Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Erg goed resultaat, zeker nadat we door allerlei andere producten teleurgesteld zijn. Duidelijk dat de voegen nu niks meer intrekken. Levering kon wel ietsjes sneller. Ik weet niet of het aan jullie of PostNL lag maar mijn bestelling kwam wel 1 dag later dan gepland binnen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Kitbeschermer Nanostift

Goede stiften en snelle bezorging. Helemaal fijn!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitbeschermer Nanostift

Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Ontvetter maakt prima schoon. Goede hechting van de verf.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Een kwestie van eraan te beginnen...! Het effectieve resultaat zet aan om verder te zetten. Stimulerend!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift

Prima spul voor de lange duur. Stift is makkelijk in gebruik echt watervast voor op de douchevloer.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Mijn badkamer is er weer helemaal door opgeknapt. Simpel aan te brengen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Lichtgrijs

Werkt fijn. Is slijtvast. Mooie kleur, lichtgrijs.

Voegenbeschermer Nano, Kwasten

Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Heel blij met onze keuze voor Tulipaint Voegenbeschermer Nano.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Mooie oplossing om de voegen te kunnen impregneren tegen vuil en verkleuringen. De voegen zijn goed waterafstotend nu.

Kitstift Wit

Letterlijk een wondermiddel! Mijn man is een schilder en zelfs hij zei dat ik geen siliconenkit kan verven. Ik heb toch een kitstift besteld bij jullie en wat ben ik blij dat ik toch eigenwijs was en niet naar hem heb geluisterd. De verf dekt zeer goed zonder siliconenkraters of visogen! Mijn man geloofde me niet totdat hij zelf ging verven :) Hij gaat jullie kitstiften aanraden bij zijn collega's.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Voegenverf Wit

Ik gebruik de voegenstift die ik in het begin aankocht nog steeds, maar omdat ik veel druk zet, had ik nieuwe kogelpunten nodig. Ik heb ook een potje voegenverf gekocht omdat ik redelijk veel en donkere voegen heb (dan is één stift niet genoeg). Gaat heel vlot, droogt snel. Zeer handige stift om voegen mee te verven. Het resultaat mag er zijn! Ik had wel 2 lagen nodig voor een goed resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Voegenverf

Voegenreparatie Wit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten

Gaat er weert netjes uitzien en ik wacht nog op mijn andere producten die ik bij jullie besteld heb. Met vriendelijke groeten Arnold Raven

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Werkt perfect!! De voegen blijven nu mooi lichtgrijs. Voorheen werden ze donkergrijs als water op kwam liggen.

Kitbeschermer Nanostift

Super werkt echt top en snel Ga er nog 2 bestellen voor alle kitranden thuis

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Reservepunten zijn zeker bij oudere voegen nodig om bij te bestellen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Dit is een stift die echt werkt. Erg gemakkelijk en de punten zijn ook snel te verwisselen als ze zijn afgesleten.

Voegenstift Crème, Ontvetter

De voegenstift is gemakkelijk te bestellen op de website. De levering is snel. Binnen 24 uur is de bestelling is huis. Het is gemakkelijk en prettig werken met de voegenstift. Zonder te knoeien bereik je een prachtig resultaat. Onze tegelvloeren hebben door de voegenstift een mooie en verzorgde uitstraling gekregen. Echt een aanrader.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Wit, Ontvetter

Geweldig mijn badkamer ziet er weer als nieuw uit! De kitranden waren echt vies kreeg niet meer schoon en met deze stift ziet het er echt super uit! Een aanrader makkelijk klusje ook je wordt er super blij van het resultaat.

Voegenbeschermer Nanostift

Snelle levering en lijkt goed te werken.

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Super spul. Heel makkelijk beschrijving en makkelijk te gebruiken. Mijn badkamervoegen zijn goed geimpregneerd. De druppels water rollen mooi van de voegen af, super mooi om te zien!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

2 Voegenstiften en 5 reservepunten besteld. Snel bezorgd. En met de stiften hebben we weer mooie nieuwe voegen!! Echte aanrader!!

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Werkt prima zoals omschreven en is zelf buiten te gebruiken. Aanrader.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Perfect! Het toilet oogt ineens een stuk frisser. De grijze voegen zijn nu mooi wit. Met de stift werkte het ook nog eens heel eenvoudig. Ik raad het iedereen aan, de stiften zijn het proberen zeker waard!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Het is een handige en prachtige voegenstift. Ik heb in 4 uurtjes onze douche kunnen doen van 8 m2 met 3 stiften, maar dan zit het ook super bedekt. Goeie stiften voor die prijs

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Perfect ook om, door zagen beschadigde randen, weer mooi te maken. Heel blij met deze stift.

Lingewei 41

4004 LK Tiel