gemakkelijk en snel de voegen geïmpregneerd.
Fijne stift werkt perfect. Badkamer ziet er uit als nieuw
Stuk voeg weg en op snelle en eenvoudige manier gerepareerd. Super.
Makkelijk in gebruik, met het gewenste resultaat!
De stift werkt geweldig en de voegen zien er als weer nieuw uit. het bepalen van de juiste kleur was wel lastig waardoor we twee kleuren hebben geprobeerd.
Ik heb dit product nog niet kunnen gebruiken. Wel top de zeer snelle levering en het advies inzake het chatcontact dat we hebben gehad
Perfect zoals vermeld. Het werken met de stift ging vlekkeloos en snel.
Nooit gedacht een product te vinden die effectief de voeg mooi houdt en beschermt tegen vuil. Het is misschien niet goedkoop, maar het is het meer dan waard! Geen enkele andere manier was ons tot nu toe gelukt om de voegen proper te houden (ook niet met HG-producten). Wij hebben de ontvetter gebruikt (werkt heel goed en krachtig!), daarna de voegenstift gebruikt en daarna de transparante coating aangebracht. En dit in de 'vuilste ruimte' van ons huis waar we met vuile schoenen naar binnen en buiten komen. Ondertussen is het bijna een maand geleden en zijn de voegen nog steeds fris, helder en net als nieuw. We zijn dus heel tevreden en raden het iedereen aan. Binnenkort doen we ook de rest van ons huis. In nieuwbouwwoningen zouden ze dit product onmiddellijk moeten gebruiken na het plaatsen van een nieuwe vloer voor een lange bescherming.
Doet wat het moet doen. de stift werkt fijn en gemakkelijk pas wel op met het openmaken van de ontvetter, maar deze werkt ook super
Perfect! Ik weet niet wat a anders te zeggen.
Super spul, makkelijk in gebruik en goed resultaat
Levering was super snel. Resultaat is wat er beschreven is op de site !
Kost even wat tijd in de voorbereiding om eerst goed te ontvetten en af te nemen. Na verven een super resultaat terug gekregen was de tijd meer dan waard. Eindresultaat subliem nou even kijken hoe het houdt na enige tijd.
Werkt goed, geurloos. Verf blijft nader hand goed hechten
met wat tips van de klantenservice ging het super gemakkelijk en vlot ook,
Gemakkelijk aan te brengen en daarna de tegels schoonmaken. had wel 2 a 3 lagen nodig voor een goed dekking op sommige stukken maar het ging snel genoeg dus ik kon lekker door.
Hebben een lange tijd gezocht hoe we onze vieze voegen op konden knappen. De vloer zag er niet uit na 10 jaar gebruik. Via voegenstift weer helemaal top!!! Zijn er even mee bezig geweest 90 vierkante meter maar dan heb je ook wat. Dus helemaal SUPER!!!!!
Reservepunten meteen besteld bij voegenstiften. Nu een punt vervangen. Gaat heel makkelijk. En werkt daarna weer veel prettiger. Aanrader.
Ik heb geen ervaring met andere producten maar ik vind deze wel echt top. Oude grijze voegen weer mooi wit! Of het echt 60m is weet ik niet, ik heb de keuken er mee gedaan en heb wel meerdere keren er overheen moeten gaan. Maar al met al, super product!
Handige stift, doet wat ie belooft. Hecht goed en spectaculair effect in de badkamer. Gemakkelijk in gebruik. Dit is alweer mijn 2e bestelling voor de badkamer van een van onze kinderen.
Ik dacht dat niks pakte op kit dus ik had mijn twijfels maar de kitranden bij ons waren ranzig en verkleurd. nu zijn ze weer prachtig wit. De stift werkt heel fijn en ik had maar 2 laagjes nodig voor een goede dekking. ook een hele duidelijke handleiding. echt een top product!
Zeer makkelijk in gebruik, ook in delen te gebruiken.
Bestelling kwam later aan dan verwacht maar deze stiften werken super goed. snel en gemakkelijk in gebruik en duidelijke handleiding.
Super fijn product. Dekt goed en is fijn om aan te brengen.
Damn wat goed!!! Niet normaal!! Ik was er een beetje huiverig over.. 125ml en dat voor 50 euro.. wc badkamer alles weer top!!!