Voegenreparatie Wit, Voegenstift Wit ,Ontvetter

I like it. It is very easy en efficient

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Werkt goed hoef je niet al je voegen uit te uit te halen en het is makkelijk aan te brengen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten, Kitstift Lichtgrijs

Eerlijk gezegd vind ik het erg prijzig voor een klein potje. Maarrr...het werkt echt goed. De verf wordt in de voeg gezogen en na een paar minuten kan je de verf makkelijk van de tegels verwijderen. Het ziet er daarna uit of je nieuwe voegen hebt. Hoe het er na verloop van tijd uitziet weet ik nog niet. kwasten werken prima, maar door de schurende werking slijten ze snel en heb je er wel een paar extra nodig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit, Ontvetter

Heb dit product gebruikt in douche en toilet die in 1 ruimte zijn. Eerst met de ontvetter en dan met de voegenstift. Zeer gebruiksvriendelijk en prachtig resultaat. De voegen zijn terug mooi wit. Precies zoals ik het wou.

Voegenstift Wit

Werkt uitstekend. Wij hadden vieze voegen aan de onderkant door andere kleur voeg van de vloer. Alles netjes weg kunnen werken. Zelfs nog een afgebladderd stukje van het bad mee weggewerkt. Ik hoop dat het goed blijft zitten.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

In het begin wist ik niet wat ik van de voegenstift kon verwachten. Het resultaat is echt top geworden. De badkamer ziet er weer een stuk frisser uit. De stift is zijn elke euro waard geweest

Voegenreparatie Grijs, Voegenstift Grijs

Zeer tevreden over , doet wat het moet doen. Stift maakt het helemaal af

Voegenstift Wit

Super fijn. Werkt prima. Alleen had ik geen idee hoeveel je ermee kon doen. Dus had er nog 1 nodig.

Voegenstift Wit

Helaas leverde de stift niet het gewenste resultaat op. De stift was al snel niet meer te gebruiken. Er worden nu gekeken naar andere oplossingen, maar wel 3 opengebroken stiften.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 5mm

Uitstekend, perfecte service; snelheid. Product werkt goed.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Grijs, Voegenreparatie Grijs

Super spul , ziet er

Kitstift Wit, Ontvetter

Zeer fijne stift en echt super makkelijk in gebruik. vond wel dat je heel snel al weer moest draaien

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Het werkt dus echt! De vergrijsde voegen zijn nu weer wit. Enige reden dat ik 4 sterren geef ipv 5 is omdat de pen vrij snel leeg is. Dus ben je van plan grote oppervlakte te doen, dan is het een dure oplossing. Maar het werkt dus wel ;).

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Douche is weer als nieuw. Nadat de douche langzaam smerig werd door de vele voegen, en het er niet meer goed uit te poetsen was, bood deze voegenstift echt uitkomst! Heel fijn dat het ook niet zo chemisch is. Handig om erbij te hebben. Zou de volgende keer de 3mm punten ook mee bestellen. Heel fijn dat er geen symbolen als 'dit is giftig', 'raak niet aan met je handen' etc op staan. Het voelt niet zo chemisch en werkt toch heel goed.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Doet wat je er van verwacht

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Het is even wennen om te beoordelen wanneer er weer moet worden gepompt, maar dan werkt het goed met uitstekend resultaat. Ook bij smalle voegen een uitstekend resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs, Voegenreparatie Lichtgrijs

Het pakje voegenreparatie bevat alles watje nodig hebt om je voegen te vullen. Makkelijk aan te maken en te gebruiken. Het stokje om te voegen is wat moeilijk. Beter met spatel of gewoon met je vinger. Met plezier mee gewerkt.

Voegenstift Grijs

Goed vullende voegenstift! Erg makkelijk te gebruiken.

Voegenstift Zwart, Voegenverf Wit, Kwasten

Handige stift, dekt goed en was genoeg voor de badkamervloer en de toiletvloer. Past niet in hele smalle voegen. Potje voegenverf met kwasten is in verhouding voordeliger en kun je op iedere voegbreedte gebruiken. Klein potje (witte) erg dunne verf, dekte pas goed na 2/3 lagen. Ziet er wel weer fris uit nu. Zwarte stift dekt beter (vanwege de kleur denk ik) Hele fijne kwasten voor alle voegbreedtes, ideaal bij de voegenverf.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Voegenreparatie Wit, Ontvetter, Kitstift Wit

verbazend goed product ,werkt netjes ,alleen wel reservepunten bij bestellen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Wit

Ik had erg verkleurde kitranden maar met deze stift zijn ze weer mooi wit. De stift werkt heel simpel en vrij snel zodra je de slag te pakken hebt. Ik had wel meerdere lagen nodig voor een goede dekking.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Wit

Ik heb het product in kleine porties aangemaakt zodat het niet zou uitdrogen voor ik het had aangebracht. Het aanbrengen zelf doe je met het bijgeleverde stokje. Dit vraagt enige behendigheid. In het begin gaat dit vlot maar vanaf dat het stokje wat vuil is, is het meer knoeien. Ik ben overgestapt op het aanbrengen met mijn vinger. Dit ging voor mij gemakkelijker. Ik heb de voegen nadien nog behandeld met een kleurloze voegenstift. Handig om aan te brengen met het ingebouwde penseel. Het product zorgt ervoor dat het water niet langer in de vroeg dringt maar er bovenop blijft staan. Na drogen geheel onzichtbaar. De stift volstond voor één wand van onze douche (2,5 vierkante meter, tegels 10x30, voegdikte 4mm).

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Lichtgrijs

Stiften zijn kleur vast en het blijft goed zitten. Moest de pen wel steeds activeren door de stift in te drukken. Prima mee te werken, ben te vreden.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt uitstekend en makkelijk in gebruik

Voegenverf Wit

Heb in het verleden vaak genoeg voegstiften gekocht, maar dat was altijd van korte duur. Dit is de tweede keer dat ik een blikje voegenverf heb besteld, I love it!! Ja zeker de strijd aangaan met de vieze voegen in de badkamer. Mijn dochter krijgt thuiszorg met douchen , ik ben haar mantelzorger en woon bij haar in en bij haar dochtertje mijn kleindochter Evangelina. Dus veel verpleegsters hebben wij door de jaren heen gezien. Dus hun gedachten over de badkamer spreken boekdelen. Reacties zoals"Whow hebben jullie nieuwe tegels, I s de badkamer gedaan vernieuwd??? Je ziet wel degelijk verschil het is als nieuw. Ja dat maakt de mens blij ik bedoel een badkamer dient toch schoon te zijn ook de aanblik toch? Tot een verpleegster zei ik denk dat ik ook in mijn badkamer ga beginnen en ik heb haar een papiertje gegeven met daarop de naam van de verf. Zij vertelde laatst ik ga het ook bestellen. Ik zou het iedereen aanraden!!! Ben er dolblij mee ook mijn dochter danu wel!!!

Lingewei 41

4004 LK Tiel