Werk wel
heel gemakkelijk in gebruik. met het kwastje kan je het precies aanbrengen.
Goed produkt. Levering volgens planning
Super product blijft mooi wit na poetsen gemakkelijk te gebruiken!tevreden
Weer mooi witte voegen
Goed schudden, een paar keer op uiteinde stift drukken zodat verf er naartoe stroomt en beginnen maar! Heel makkelijk, met uitstekend resultaat! Blijft heel goed zitten in vochtige ruimtes. Prima!
zeer gemakkelijk aan te brengen
Super verf om je voegen mooi mee te maken. makkelijk aan te brengen en nadien met een sponsje super op de tegels te verwijderen.
Werkt perfect!
Fijne stift, snel geleverd, nu weer mooie witte kit in de badkamer. Eerst maar eens kijken hoelang het mooi blijft voor de 5 sterren.
Was niet zeker wat ik er van moest verwachten, na enkele weken zijn de voegen nog steeds schoon. top product.
De stift werkt prima! De verf is gemakkelijk van de tegels te verwijderen en gaat lang mee.
De voegen van de douche zagen er na het schoonmaken met de ontvetter al een stuk schonen uit, geweldig spul, ik denk dat ik het als het weer nodig is los ga bestellen.Alleen om schoon te maken.
snel en gemakkelijk aan te brengen. De badkamer ziet er weer keurig uit.
Ik kwam thuis van mijn werk en de aannemer had een witte voeg tussen mijn betontegels gedaan. Terwijl ik om grijze voeg had gevraagd. Dit was een grote teleurstelling. Eerst een tip van internet geprobeerd maar dit werkte niet. Dus de voegenverf besteld. Ik ben zo blij met het resultaat. Het was zeer makkelijk aan te brengen. En ben nu de witte voeg die de vloer liet lijken op een hinkelbaan echt kwijt!! Dus super blij.
Snelle levering, had het de volgende dag al in de bus zitten! Zeer fijne stift om mee te werken en ik was zo klaar met een kleine douche ruimte.
Mooi spul voor kleine reparaties
Super fijne stift, kwam meer uit dan gedacht en werkt perfect! Foto’s toegevoegd van voor en na.
Geweldig product doet wat hij moet doen en goede beschrijving
Werkt erg goed. Bestel wel extra punten mee, zodat je meer meters kan maken
Ondanks het kleine potje hebben wij een hele benedenverdieping van frisse voegen kunnen voorzien. Het aanbrengen vergt wat geduld, maar het is de moeite waard!
Het duurde wel langer dan verwacht tot het aankwam maar zodra je ermee begint gaat het als een trein. De stift werkt heel eenvoudig en fijn: draaien en gaan.
Prima product, vergt wel wat werk. En let op je stiftpunt om de 60 meter te kunnen halen, als die gerafeld is krijg je geen verf meer uit de stift
Voor mijn keukenvloer met brede voegen wel 4 stiften moeten gebruiken, maar wel met en uitstekend resultaat!
Prima vetoplosser en nadien goede hechting van de voegenverf.