Kitstift Donkergrijs / Antraciet

Makkelijk in gebruik en supermooi resultaat!!

Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Niet duur voor wat het doet. Ik heb witte voegen in de woonkamer en heb deze beschermd met de voegenbeschermer nano van tulipaint. Om te testen heb ik rode wijn op de behandelde voeg gedaan. Het resultaat was boven verwachting: mijn witte voeg bleef gewoon 100% wit en trok helemaal niets binnen.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Great pens, we bought the white ones to paint over grey grout and it worked very nicely. Only con is that we had to use more than 5 pens to paint the tiles for a fairly small bathroom. The 60m "promise" did nor really work out. The pens started to become rather dry after awhile and really hard tu use.

Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Mooi hoe deze stift werkt. Draaien aan de onderkant en de verft vloeit uit in het kwastje. Kitstift werkt zeer makkelijk en het eindresultaat is verbluffend.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Zilvergrijs

Wat een geweldig product De scheurtjes in de voegen zijn snel en netjes gerepareerd en mooi op kleur Top product

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Wit

Gekocht om de grijze kitranden in de toilet wit te maken en dat is goed gelukt. Ik ben erg tevreden met het resultaat!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Fijne manier om je voegen een nieuwe kleur te geven. Ons toilet ziet er met deze simpele oplossing als nieuw uit. Erg blij mee.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Prima voegenstift! Snel geleverd!Aanrader!

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten, Ontvetter

Zeer snel bezorgd. Heb de badkamer vloer laten shinen met de gemakkelijk hanteerbare verf

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Kitbeschermer Nano, Kwasten

Snelle levering en alles duidelijk. Top service

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten

Voegenbeschermer Nano

Werkt goed op de voegen en geeft laat geen vlekken achter

Kitstift Wit, Ontvetter

Goeddekkende verf en goed afstotend tegen water.

Kitstift Crèmewit, Ontvetter

Topproduct. Makkelijk aan te brengen en snel geleverd. Geeft een mooi resultaat.

Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Echt geweldig product. In 1e instantie veel geld voor een potje van 125ml maar verbruik is echt minimaal. Heb alle voegen van mijn badkamer ermee behandeld en heb nog een kwart over. Dit noem ik nog eens waar voor mijn geld.

Voegenreparatie ZIlvergrijs

Werkt heel makkelijk. Met 2 linkerhanden de badkamer weer netjes!

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Perfecte kleurmatch! Blijft goed zitten, voeg is weer als nieuw. Heel tevreden over.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ssupper vlug nieuwe voegen . De stiften deden wat ervan verdacht werd. Ik ben zeer tevreden . Ik hoop dat ze nu ook doen wat er beweert word. Dat de witte Voegen blijvend zijn . Maar zeker 5sterren waard Groetjes Marleen

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenreparatie Zilvergrijs

Perfecte voegenreparatie, mijn douchecabine lijkt weer nieuw.

Kitstift Donkergrijs / Antraciet

Echt top. Heel makkelijk aan te brengen en ziet er super mooi uit.

Voegenstift Zilvergrijs

Top stiften werkt zoals het moet horen verwijderd de verkleuring van de voeg goed

Kitstift Wit

Super dekking op siliconenkit!! Zeer handig in gebruik en snel droog..!!

Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Ik heb de muur eerst ontvet en daarna voegenbeschermer opgebracht. De voegbeschermer is gemakkelijk aan te brengen met de kwastenset van Voegenstift.nl. Na 48 uur drogen rollen de druppels water van de voegen af en trekt er geen vocht meer in de voegen.

Kitstift Zwart, Ontvetter

Wat een top product! Zwarte kitstift gekocht voor de kitranden in de keuken. Heel gemakkelijk aan te brengen en het blijft strak zitten. Aanrader.

Voegenstift Grijs

Handige voegenstift; de juiste kleur is online wel wat lastig te bepalen…. Maar eindresultaat is verfrissende look!

Voegenbeschermer Nano, Ontvetter

Werkt erg goed. Voegen zijn nu echt geimpregneerd. Kost wel wat, maar het werkt echt.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Ontvetter

Lingewei 41

4004 LK Tiel