Moet het nog uitproberen maar het lijkt me een uitstekend product.
Werkt prettig, wel jammer dat het niet duidelijk is hoeveel meter voeg je gemiddeld kunt vullen en aan het eind van de verwerkingstijd ( niet vermeld) wordt het materiaal korrelig en is lastiger te verwerken.
had een potje besteld zonder er veel van te verwachten maar damn t werkt goed! ziet er na een week nog steeds als nieuw uit
Heel fijn product. Werkt makkelijk met een goed resultaat. Alleen jammer dat het houtje brak met het verwerken. Misschien zou een reservehoutje extra bij de verpakking een goed idee zijn.
super makkelijk aan te brengen, en het water nu rolt zo van de douche wanden waardoor ze mooi schoon blijven.
Werkt top! met die nanostift blijven mn voegen schoon.
Super goede stift. Mijn voegen bij mijn zwarte tegels waren te licht van kleur gevoegd. Nu met een zwarte voegenstift de voegen in gekleurd, en het resultaat is geweldig. Super blije en tevreden klant.
Geachte, Ik heb intussen al verschillende stiften gebruikt en het verbaast me telkens weer, wat voor een goed resultaat deze geven. De voegen blijven na het inkleuren een lange tijd ( meerdere jaren) mooi. Mvg, Luc
Een aantal voegen waren gebarsten in onze hal. Deze met de voegreparatie snel en heel gemakkelijk kunnen repareren. Een aantal lelijke voegen ook nog dun ingesmeerd met het mengsel en onze vloer lijkt weer als nieuw! Ik ben dan ook erg tevreden over het product. Een aanrader!
Heel blij mee:)
Heeeel handig als je dunne voegen wilt verven. De voegen stift is ideaal om weer een mooie kleur voeg te krijgen. Ben een zeer tevreden klant.
Gekocht om gele voegen door nicotine weer wit te maken. Niets werkte, zelfs chloor niet. Ik had dus ook van deze stift niet al te hoge verwachtingen, maar de voegen zijn schitterend wit geworden! Ben er heel blij mee. Het ziet er weer uit als nieuw. Dekt zelfs in 1x helemaal. Nu weer nieuwe stiften gekocht om nog een andere ruimte te doen:)
De kwasten zijn heel handig om mee te werken. Perfecte grote en liggen goed in de hand
Prima product snelle levering. Dik tevreden. M'n voegen zijn en blijven nu schoon.
Slecht je moet constant schudden voor een beetje verd
Beste A.G.M. , Bedankt voor het plaatsen van uw review! Echter hoeft u niet te schudden om verf uit de stift te krijgen, hiervoor dient u voorzichtig met de stift te drukken/pompen op een vlakke plaats. Daarna kunt u moeiteloos weer over de voeg bewegen met de stift. Het schudden is bedoeld voor het mengen van de verf voor gebruik. Wij adviseren altijd om op een vlakke plaats te drukken voorzichtig met de stift tot er verf uit de stiftpunt komt. Merkt u dat er minder verf uit de stift komt dan dient u opnieuw te drukken/pompen met de stift tot er weer verf uit de stiftpunt komt. U kunt dan weer verder met het verven van de voeg. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt echt super. Voegen zien er weer prima uit. Makkelijk aan te brengen en eventuele restjes verwijder je heel makkelijk met een doekje van de tegels
De voegen in de doucheruimte heb ik geverfd met de voegenstift. Het was wel even een werkje, ik ben er zo'n anderhalf uur mee bezig geweest. Maar het resultaat was geweldig! Alsof er een nieuw vloertje in ligt! De punt van de stift kun je heel gemakkelijk vervangen, wat bij een ruwe voeg na een tijdje wel nodig is. Zeer tevreden met dit product!
Werkt goed, slijt vooralsnog niet en is makkelijk aan te brengen. De badkamervloer is weer als nieuw! Superblij mee voor de verkoop van ons huis.
Had er al eerder gekocht, ben daarna voor goedkopere gegaan maar die vielen tegen dus nog maar een keer voor hier gegaan. Goedkoop was voor mij dus echt duurkoop
Werken super goed. Zeer aan te bevelen ! Echt het beste wat er op dat gebied te koop is.
Heel goede service, snelle levering. De kleurstiften werken heel fijn en dekken goed.
Hecht zich prima, wat een mooi resultaat! Top product!!!
snelle levering probleem met de stift is snel opgelost . snelle communicatie . deskundig advies
goeie manier om de vieze siliconenkit nieuwe leven te geven. de kit in de keuken lijkt weer nieuw.
O.b.v. advies van de tegelzetter heb ik jullie nano beschermer gebruikt op de voegen. Resultaat is zeer naar wens!