Voegenbeschermer Nanostift

Geweldig! Ik zou het iedereen aanbevelen! deze stift maakt het zo makkelijk om de voegen schoon te maken en zo te houden.

Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Prima om voegen herstelen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Zwart, Ontvetter

Heel lang opzoek geweest naar een goede oplossing voor een kit rand die ik maar niet geverfd kreeg.. Dit was echt de oplossing! Ontzettend blij met het eindresultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Ik had mijn blauwe tegels met witte mortel gevoegd want dat leek me lekker fris. Maar het bleek vooral véél te druk.. De grijze voegenstift gaf uitkomst. Het is dat je op één knie dubbelgevouwen onder de toiletpot ligt, anders was het een ontspannend klusje: gewoon met de punt over de voegen aaien en het pigment vloeit in de voeg! Ook positief verrast hoeveel verf er uit één stift kwam! Heb het hele toilet (lambriseringhoogte) met twee stiften kunnen doen. Ik ben fan

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Snelle en heldere bestelling en levering en goed product. Alles ziet er weer tip top uit ! Zeer eenvoudig aan te brengen.

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Verwachte er in eerste instantie niet veel van maar het werk echt, Heb het nu al enkele maanden op de voegen zitten en nog steeds zijn ze schoon. Wat een pracht product!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs,

Werkt top! De voegen in mijn badkamer zagen er niet uit. Ik had vanalles geprobeerd,maar niets werkte. Door de stift is het nu weer 1 kleur en ziet mn badkamer er een stuk frisser uit.

Voegenstift Lichtgrijs, Voegenstift Grijs

Heel gebruiksvriendelijk en een prachtig resultaat. De voegen ogen weer als nieuw!

Voegenverf Lichtgrijs, Ontvetter, Kwasten

Beetje poeder opgelost met heet water en dat op de voegen gesmeerd. Na 3 kwartier afgespoeld en nu wachten tot het droog is. Dan begin ik met de voegenverf. Ben al nieuwsgierig naar het eindresultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Zwart, Ontvetter

Met de insteek; baadt het niet dan schaadt het niet, de stift aangeschaft. De twijfel was ongegrond, de stift doet wat er beloofd wordt!

Kwasten, Voegenverf Zilvergrijs

Handige kwasten, ideaal om voegenverf uit potje mee aan te brengen.

Ontvetter

De ontvetter maakt het oppervlak goed schoon Wel vindt ik het aan de dure kant voor zo,n klein potje Maar wel prima spul

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Het is het een goede stift, makkelijk in gebruik en doet goed zijn werk. Mijn voegen waren echt heel lelijk, dus ik ga het 2x opzetten. Na 1x al een groot verschil

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Ontvetter

De ontvetter werkt goed en effectief.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nano, Kwasten

Geweldig product; voegen behouden volledig de eigen kleur na droging. Helaas heb ik het bijna volle blikje (in de hal met tapijt voor de wc) omgestoten, maar gelukkig zaten er nog een paar druppels in om de voegen in de vloer te behandelen. De bijgekochte kwastjes zijn een must voor het beste resultaat.

Kitverf Wit, Ontvetter

De kitverf werkt echt super. alle kitranden in de badkamer zijn gedaan en ik heb nog over ook. Ik had soms wel iets moeite om de dekking netjes te krijgen maar na 2 lagen was het resultaat prachtig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

De vettigheid vloog er vanaf, en met de Nanostift blijven de voegen schoon

Voegenreparatie Wit, Voegenstift Wit, Ontvetter

Lekkage in badkamervloer snel verholpen. Na verwijdering van poreuze voeg opnieuw gevoegd met voegenvuller. Nog niet de helft van het setje gebruikt Twee dagen later met verfstift gekleurd. Prima materiaal.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Top spul, werkt heel makkelijk en water rolt er zo vanaf

Voegenverf Zwart, Kwasten

Ziet er super mooi uit na het verven van de voegen van de vloer in de woonkeuken, garage en tuin.Kost wel wat werk maar het is het meer dan waard !! Kwasten zijn prima

Voegenstift, Reservepunten Kogel 5mm

In verband met de verkoop van ons huis heb ik inmiddels voor alle voegen, zowel wand- als vloertegels, Voegenstift gebruikt. Alles wat er oud en vies uitzag, ziet er nu weer als nieuw uit. Stom om dit pas te doen als je huis in de verkoop gaat, dus voor ons nieuwe huis ga ik het direct bestellen, zodat we zelf ook van een frisse badkamer en keuken kunnen genieten. Tip: bestel wel direct extra reservepuntjes.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prima product. Is zijn geld waard. De stift is makkelijk te gebruiken en geeft een goede dekking.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Doet wat het belooft. Maakt vuile geel geworden groeven terug mooi wit

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Wit, Ontvetter

Lijkt mij een goed product ga het zeker uit proberen

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Ontzettend makkelijk in gebruik! Ook de witte voegen maakte die makkelijk zwart. Voorzichtig doen met het puntje en niet te hard drukken op de voeg zelf en dan blijft die goed. Heel blij met het resultaat.

Lingewei 41

4004 LK Tiel