I like it. It is very easy en efficient
Werkt goed hoef je niet al je voegen uit te uit te halen en het is makkelijk aan te brengen
Eerlijk gezegd vind ik het erg prijzig voor een klein potje. Maarrr...het werkt echt goed. De verf wordt in de voeg gezogen en na een paar minuten kan je de verf makkelijk van de tegels verwijderen. Het ziet er daarna uit of je nieuwe voegen hebt. Hoe het er na verloop van tijd uitziet weet ik nog niet. kwasten werken prima, maar door de schurende werking slijten ze snel en heb je er wel een paar extra nodig.
Heb dit product gebruikt in douche en toilet die in 1 ruimte zijn. Eerst met de ontvetter en dan met de voegenstift. Zeer gebruiksvriendelijk en prachtig resultaat. De voegen zijn terug mooi wit. Precies zoals ik het wou.
Werkt uitstekend. Wij hadden vieze voegen aan de onderkant door andere kleur voeg van de vloer. Alles netjes weg kunnen werken. Zelfs nog een afgebladderd stukje van het bad mee weggewerkt. Ik hoop dat het goed blijft zitten.
In het begin wist ik niet wat ik van de voegenstift kon verwachten. Het resultaat is echt top geworden. De badkamer ziet er weer een stuk frisser uit. De stift is zijn elke euro waard geweest
Zeer tevreden over , doet wat het moet doen. Stift maakt het helemaal af
Super fijn. Werkt prima. Alleen had ik geen idee hoeveel je ermee kon doen. Dus had er nog 1 nodig.
Beste Calista, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Met elke voegenstift is maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte te verven bij een voegbreedte van 5mm. Dit staat ook vermeld op de verpakking van de stift en op de product pagina. mocht de stift eerder al leeg lijken kan dat liggen aan de stiftpunt die versleten of stuk is of bij wandvoegen de manier waarop de stift vast gehouden wordt. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Helaas leverde de stift niet het gewenste resultaat op. De stift was al snel niet meer te gebruiken. Er worden nu gekeken naar andere oplossingen, maar wel 3 opengebroken stiften.
Beste Johan , Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Mocht dit gebeurt zijn bij wandvoegen kan het zijn dat afhankelijk van hoe u de stift vast hield dat de verf telkens achterin de stiftpunt loopt waardoor u dus problemen kan ervaren met verf uit de stift krijgen. Het beste helpt dan om de stift zo veel mogelijk schuin te houden met de stiftpunt als laagste punt en regelmatig voorzichtig te drukken met de stift. Het kan ook zijn dat de stiftpunt versleten of beschadigd was waardoor er geen verf meer uit de stift kwam. Hoe lang u met een stiftpunt kan doen is afhankelijk van de voegen en het gebruik. Alleen bij hele ruwe voegen of door met de stiftpunt ingedrukt over de voeg bewegen kan de stiftpunt snel slijten. Mocht u merken dat de stift minder verf afgeeft kunt u het beste op een vlakke plek voorzichtig drukken met de stiftpunt tot er verf uit de stiftpunt komt. Als u bij het drukken geen verf meer uit de stift krijgt kan het zijn dat de stiftpunt kapot is waardoor er geen verf meer uit de stift komt, het beste is dan om de stiftpunt te vervangen. Wij hebben in onze webshop setjes reservepunten om het maximale uit de voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Uitstekend, perfecte service; snelheid. Product werkt goed.
Super spul , ziet er
Zeer fijne stift en echt super makkelijk in gebruik. vond wel dat je heel snel al weer moest draaien
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Hoeveel verf de stift afgeeft heeft inderdaad te maken met hoeveel er gedraaid wordt. Op deze manier kunt u doseren met hoeveel verf u wilt werken. Over het algemeen is er niet veel verf nodig om een goede dekking te krijgen waardoor u maximaal 30 meter kunt verven met een enkele kitstift bij een kitrand van 5mm breed, Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Het werkt dus echt! De vergrijsde voegen zijn nu weer wit. Enige reden dat ik 4 sterren geef ipv 5 is omdat de pen vrij snel leeg is. Dus ben je van plan grote oppervlakte te doen, dan is het een dure oplossing. Maar het werkt dus wel ;).
Beste Nicole, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen, het kan zijn dat de pen snel leeg leek doordat de stiftpunt versleten of kapot was. deze kan snel slijten afhankelijk van hoe ruw de voeg is en het gebruik. Hierdoor komt er bij het drukken met de stift helaas geen verf meer uit de stift doordat de stiftpunt het ventiel in de stift niet meer open krijgt waardoor er ook geen verf meer uit de stift komt. Een nieuwe stiftpunt zou dit kunnen oplossen. Mocht het om wandvoegen gaan kan de manier van vasthouden van de stift invloed hebben op hoe goed de stift werkt doordat alle verf naar achterin loopt in plaats van de punt van de stiftpunt. dit is tegen te gaan door de stift zo te houden dan de stiftpunt het laagste punt is en door regelmatig te drukken met de stift. Verder is het voor zeer grote oppervlaktes gemakkelijker en voordeliger om te gaan voor een potje Voegenverf. 1 potje Voegenverf bevat voldoende verf voor maximaal 500 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm tegenover de 40 tot 60 meter van een Voegenstift bij dezelfde voegbreedte. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Douche is weer als nieuw. Nadat de douche langzaam smerig werd door de vele voegen, en het er niet meer goed uit te poetsen was, bood deze voegenstift echt uitkomst! Heel fijn dat het ook niet zo chemisch is. Handig om erbij te hebben. Zou de volgende keer de 3mm punten ook mee bestellen. Heel fijn dat er geen symbolen als 'dit is giftig', 'raak niet aan met je handen' etc op staan. Het voelt niet zo chemisch en werkt toch heel goed.
Doet wat je er van verwacht
Het is even wennen om te beoordelen wanneer er weer moet worden gepompt, maar dan werkt het goed met uitstekend resultaat. Ook bij smalle voegen een uitstekend resultaat.
Het pakje voegenreparatie bevat alles watje nodig hebt om je voegen te vullen. Makkelijk aan te maken en te gebruiken. Het stokje om te voegen is wat moeilijk. Beter met spatel of gewoon met je vinger. Met plezier mee gewerkt.
Goed vullende voegenstift! Erg makkelijk te gebruiken.
Handige stift, dekt goed en was genoeg voor de badkamervloer en de toiletvloer. Past niet in hele smalle voegen. Potje voegenverf met kwasten is in verhouding voordeliger en kun je op iedere voegbreedte gebruiken. Klein potje (witte) erg dunne verf, dekte pas goed na 2/3 lagen. Ziet er wel weer fris uit nu. Zwarte stift dekt beter (vanwege de kleur denk ik) Hele fijne kwasten voor alle voegbreedtes, ideaal bij de voegenverf.
Beste Jacqueline , Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het potje is inderdaad niet heel groot maar de verf is zeer zuinig in gebruik waardoor u met 125ml al maximaal 500 meter aan voeglengte kan verven bij een voegbreedte van 5mm. Daarbij is de verf op waterbasis dus het is normaal dat de verf vrij dun is. Verder kan het voorkomen dat de dekking iets afhankelijk is van de voeg en hoe deze is samengesteld. Hoe de voeg is ingewassen heeft invloed op hoe diep de verf intrekt waardoor het kan voorkomen dat u niet direct bij de eerste laag al een goede dekking krijgt. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
verbazend goed product ,werkt netjes ,alleen wel reservepunten bij bestellen
Ik had erg verkleurde kitranden maar met deze stift zijn ze weer mooi wit. De stift werkt heel simpel en vrij snel zodra je de slag te pakken hebt. Ik had wel meerdere lagen nodig voor een goede dekking.
Ik heb het product in kleine porties aangemaakt zodat het niet zou uitdrogen voor ik het had aangebracht. Het aanbrengen zelf doe je met het bijgeleverde stokje. Dit vraagt enige behendigheid. In het begin gaat dit vlot maar vanaf dat het stokje wat vuil is, is het meer knoeien. Ik ben overgestapt op het aanbrengen met mijn vinger. Dit ging voor mij gemakkelijker. Ik heb de voegen nadien nog behandeld met een kleurloze voegenstift. Handig om aan te brengen met het ingebouwde penseel. Het product zorgt ervoor dat het water niet langer in de vroeg dringt maar er bovenop blijft staan. Na drogen geheel onzichtbaar. De stift volstond voor één wand van onze douche (2,5 vierkante meter, tegels 10x30, voegdikte 4mm).
Stiften zijn kleur vast en het blijft goed zitten. Moest de pen wel steeds activeren door de stift in te drukken. Prima mee te werken, ben te vreden.
Werkt uitstekend en makkelijk in gebruik
Heb in het verleden vaak genoeg voegstiften gekocht, maar dat was altijd van korte duur. Dit is de tweede keer dat ik een blikje voegenverf heb besteld, I love it!! Ja zeker de strijd aangaan met de vieze voegen in de badkamer. Mijn dochter krijgt thuiszorg met douchen , ik ben haar mantelzorger en woon bij haar in en bij haar dochtertje mijn kleindochter Evangelina. Dus veel verpleegsters hebben wij door de jaren heen gezien. Dus hun gedachten over de badkamer spreken boekdelen. Reacties zoals"Whow hebben jullie nieuwe tegels, I s de badkamer gedaan vernieuwd??? Je ziet wel degelijk verschil het is als nieuw. Ja dat maakt de mens blij ik bedoel een badkamer dient toch schoon te zijn ook de aanblik toch? Tot een verpleegster zei ik denk dat ik ook in mijn badkamer ga beginnen en ik heb haar een papiertje gegeven met daarop de naam van de verf. Zij vertelde laatst ik ga het ook bestellen. Ik zou het iedereen aanraden!!! Ben er dolblij mee ook mijn dochter danu wel!!!