect dus. Ontvetter werkt ook super!
Super voldoet helemaal aan onze verwachting het is net of we weer een nieuwe badkamer hebben.
Onze douchecabine is door het gebruik van de voegenstift ontzettend opgeknapt.